Amin hepimizinki inşallahBen de valla listeyi ilk gördüğümde hemen 35 yaş üstlerine bakmıştım
Chat gptye fotoğrafı gönderip ramzi teorisine göre yorumlar mısın diyorum. Çin takvimi veya farklı tahmin yöntemleri hakkında da bilgi veriyorUltrason fotoğrafını atsam plesanta sağda mı solda anlayıp yorum yapabilecek olan var mı ben de çok merak ettim ramzi teorisini
Bi denicem bakalım çin takvimine göre herkes bakıp yazsa sonra cinsiyet karşılaştırması yapıp test etsek keşke. Doğru sonuç veriyor mu diye çok merak ediyorumChat gptye fotoğrafı gönderip ramzi teorisine göre yorumlar mısın diyorum. Çin takvimi veya farklı tahmin yöntemleri hakkında da bilgi veriyor
Hadi yapalımBi denicem bakalım çin takvimine göre herkes bakıp yazsa sonra cinsiyet karşılaştırması yapıp test etsek keşke. Doğru sonuç veriyor mu diye çok merak ediyorum
Yaa o kadar fazla istiyorlar demek, inanırım canım herşey çok pahalı ya gercekten. Benim arkadaşlarım baya memnundu. Sürekli biri dürtüyor gibi oluyordu her gün, her öğün iletişim devamlılığı olduğu için.Eveeet benim bahsettiklerim de bunlar 4bin fiyat aldım dediğim diyetisyen pcosla ilgileniyor kendisi de pcoslu. Ben 2 sene önce keşfetmiştim bu diyetisyeni çok başarılı buluyorum o yüzden mavi boncukluyum kadınahahah keşkeeeee 4bin fiyat veren en düşükte kaldı bu arada 7 kişiyle daha iletişime geçtim whatsapptan şaka gibi en düşük 4bin oldu
Bi denicem bakalım çin takvimine göre herkes bakıp yazsa sonra cinsiyet karşılaştırması yapıp test etsek keşke. Doğru sonuç veriyor mu diye çok merak ediyorum
HalsizKızlar nasıl geçiyor günleriniz??
Bende iki gün öyleydim bugün bir tık iyiyimHalsiz
Ben tutmuyorum doktoruma sordum kesinlikle önermiyorum dedi bi tuhaf hissediyorum kendimi ilk defa ramazanda oruç tutmuyorumAranızda oruç tutan var mı kızlar
Hamile kaldığın ay soruluyor o da sat tarihin hangi aysa mesela benim Ocak 7 Ocak ayında hamile kalmış oluyorum. Ben baktım erkek diyor.Çin takviminde hamilr kaldığınız tarih diye soruyor onu nasıl bilcez ki
Sonuçları karşılaştırmak için tablo nasıl yapılır ki ben yeniyim hiç bilmiyorum ama iyi olurduÇin takmini sordum yapay zekaya kiz dedi
Benim Çin ve Rus takvimine göre erkek çıktıBi denicem bakalım çin takvimine göre herkes bakıp yazsa sonra cinsiyet karşılaştırması yapıp test etsek keşke. Doğru sonuç veriyor mu diye çok merak ediyorum
Oruç tutuyor musunBende iki gün öyleydim bugün bir tık iyiyim
Ya ben henüz doktora gitmedim cumartesi gitcem. İlk 2 gün tuttum zorlanmadım ama bugün iyi hissetmiyorum acaba yanlış mı yapıyorumBen tutmuyorum doktoruma sordum kesinlikle önermiyorum dedi bi tuhaf hissediyorum kendimi ilk defa ramazanda oruç tutmuyorum
Ama doktor yasaklamasada tutamazdim heralde çok sık açikiyorum 3saatte bir acikiyorum aciktigimda hemen karnim agrimaya basliyo yemek yiyince geciyor cok garip minigim sinyal veriyo annesine aciktim diye
O zaman erkekHamile kaldığın ay soruluyor o da sat tarihin hangi aysa mesela benim Ocak 7 Ocak ayında hamile kalmış oluyorum. Ben baktım erkek diyor.
Benim Çin ve Rus takvimine göre erkek çıktıramzi teorisi ve maya takvimine göre kız diyor chatgpt hadi bakalım ne çıkarsa bahtımıza
Vallahi bende de aynı sorunBenim Çin ve Rus takvimine göre erkek çıktıramzi teorisi ve maya takvimine göre kız diyor chatgpt hadi bakalım ne çıkarsa bahtımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?