Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    11
kızlar selamlar, bende aranıza katılmak için bugün bilgilerimi girecektim, ilk doktor kontrolüm bugün oldu evet gebeyim keseyi de gördü ama 3,5 cm kistin var dedi yumurtalıkta kontrol altına alalım kendi kendine gider o dedi ben yinede çok korktum ilk gebeliğim bu normal bi durum mu yardımcı olur musunuz lütfn :(((
Korkmayın nerden bu bilgim hatırlamıyorum ama gebelikte böyle kistler görülebiliyor. Doktor ciddi bir şey olsa söylerdi zaten. Umarım tez zamanda kaybolur 🙏

Oh oh afiyet olsun🤣 ben de bu akşam bir şeylere evhamlanmamak için arkadaş buluşması yaptım eşimle ama bir yemişimki sormayın, hamilelikten değil cok yemekten midem bulandı bütün akşam sgshsbsh
İştah açılması yaşıyoruz ya bence 🤣 benimki öyle en azından. Hem yeme isteği var hem de yedikten sonra tiksinme 🤣 afiyet olsun sana da 🤗

Prilamı doktorunuz mu verdi? Ben de ilk gebelikte kullandım ama belli bir süre geçtikten sonra vermişti diye hatırlıyorum yanlış değilsem.
bana bulantı ilacı yazar mısınız dedim yazdı hemen, akşamları iki tane atıyorum yeterli gelmezse sabahları da iki tane at dedi, kullanıyorum valla yoksa iş yerinde rezil olurum

Kızlar genel olarak kaç betada kese gördünüz? Bide kese için doktorun cihazlarının yeni olması gerekiyormuş sanırım en erken ne zaman görülüyor merak ediyorum

Benim sat 4 Mart daha muayeneye gitmedim nasıl geçti muayeneniz kaç haftalıktı ya benim 5 nisanda betam 106ydı yarın gideceğim merak ediyorum bende ikinci gebeliğin ama insan hepsinde aynı oluyor bence
Güzel geçti. 5+0 da gitmiş oldum. Kese boyutu 0,50 cm normal şu anda dedi bu tarih için bunu bekleriz dedi 10 gün sonra tekrar gel dedi ve idrar ve bi kaç enfeksiyon tahlili falan istedi. Evet gerçekten ilk başlar kalp atışını duyup sağlıklı gebelik olduğunu düşünene kadar stresli geçiyor

Parodontax markasının diş eti onarıcı macunu var, tavsiye ederim. Benim de gebelik başında diş etlerimde enflamasyon ve kabarma oldu, hemen sipariş ettim, birkaç gün kullanınca geçti. Önceden de deneyimlendiğim ve sürekli kullandığım marka zaten.
Teşekkür ederim öneriniz için, düşündüğünüz için ama boykot ürün kullanmıyorum

bana bulantı ilacı yazar mısınız dedim yazdı hemen, akşamları iki tane atıyorum yeterli gelmezse sabahları da iki tane at dedi, kullanıyorum valla yoksa iş yerinde rezil olurum
Bulantı ilacı hemen kesiyor ama bağımlılık yapıyor. Benim ilk hamileliğimde günde 10 a varan kusmalarım oluyodu hem de hiçbişey yiyemediğim halde.. Ben ilaç kullandım ama neredeyse doğuma kadar kullanmam gerekti. Bırakmaya niyet ettiğinizde yine bulantılar geri geliyor. Başka bi doktor ilaca başlamasan bulantıların çoktan bitmişti ama bu ilacın yan etkisi de bu demişti.
Yani bence 2 çok fazla. Evet günde 4 e kadar kullanabilirsiniz diyorlar ama bence önce günde iki,bi ay sonra günde bir kullanın sonra yarım kullanıp ve bırakın.

Kızlar doktorumla görüştüm 23 Nisan a çağırdı , karnımdan bakmasını söyledim eğer karnımdan bakmayacaksanız birkaç gün sonra geleyim dedim, sen gel dış gebelik durumu olmasın biz bakalım yine dedi. O zamana kadar kese karnımdan görülür mü ? Değerlerimin artışı şu şekilde 15 Nisan 89,97 17 Nisan 228,68 tahmini kaç olur sizce karnımda görünür mü

Back
X