Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    34
Benimki de mi erkek acaba

Valla aynı şeyi bende düşümdüm midemden mahvoldum doğru düzgün yemedim bile nasıl kilo aldım hayret ettim

Valla çok iyi ama inşallah sonlara doğru teyzelere benzemeyiz

aiy oyle mi saglikla kucagimiza alalim umarim.

benim hislerim bi’ degisik yani boyle hem icgudusel olarak bir seyleri biliyormusum gibi hem de tamamen tecrubesizmisim gibi. analik gudulerime ulasmaya calisiyorum ara ara
Ben de tamamen öyle hissediyorum canım ve çok normal, yaşayarak öğreneceğiz inşallah

Sana dedikten sonra dinledim de daha çok küçük sanırım bunun için, 20. Haftadan sonra falan duyulur diye tahmin ediyorum çünkü bu şekilde yapan çok var. Ultrason olmadığı için de daha az tehlikesiz bebek için

Ben kilo vermeme rağmen göbek 6 aylık gibi alttan çıktı. Hem ikiz diye hemde herkesin göbeği aynı değilmiş. Bazılarının geç çıkarken bazılarının erken çıkıyormuş

Kilo alan var mı ben 1,5 kilo falan almışım hızlımı ilerliyorum bilemedim
Yok canım gayet iyisin. Doktorum 2-3 kilo normal suan dedi bana. Ama ben yemek yememe rağmen bir kilo vermişim anlamadım normalde kiloya da elverişliyim. Ama tatlı yemezsem almam tatlıda midemi bulandırır

Burda zaman zaman kasıkta beliren şişlik konuşuluyor ya,belki 4-5 saattir aynı şeyi yaşıyorum. Bebek orta kısımda,miyom sağ tarafta ama benim sol tarafımda yumru gibi bir çıkıntı var ve batma ağrı yapıyor. Biraz belime de vuruyor. Yaşayan var mı bu durumu?

Yaşayan var canım kızlar yazmıştı bugün

Dr özelikle uyardı sevişme yok sevişme yok diye dediğinden beri olmuyor ama ne kadar dayanabilir ki kocişde.
Bize doktor ilk gebeliğim düşük olduğu için yasakladı halen yasak bize. Ben diyorum bazen eşime ama eşim benden daha dirayetli bu konuda. Bebeğin sağlığı daha önemli diyor. Spora verdi kendini akşamları kürek falan çekiyor enerjisini öyle atıyor
Doktor yasakladıysa biraz dayanıverin canım

Dr özelikle uyardı sevişme yok sevişme yok diye dediğinden beri olmuyor ama ne kadar dayanabilir ki kocişde.
Ya çoğunuz ablam, küçüklerimde kız kardeşim ama ilişki bebeğe zarar vermeden de yaşanır yani kocanızı memnun etmek açısından diyorum
Aslında özel konular bunlar ama herşeyi konuşuyoruz sonuçta
İlişki olmadanda karşılıklı tatmin mümkün böyle durumlarda eşlerimizden uzak kalmamak bence çok önemli

Perinatolojideki doktorum kistimi gördü ama normal kadın doğumcular göremiyor ya. 12. Haftamda perinatolojide gördüler
Kadın doğuma gitttim özele hatta cihazları daha iyi diye
Ama göremedi kisti
İnanılmaz ötesi bi ağrı değik ama bir snaiye durmayan sanki sürekli regl olduğum zamanki gibi rahatsız edici bir ağrım var
Doktor seçimimmi yanlış bilmiyorum

Ben baya bebeği hissediyorum ya 113 gram çıktı bu günki kontrolümde. Yani 17 hafta gebelikteki büyüklükde şuan ileriden gidiyor hafiften
Az önce çok net karnında hareket ettiğini hissettim
Maşallah maşallah ay Allah nazarlardan saklasın. Ne yedin ne içtin nasıl beslendin anlatsana biraz? Benimki geç yumurtlama diyor 4 gün geriden geliyor hep. Sat a yetişmesini çok istiyorum ben de

Maşallah maşallah ay Allah nazarlardan saklasın. Ne yedin ne içtin nasıl beslendin anlatsana biraz? Benimki geç yumurtlama diyor 4 gün geriden geliyor hep. Sat a yetişmesini çok istiyorum ben de
Bol kefir, yoğurt vs tüketiyorum
Onun dışında özel olarak yediğim bişey yok normal ev yemekleri o gün ne yapabilirsem et tavuk balık da yiyorum ama

Bol kefir, yoğurt vs tüketiyorum
Onun dışında özel olarak yediğim bişey yok normal ev yemekleri o gün ne yapabilirsem et tavuk balık da yiyorum ama
Ben de aynı aşağı yukarı. Günde iki kase yoğurt yiyorum kemikleri gelişsin diye. Normalde et yiyemem zorla haftada iki falan et yemeye çalışıyorum. Bakalım yakalar inşallah benimki de haftasını

Ben de aynı aşağı yukarı. Günde iki kase yoğurt yiyorum kemikleri gelişsin diye. Normalde et yiyemem zorla haftada iki falan et yemeye çalışıyorum. Bakalım yakalar inşallah benimki de haftasını
İnanki yakalar hayırlısıyla benimkide geç döllenmeydi sata göre 1 haftadan fazla geride duruyordu
Şimdi haftasını yakaladı geçti
Yeni yeni gelişiyolar biraz sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…