- 29 Kasım 2023
- 795
- 423
- 23
- Konu Sahibi annabelica
- #1.281
Canım keseyi görmek için miBen 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum Bir aksilik olmazsa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım keseyi görmek için miBen 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum Bir aksilik olmazsa![]()
Hem kese hem kalp atışı için canimCanım keseyi görmek için mi
Evet canım 15 nisanCanım çok şükür2 gün önce dediğin Salı günü mü Seninde
Canım ikimizde çok erken öğrenmişizEvet canım 15 nisan![]()
Bende ikisi için gitmeyi düşünmüştüm ama yinede keseyi görmek istedim bi problem olmasın diye canımHem kese hem kalp atışı için canim
İnşallah canım sağolasın bilgi için. İçimize su serptinBenimde ilk gebeliğimde vardı doktor kendiliğinden geçeceğini söyledi ve geçti kızlar
Yalnız değilsinİnşaallah ben de tiksinirim sigardaan ya dua edin de tiksineyim elime almayayim bı DHA![]()
Canım senin 3 katı artmış ikiz olabilir mi acabaEvet canım 15 nisan![]()
Canım benim bn bugün duydum kalp atışı doktor zar zor gördü yeni oluşmuş kalp atışı dedi 6.haftam. 3. Çocuğum olduğu için eve gelip diyerleri ile kıyasladım aslında hepimiz son adete göre haftaları baz alıyoruz ama ben bunda yumurtlamam erken olmuş şimdi çatlama günüme göre 1 ay olmuşum ondan duydum mesela önceki çocuğum geç çatlamış onda 7 yi geçince duymuşuz.. Yani gelişim bireysel kafana bunu takma sağlıklı büyüsünler duamdasınKalp atışı duyanlara sorum var kızlar 6+5 teyim yolk kesem göründü ve geçen haftaya göre kesemin büyümesi iyi dendi.. ama burada okuyorum cogu kişi 6.haftada kalp atışı duymuş. Doktoruma sordugumda da haftana göre gayet iyi gidiyorsun büyümeye bakıcaz takipteyiz dedi. Yakın bir arkadasımla konuştum ben 8.haftada kalp duydum diyor.
Çok kaygılıyım arkadaşlar, aklınıza gelirsem bana da dua eder misiniz![]()
Ya şöyle oldu ben kontrole gittim doktor kis var dedi ama bunlar genellikle gebelikte olabiliyor takip edeceğiz dedi diğer kontrole gittiğimde bence yanlış hatırlamıyorsam bir ay oldu geçtiğini söylediİnşallah tez vakitte geçer gider![]()
yolk kese ile kese aynı şey mi canım. ben keseyi 5+3 de gördüm ama kalp atışı için 2-3 hafta sonra gel dediO
6+3 de bizde ancak yolk keseyı gorduk kalp atışı yoktu haftaya gıdıcem
İçimi o kadar rahatlattınki çok teşekkür ederim. Bugun ben de onu dusundum yumurtam adetten 14,15gun sonra çatladı neredeyse evet mantıken duyulmaması bana da normal geldi benimkinin.Canım benim bn bugün duydum kalp atışı doktor zar zor gördü yeni oluşmuş kalp atışı dedi 6.haftam. 3. Çocuğum olduğu için eve gelip diyerleri ile kıyasladım aslında hepimiz son adete göre haftaları baz alıyoruz ama ben bunda yumurtlamam erken olmuş şimdi çatlama günüme göre 1 ay olmuşum ondan duydum mesela önceki çocuğum geç çatlamış onda 7 yi geçince duymuşuz.. Yani gelişim bireysel kafana bunu takma sağlıklı büyüsünler duamdasın
Hayır kese önce oluşuyor sonra bebekten once yolk sac oluşuyor ve bebek 12 haftaya kadar ondan beslenıyoryolk kese ile kese aynı şey mi canım. ben keseyi 5+3 de gördüm ama kalp atışı için 2-3 hafta sonra gel dedi
Bilmiyordum ya çok teşekkür ederim. Sence kaçıncı haftada kalp atışı için gidilmeli? İnsan stres oluyor acaba kalp atışını duyabilecek miyim diyeHayır kese önce oluşuyor sonra bebekten once yolk sac oluşuyor ve bebek 12 haftaya kadar ondan beslenıyor
Canım ilkinde 7 den 71 e 9 kat artmıştı doktor da belki olabilir dedi bugünkü sonuç yine güzel artınca bizde eşimle bi heveslendik inşallah ikizdir önemli olan sağlıklı olması tabiCanım senin 3 katı artmış ikiz olabilir mi acaba
Ben en son 6 + 2 de gıttım kalp atışı yoktı bebegıde gormedık yolk gözüktü sadece Sımdı pazartesı gıdıcem Ozman gel dedı ınsallaj duyarız 7+1 falan olucamBilmiyordum ya çok teşekkür ederim. Sence kaçıncı haftada kalp atışı için gidilmeli? İnsan stres oluyor acaba kalp atışını duyabilecek miyim diye![]()
Benimde aklıma geldi walla bi yerde okumuştum aklımda kalmış 3 kat artma durumu oluyormuş hayırlısıyla canım benim ikimizde sağlıklı hamilelik geçirip kucağımıza alırız inşallah herşey Allahın takdiri siz hazırlıklı olun yinedeCanım ilkinde 7 den 71 e 9 kat artmıştı doktor da belki olabilir dedi bugünkü sonuç yine güzel artınca bizde eşimle bi heveslendik inşallah ikizdir önemli olan sağlıklı olması tabi![]()
İnşallah kalp atışını duyarız, ben de 7. veya 8. haftada gitmeyi düşünüyorum.Ben en son 6 + 2 de gıttım kalp atışı yoktı bebegıde gormedık yolk gözüktü sadece Sımdı pazartesı gıdıcem Ozman gel dedı ınsallaj duyarız 7+1 falan olucam
Prilamı doktorunuz mu verdi? Ben de ilk gebelikte kullandım ama belli bir süre geçtikten sonra vermişti diye hatırlıyorum yanlış değilsem.Kızlar hep çok yemiş gibi bir hisle geziyorum sizde de oluyor mu, sürekli yorgun uykusuz halim var, bebiş sağlıklı olsun da her şeye razıyım :)
akşamları iki prilam atıyorum rahatlıyorum o da olmasa bitik hayatım :)
Parodontax markasının diş eti onarıcı macunu var, tavsiye ederim. Benim de gebelik başında diş etlerimde enflamasyon ve kabarma oldu, hemen sipariş ettim, birkaç gün kullanınca geçti. Önceden de deneyimlendiğim ve sürekli kullandığım marka zaten.Kızlar diş eti ağrısı çeken var mı?? Hamileliği öğrendiğimden beri dişlerim dökülecek gibi ağrıyor, çıldırcamm. Hamilelikte hormonların değişmesiyle normal diyorlar ama ilk defa yaşıyorum böyle bi şeyi, yok mu bunun çaresini bilen