- 6 Şubat 2025
- 88
- 34
- 3
- 31
Maşallah maşallah benimde aklıma takılıyordu teşekkür ederimBen 11+1 de gittim ultrasonda 11+4 çıktı doktor ikili de yapalım istersen dedi. Haftaya çağırır sanıyordum ben de. Yaptık normal çıktı her şey çok şükürsize de yapabilirler
Oy maşallah tatlı hamiş oldun yaniBebek daha 5 cm benim göbek bağımsızlığını ilan etti. Öne doğru bir göbek çıktı yanlarımda felan belimde felan hiç et yok. Direkt önde bir göbek göğüslerimde aşırı şiş kocaman oldu sizde durumlar nasıl? Erken mi oldu yoksa ben mi kilo aldım anlamadım değişik bir hal aldı vücut
Benim de ilk çocuğumdogrudur.benim ilk cocugum oldugu icin annelik konusunda pek tecrubeli degilim, saglikla gelsin, saglikli olsun vs. diyorum surekli ama o “annelik” hali tam olarak da yuklenmedi sanki bana, bakalim dogunca insallah.
Canım benim de öyle. Eteklerimin yarısı olmuyor pantolonların da fermuarını tamamen açıp giyebiliyorum. Çok ara bir büyüklük olduğu için hamile taytı/pantolonu alsam olmuyor. Sanırım kendi bedenimden 2-3 beden büyük pantolon bulmam lazım bayağı çıktı karnım çünkü, hatta bayramda ben söylemediğim halde karnımdan anladılarBebek daha 5 cm benim göbek bağımsızlığını ilan etti. Öne doğru bir göbek çıktı yanlarımda felan belimde felan hiç et yok. Direkt önde bir göbek göğüslerimde aşırı şiş kocaman oldu sizde durumlar nasıl? Erken mi oldu yoksa ben mi kilo aldım anlamadım değişik bir hal aldı vücut
Benimki de yayıldı ya o yüzden kız diyor görenlerOy maşallah tatlı hamiş oldun yanibenim de memelerim bağımsızlığını ilan etti minnacık olan memelerim nasıl bu kadar büyüdü ve her geçen gün de uçları da olmak üzere büyüyorlar şaşkınlık içerisindeyim. Göbeğim de yanlara doğru yayıldı gibi benim annem dün öne doğru gidiyor yayılmamış dese de ben yayıldı gibi hissediyorum. Popom büyümedi normalde de kalçalıydım öylece duruyor.
Böyle bi cihaz vardı trendyolda yada hepsi buradada sadece kalp atışını dinleten çokta uygunduben gecen sunu dusundum; boyle mini ultrason aleti cikarsalar, telefona taksak mesela kabloyu karnimiza tutsak, telefondan izlesek, kalp atisini falan duysak, herkes rahat olsa ohhh!
Eğer airpods’un varsa ilerleyen haftalarda ortam sesini açıp karnına tuttuğunda kalp atışı duyulabiliyor. Ben en son 6 haftalıkken denemiştim bayadır bakmadım dur bir deneyeyimben gecen sunu dusundum; boyle mini ultrason aleti cikarsalar, telefona taksak mesela kabloyu karnimiza tutsak, telefondan izlesek, kalp atisini falan duysak, herkes rahat olsa ohhh!
Ay evet göğüslerim benide şoka uğratıyor umarım daha da büyümezlerOy maşallah tatlı hamiş oldun yanibenim de memelerim bağımsızlığını ilan etti minnacık olan memelerim nasıl bu kadar büyüdü ve her geçen gün de uçları da olmak üzere büyüyorlar şaşkınlık içerisindeyim. Göbeğim de yanlara doğru yayıldı gibi benim annem dün öne doğru gidiyor yayılmamış dese de ben yayıldı gibi hissediyorum. Popom büyümedi normalde de kalçalıydım öylece duruyor.
İnşallah sağlıkla canımYarın ben de cinsiyet öğrenmeye gidicem umarım gönlümdeki olur
Kız bu bebekler daha minicik bizim göbüşler neden bağımsızlık ilan etti böyleCanım benim de öyle. Eteklerimin yarısı olmuyor pantolonların da fermuarını tamamen açıp giyebiliyorum. Çok ara bir büyüklük olduğu için hamile taytı/pantolonu alsam olmuyor. Sanırım kendi bedenimden 2-3 beden büyük pantolon bulmam lazım bayağı çıktı karnım çünkü, hatta bayramda ben söylemediğim halde karnımdan anladılar
Kız valla bende de öyle iz yapıyor şok oluyorum minicik memiklerim ne hale geldiler diyeBenimki de yayıldı ya o yüzden kız diyor görenlerGeçen gün her zamanki sütyenimi taktım ve her yerinde iz yapmış, eskiden yarısını dolduramazdım o sütyenin düşün Bizim fiziksel belirtiler erken çıktı valla
Büyüyecekler daha daAy evet göğüslerim benide şoka uğratıyor umarım daha da büyümezler
al benden de o kadar! hatta annem ilk olarak gobegimin seklinden erkek bu kesin demisti, dedigi gibi de cikti, boyle asagiya ve one dogru hafif sivrimsi, ayva gobegimin buyumus hali seklinde bir gobegim var su an. memeler zaten bas kaldirmis durumdaBebek daha 5 cm benim göbek bağımsızlığını ilan etti. Öne doğru bir göbek çıktı yanlarımda felan belimde felan hiç et yok. Direkt önde bir göbek göğüslerimde aşırı şiş kocaman oldu sizde durumlar nasıl? Erken mi oldu yoksa ben mi kilo aldım anlamadım değişik bir hal aldı vücut
aiy oyle miBenim de ilk çocuğum
bakayim bi’ onaBöyle bi cihaz vardı trendyolda yada hepsi buradada sadece kalp atışını dinleten çokta uygundu
ayy ciddi misin?!Eğer airpods’un varsa ilerleyen haftalarda ortam sesini açıp karnına tuttuğunda kalp atışı duyulabiliyor. Ben en son 6 haftalıkken denemiştim bayadır bakmadım dur bir deneyeyim
ben aldim, doktor ilk uc ay; ayda 400 gr yeterli fazlasina gerek yok demisti, ben 4. aya 2 kilo alarak girdim.Kilo alan var mı ben 1,5 kilo falan almışım hızlımı ilerliyorum bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?