- 5 Şubat 2025
- 220
- 263
- 18
- 35
Ay sor sor ben ordan oraya sürüklenmekten adam akıllı doktoruma gidemedim, teee pazartesi gidicem o da kendi doktorum bile değil daha çok var. Bizlere de söylersin şiddetli bel ağrısını neymiş bakalım,Yarın benımde ilk kızımın doktorunda randevum var dayanamadım bıde ona görüncem. Baya guvenıyorum ona cunku. bel agrım cok fazla bı sorucam bacagıma vuruyo yururken zorluyo cok erken sanki suan bır sorayım bakalım.Her ultrason öncesi acaba iyimi diye dusunmeden duramıyo ınsan. 24 saat gorebılsek keske
Tamam canımm yazarım mutlakaAy sor sor ben ordan oraya sürüklenmekten adam akıllı doktoruma gidemedim, teee pazartesi gidicem daha çok var. Bizlere de söylersin şiddetli bel ağrısını neymiş bakalım,
Yaa kıyamam mutlu oluyorsundur tabi dünyanın en güzel hissiymiş hamilelikEvet bizde konuşuyoruz. Hani mesela anlamasada duymasada. Mesela onunla konuşunca yada eşim onunla konuşunca mutlu oluyorum. Haliyle mutluluk hormonları falan işte bebeğe geçiyordur. O yuzden faydaları çoktur eminim. Hayvanlar anlıyor diyorlar.
İnstagramdaki sayfa yine kız dedi bakalım ne çıkacakElleriyle yüzünü kapatmışküstünmu sennn tahminde ben kız hissettim. Hiç anlamam ama bir yerimden uydurdum
Canım ben de öyleyim bayramda söyledim o da 1.derece yakınlara, annem ablam kayınvalidemler yaniAyy valla sen soyle dedim eşime ben çekinirim dedimSoyledik bebegin kalp atisina kadar soylemedik ama biz yine iyiymişiz benim cocukluk arkadaşim hamileymiş 3aylik daha yeni soylemişler aileye ben bi hafta dayanamadim onlar nasil dyanmiş bilmiyorum
nasil sabrediyorsunuz oyle, tebrik ederim vallahi! ben testte pozitifi gordum sabahina annemlere, sonra teyzemlere derken yedi ced duyduCanım ben de öyleyim bayramda söyledim o da 1.derece yakınlara, annem ablam kayınvalidemler yani3 ay sakladım herkesten çok zordu valla
İnsan tabii ki paylaşmak onların heyecanını görmek istiyor en başından beri ama ben çok korkuyordum ilk trimesterdan riskli diyenasil sabrediyorsunuz oyle, tebrik ederim vallahi! ben testte pozitifi gordum sabahina annemlere, sonra teyzemlere derken yedi ced duyduallahtan test yanlis falan cikmadi
ya bence o mini mini tik tiklamalar bebisHahaha yerim ne yapıyorlar acaba ya merak ediyorsun değil mi?benim de pıt pıt oluyor ama bağırsak hareketi olduğunu biliyorum daha çok erken diye üzülüyorum
yok haklisiniz tabii ki allah korusun her sey olabilir.İnsan tabii ki paylaşmak onların heyecanını görmek istiyor en başından beri ama ben çok korkuyordum ilk trimesterdan riskli diyeO süreçte bişey olsa kimse bilmediği için daha kolay atlatırdım ama herkes bildiği zaman daha zor olur diye söylemedim ama dediğim gibi zordu gerçekten herkesten saklamak
sor tabii yahu. sonucta risk olmadigi surece hamilelik bir hastalik degil, bir surec, keyifli keyifli yasabiliriz benceBende bi sknti yok kanama yonunden ama doktorda hiç bilgi vermedi onla ilgili bu gttigimde sorayim bari sormasam bşy demiyo cunku.
O endişe 40 yaşına gelseler de gitmeyecek ki annelik böyle bişeyyok haklisiniz tabii ki allah korusun her sey olabilir.diyorum ya; benimkinde test bozuk/yanlis falan olsa o bile riskti ama benim genel huyumdur her seyi dumduz soylerim
aman saglikla gelsinler de, gorece atlattik artik o riskli donemleri. gerci ben dogup saglikli oldugunu gorene kadar hep bi’ cekincedeyim, saglikla gelsin aman diye.
Yaşım 27 ilk gebeliğim 8 haftalık kalp durması oldu. Bu 2. Gebeliğim. SAT 14 Ocak , tahmini doğum 22 ekim, keseyi 5. Haftada gördüm kalp atışını 6. Haftada duydum.Merhabalar benimde bebeğim 3 4 gün ileriden gidiyor.
Son adet tarihi
Kese ve kalp atışı kaçıncı haftada gördün.
Tahmini doğum Tarihi
Bunları yazman lazım eklerim tabi
dogrudur.O endişe 40 yaşına gelseler de gitmeyecek ki annelik böyle bişeyRabbim hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömür versin çocuklarımızla mutlu mesut geçireceğimiz
Hahahahhaha çok tatlısın yaya bence o mini mini tik tiklamalar bebisben oyle dusunmek istiyorum en azindan bi’ de benimki tombik olacakmis gibi hissediyorum bugun biraz yenidogan kiyafeti bakayim dedim, cok minik geldiler gozume ay dedim bu cocuk sigmaz bunlara ahahahah cok biliyorum ya
Ben 11+1 de gittim ultrasonda 11+4 çıktı doktor ikili de yapalım istersen dedi. Haftaya çağırır sanıyordum ben de. Yaptık normal çıktı her şey çok şükürMerhaba arkadaşlar 11 haftaya girdim ctesi günü doktora gideceğim ikili tarama için uygunmudur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?