Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    33
Benimki simdilik dayaniyo ama soralim demeye basldi doktora sen sor ben utanirim dedim
hahaha ben zaten sormaya bile utanırım Dr kendisi dedi dikkat etmeniz gerekiyor. Vücudun artık bebeği tutamiyacak gibi hesapladigimda 5. Gebelik oluyor kimyasallar dışında. Her düşük senin için bir daha çocuk dogurmayi zorlaştırıyor o yuzden çok çok dikkat etmen gerekiyor dedi.
Sen sey degilmisin eşim hamileligimi kimseye söylemeyelim diye naptiniz söylediniz mi

Ayy bizimkide cok korkak aman iş yapma aman şunu yapma darladi beni iyice bi dogursaydim o benden önce dogurcak
Aşkım biz tüp bebekliler genel olarak böyleyiz bence ya . Tüp bebekli olup çatır çutur korkusuzca şeviseni duymadım görmedim

Ayy valla sen soyle dedim eşime ben çekinirim dedim Soyledik bebegin kalp atisina kadar soylemedik ama biz yine iyiymişiz benim cocukluk arkadaşim hamileymiş 3aylik daha yeni soylemişler aileye ben bi hafta dayanamadim onlar nasil dyanmiş bilmiyorum

ben arada boyle biri karnimi kaziyormus, tik tik yapiyormus gibi hissediyorum. bi’ garip oluyor. bi’ de semsert oluyor bazen, top gibi mi oluyor ne yapiyor anlamiyorum. ama bir seyler oldugu kesin sanki iceride
Hahaha yerim ne yapıyorlar acaba ya merak ediyorsun değil mi? benim de pıt pıt oluyor ama bağırsak hareketi olduğunu biliyorum daha çok erken diye üzülüyorum

Aşkım biz tüp bebekliler genel olarak böyleyiz bence ya . Tüp bebekli olup çatır çutur korkusuzca şeviseni duymadım görmedim
Benimki tüp bebek degil ama 3 seneye yakin gebe kalamadim hatta aşilamaya başlamayi dusunuyorduk bir ay ôncesi bu guzel haberi aldiktam aşilamaya karar vermiştik mucize oldu yanio sebebten eşim çok pipirikli

Hahaha yerim ne yapıyorlar acaba ya merak ediyorsun değil mi? benim de pıt pıt oluyor ama bağırsak hareketi olduğunu biliyorum daha çok erken diye üzülüyorum
Ben ultrasonda gördüm naptigini. Bütün vücudunu oynatıyor. Sonra ellerini ayaklarini oynatiyordu çok güzeldi. İçerde keyifleri yerinde Ben şimdiden konuşmaya başladım anneni üzmek yok doğunca. Akıllı olmalısın ağlak olmamalısın geceleri uykusuz geceler yapmamalisin diye şimdiden çünkü bunlar çok önemli.

Evet evet benimde tamda anlatmak istediğim bu ilk gebeliklerimde böyle olmuyordur yani bebeğin nerde olduğunu bilmiyordum bile. Artık vücudumuz alıştımi ne
Bu durumu yaşayan tek benim saniyordum çok korkuyordum içim rahatladı senin bebiş ne tarafta toplanıyor.

Bu durumu yaşayan tek benim saniyordum çok korkuyordum içim rahatladı senin bebiş ne tarafta toplanıyor.
Benim tam ortada bazen sol tarafı kabarıyor bazen sağ tarafı ama kendisi tam ortada. ilk gebelerde pek olmuyor. Oğlumu 15. Haftada hissettim hareketlerini. Bu gün 1⁴ haftalik oldum. Bu ne zaman hareket eder acaba

Benim tam ortada bazen sol tarafı kabarıyor bazen sağ tarafı ama kendisi tam ortada. ilk gebelerde pek olmuyor. Oğlumu 15. Haftada hissettim hareketlerini. Bu gün 1⁴ haftalik oldum. Bu ne zaman hareket eder acaba
Bu aralar hissedebilirsin tabi vücudumuzu dinleyecek vaktimiz olursa

Haha çok güzel ya ultrasonda izlemek gerçekten çok keyifli maşallah ona Ben de haftaya göreceğim özledim hemen sonucum çıksın da görüş günümüz olacak Tabii ki karnını sevmek, bebekle konuşmak çok önemli babanın da aynı şekilde. Daha anlamaz etmez diye düşünmemek lazım. Biz ilk zamandan bu yana konuşuyoruz, benim köpeğim bile fark etti bir haller olduğunu sürekli karnıma yatıyor koyuyor kafayı

Evet bizde konuşuyoruz. Hani mesela anlamasada duymasada. Mesela onunla konuşunca yada eşim onunla konuşunca mutlu oluyorum. Haliyle mutluluk hormonları falan işte bebeğe geçiyordur. O yuzden faydaları çoktur eminim. Hayvanlar anlıyor diyorlar .

Benimki tüp bebek degil ama 3 seneye yakin gebe kalamadim hatta aşilamaya başlamayi dusunuyorduk bir ay ôncesi bu guzel haberi aldiktam aşilamaya karar vermiştik mucize oldu yanio sebebten eşim çok pipirikli
Aa ben tüp bebek sanmıştım senide canım ne güzel hayırlısı böyleymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…