- 10 Haziran 2016
- 834
- 329
- 103
- 26
Uygulamada 1. Trimestr gösteriyor ama 2 demiyiz olleeeeyy

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uygulamada 1. Trimestr gösteriyor ama 2 demiyiz olleeeeyy
Ya bu ne salaklık ben sinir oldum burda. Kan verdiğin günden bu yana bekliyorsun bari işleme aldıklarınd çalışamadıklarınk fark ettikleri zaman direkt haber verselerdi de umutla beklemeseydin. Neyse her hayırda bir şer vardır diyelim tekrar ver aşkitom sıkma canını bebek üzülmesin stres olmasın minik kelebek. Doktorun baksın haftaya biraz bebeğini izle videoya çek sonuç çıkana kadar açar açar bakarsın videoyaAşkım kafayı yiyeceğim cidden okadar bekledim yani . Laboratuvar sadece 2 hafta içerisinde tekrar kan yollayın demiş . Anlamadımki 12+5 de verdim hani süremde iyi 10 cü haftalara erken diyorlar
Benim uygulama 2 diyo bir de tahmini doğum tarihi aynı olunca dedim ki herhalde ya kızlar da ikiye girmiştirUygulamada 1. Trimestr gösteriyor ama 2 demiyiz olleeeeyy![]()
Kız ağlamayın kıyamammmmm güzel olacak her şey güzel ilerleyecekSağlıklılardır, dua etmeye devam. Hiçbirimizin bebeğinde sorun olmasın. Benim böyle konuştuğuma bakma pazartesi ben de tarama testi sonuçları için gidicem. Bir ağlama krizi geçirdim geçen gün. Ev yıkıldı![]()
Yok ya korkudan oluyor herhalde ya sorun olursa ya şöyle olursa ya böyle derlerse elim ayağım titriyor. Tahammülüm yok sanırım ama yine de allahtan gelen ne diyimKız ağlamayın kıyamammmmm güzel olacak her şey güzel ilerleyecek![]()
Ya benim geç döllenme 13+3 şuanBenim uygulama 2 diyo bir de tahmini doğum tarihi aynı olunca dedim ki herhalde ya kızlar da ikiye girmiştir![]()
Ben de 14+2 de gidicem pazartesi çok heyecanlıyım benim tüp bebek doktorum bakcakYok ya korkudan oluyor herhalde ya sorun olursa ya şöyle olursa ya böyle derlerse elim ayağım titriyor. Tahammülüm yok sanırım ama yine de allahtan gelen ne diyimben de 14+5 te sonuç göstermeye gittiğimde belki doktor gösterir bebeğimi
![]()
Ne yaşadık yaSağlıklılardır, dua etmeye devam. Hiçbirimizin bebeğinde sorun olmasın. Benim böyle konuştuğuma bakma pazartesi ben de tarama testi sonuçları için gidicem. Bir ağlama krizi geçirdim geçen gün. Ev yıkıldı![]()
Kan sulandırıcı herhangi bir şey kullanıyor musun iğne ilaç ? Onlarla alakalı olabiliyor diye okumuştum. Gerçi almadan önce soruyorlar ona göre alıyorlar ilaçları kesipKızlar günaydın . Nipt test için kan vermiştim 12+5 de ama kanda işlem yapılamamış firma doktoruma 2 hafta sonra tekrar kan alıp yollayım lütfen demiş . Şoklardayım anlamadım başına böyle birşey gelen var mı ?
Evet aşkım tüp bebeklimde diyor ,tamamen işlem sıkıntısı birşey olsa direk söylerler rapor ediliyor dedi . Neyse bir 13/14 gün daha bekliycez artıkYa bu ne salaklık ben sinir oldum burda. Kan verdiğin günden bu yana bekliyorsun bari işleme aldıklarınd çalışamadıklarınk fark ettikleri zaman direkt haber verselerdi de umutla beklemeseydin. Neyse her hayırda bir şer vardır diyelim tekrar ver aşkitom sıkma canını bebek üzülmesin stres olmasın minik kelebek. Doktorun baksın haftaya biraz bebeğini izle videoya çek sonuç çıkana kadar açar açar bakarsın videoyaayrıca kötü bir şey de aklına getirme eğer bir şey olsaydı sana muhakkak söylemeleri gerekirdi unutma. Ay bir de kötü haber öyle bir yayılıyor ki inanamazsın hiç üzülme aşkım benim
Aaaaa ciddimi bende kanama bozukluğu var ve kanım olması gerekenden sıvı .Kan sulandırıcı herhangi bir şey kullanıyor musun iğne ilaç ? Onlarla alakalı olabiliyor diye okumuştum. Gerçi almadan önce soruyorlar ona göre alıyorlar ilaçları kesip
Onu bilmiyorum detaylı. Bende pıhtılaşma sorunu var iğne kullanıyorum öncesinde firma sordu , 24 saat önce kestim iğneyi o şekilde kan alımı yaptılar. Tamamen firma kaynaklı içini ferah tutAaaaa ciddimi bende kanama bozukluğu var ve kanım olması gerekenden sıvı .
Ayyyy duygusallık
Perinotoloji Riskli gebelik disindakilere bakiyormu canim ben bakmiyor diye biliyorumKadın doğumdan alan açmışlardı bana 6. Haftamda
Mhrsden direk randevu bulup gidiyorum işte aka doktor inanılmaz hastası olan bi doktor
Geceleri kontrol etmek lazım iptalleri düşüyor öyle
Tüh tutturamadım olsun canım senin de az kalmışYa benim geç döllenme 13+3 şuan![]()
Haydi inşallah hakkımızda iyisi hayırlı olsunBen de 14+2 de gidicem pazartesi çok heyecanlıyım benim tüp bebek doktorum bakcakbi bakalım mı hocam dersin yeltenmezse merak ediyorum falan diye inşallah gösterir. Yok yok allahın izniyle bir şey olmayacak bu haftalara gelmişiz daha da güzel olacak ilerleyecek, pozitif düşün
![]()
Ben de gidicem pazartesi bakalım bende de nelere bakcakKızlar 14+5 im bugün kontrolüm var. Bu haftalarda nelere bakılması lazım fetal dna olduğu için ikili yapmadı. Herhangi bir ölçüm yapması gerekiyor mu doktorum biraz ilgisiz gibi o yüzden sizlere soruyorum![]()
Gel gel türkiyeye gelNe yaşadık yaneler yaşadık ahahhab tüp bebek doktorumu aradım . Senle alakalı bir durum değil firmayla alakalı diyor ikinci kanı ver yine çıkmazsa seni türkiyeye çağıracağım dedi amannninnn hiç gelesim yok türkiyeye ya çıksın lütfen
Yani şimdi doktorumu aradım . Kızlar laboratuvar a benim kanama bozukluğumu bildirmemişler . Aaa onu atlamışız hematolojinize sorarmısınoz bu işlem için kanınız uygunmu diyor . Çıldıracağım yıllardır bende bu rahatsızlık olduğunu biliyorlar ama söylemiyi atlamışlar ellerinin altında bilgisayar .Onu bilmiyorum detaylı. Bende pıhtılaşma sorunu var iğne kullanıyorum öncesinde firma sordu , 24 saat önce kestim iğneyi o şekilde kan alımı yaptılar. Tamamen firma kaynaklı içini ferah tut![]()