Benimki de mi erkek acabaal benden de o kadar! hatta annem ilk olarak gobegimin seklinden erkek bu kesin demisti, dedigi gibi de cikti, boyle asagiya ve one dogru hafif sivrimsi, ayva gobegimin buyumus hali seklinde bir gobegim var su an. memeler zaten bas kaldirmis durumdainanilmaz hassaslar, ben ilk belirti olarak da meme hassasiyetini hissetmistim zaten artik sut uretilmeye de baslamis, bakalim dur durak bilmeden buyuyecekler gibi.
Valla aynı şeyi bende düşümdüm midemden mahvoldum doğru düzgün yemedim bile nasıl kilo aldım hayret ettimben aldim, doktor ilk uc ay; ayda 400 gr yeterli fazlasina gerek yok demisti, ben 4. aya 2 kilo alarak girdim.
hayir bi’ de o kadar mide bulantisina nasil kilo aldim sasiriyorum, cocuk vitaminsiz mineralsiz kalmasin diye icim disima cika cika yedim mecbur.
Bilmiyorum ya genetik desem annemin 8.aya kadar belli olmazmış ben kime çektim acabaKız bu bebekler daha minicik bizim göbüşler neden bağımsızlık ilan etti böyle
Valla çok iyi ama inşallah sonlara doğru teyzelere benzemeyizKız valla bende de öyle iz yapıyor şok oluyorum minicik memiklerim ne hale geldiler diyeevet çok erken çıktı arkadaşımın 20. haftadan sonra karnı çıktı memeleri büyüdü bizim maşallahımız var
Ben de tamamen öyle hissediyorum canım ve çok normal, yaşayarak öğreneceğiz inşallahaiy oyle misaglikla kucagimiza alalim umarim.
benim hislerim bi’ degisik yani boyle hem icgudusel olarak bir seyleri biliyormusum gibi hem de tamamen tecrubesizmisim gibi.analik gudulerime ulasmaya calisiyorum ara ara
Sana dedikten sonra dinledim de daha çok küçük sanırım bunun için, 20. Haftadan sonra falan duyulur diye tahmin ediyorum çünkü bu şekilde yapan çok var. Ultrason olmadığı için de daha az tehlikesiz bebek içinayy ciddi misin?!var var, denesene bi’ oluyor mu, tam nasil yapiliyor, airpodsu bi’ bulup deneyeyim ben de sabah, cok buyuk sevaba gectin su an, doktor kontrolleri bir aya cikardi zira nasil sabredecegim diye delirmecelerdeydim, duyabilirsem manyak gibi dinlerim ben artik bol bol ahahah
Ayyy biliyorduuuummmKizlar benden de bir erko geliyor gurubakız olmasını istiyordum ama olsundu sağlıklı olsunda erkoda olur
Ben kilo vermeme rağmen göbek 6 aylık gibi alttan çıktı. Hem ikiz diye hemde herkesin göbeği aynı değilmiş. Bazılarının geç çıkarken bazılarının erken çıkıyormuşBebek daha 5 cm benim göbek bağımsızlığını ilan etti. Öne doğru bir göbek çıktı yanlarımda felan belimde felan hiç et yok. Direkt önde bir göbek göğüslerimde aşırı şiş kocaman oldu sizde durumlar nasıl? Erken mi oldu yoksa ben mi kilo aldım anlamadım değişik bir hal aldı vücut
Hahaha inşallah inşallahValla çok iyi ama inşallah sonlara doğru teyzelere benzemeyiz
Yok canım gayet iyisin. Doktorum 2-3 kilo normal suan dedi bana. Ama ben yemek yememe rağmen bir kilo vermişim anlamadım normalde kiloya da elverişliyim. Ama tatlı yemezsem almam tatlıda midemi bulandırırKilo alan var mı ben 1,5 kilo falan almışım hızlımı ilerliyorum bilemedim
Yaşayan var canım kızlar yazmıştı bugünBurda zaman zaman kasıkta beliren şişlik konuşuluyor ya,belki 4-5 saattir aynı şeyi yaşıyorum. Bebek orta kısımda,miyom sağ tarafta ama benim sol tarafımda yumru gibi bir çıkıntı var ve batma ağrı yapıyor. Biraz belime de vuruyor. Yaşayan var mı bu durumu?
Bize doktor ilk gebeliğim düşük olduğu için yasakladı halen yasak bize. Ben diyorum bazen eşime ama eşim benden daha dirayetli bu konuda. Bebeğin sağlığı daha önemli diyor. Spora verdi kendini akşamları kürek falan çekiyor enerjisini öyle atıyorDr özelikle uyardı sevişme yok sevişme yok diyedediğinden beri olmuyor ama ne kadar dayanabilir ki kocişde.
Babası 1.95oyy maasallah boylu poslu olacak demek ki minnos
Ya çoğunuz ablam, küçüklerimde kız kardeşim ama ilişki bebeğe zarar vermeden de yaşanır yani kocanızı memnun etmek açısından diyorumDr özelikle uyardı sevişme yok sevişme yok diyedediğinden beri olmuyor ama ne kadar dayanabilir ki kocişde.
Maşallah maşallahBen baya bebeği hissediyorum ya113 gram çıktı bu günki kontrolümde. Yani 17 hafta gebelikteki büyüklükde şuan ileriden gidiyor hafiften
Az önce çok net karnında hareket ettiğini hissettim
Bol kefir, yoğurt vs tüketiyorumMaşallah maşallahay Allah nazarlardan saklasın. Ne yedin ne içtin nasıl beslendin anlatsana biraz? Benimki geç yumurtlama diyor 4 gün geriden geliyor hep. Sat a yetişmesini çok istiyorum ben de
Ben de aynı aşağı yukarı. Günde iki kase yoğurt yiyorum kemikleri gelişsin diye. Normalde et yiyemem zorla haftada iki falan et yemeye çalışıyorum. Bakalım yakalar inşallah benimki de haftasınıBol kefir, yoğurt vs tüketiyorum
Onun dışında özel olarak yediğim bişey yok normal ev yemekleri o gün ne yapabilirsemet tavuk balık da yiyorum ama
İnanki yakalar hayırlısıylaBen de aynı aşağı yukarı. Günde iki kase yoğurt yiyorum kemikleri gelişsin diye. Normalde et yiyemem zorla haftada iki falan et yemeye çalışıyorum. Bakalım yakalar inşallah benimki de haftasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?