Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    11
Ultrason fotoğrafını atsam plesanta sağda mı solda anlayıp yorum yapabilecek olan var mı ben de çok merak ettim ramzi teorisini
Chat gptye fotoğrafı gönderip ramzi teorisine göre yorumlar mısın diyorum. Çin takvimi veya farklı tahmin yöntemleri hakkında da bilgi veriyor

Chat gptye fotoğrafı gönderip ramzi teorisine göre yorumlar mısın diyorum. Çin takvimi veya farklı tahmin yöntemleri hakkında da bilgi veriyor
Bi denicem bakalım çin takvimine göre herkes bakıp yazsa sonra cinsiyet karşılaştırması yapıp test etsek keşke. Doğru sonuç veriyor mu diye çok merak ediyorum

Çin takviminde hamilr kaldığınız tarih diye soruyor onu nasıl bilcez ki

Yaa o kadar fazla istiyorlar demek, inanırım canım herşey çok pahalı ya gercekten. Benim arkadaşlarım baya memnundu. Sürekli biri dürtüyor gibi oluyordu her gün, her öğün iletişim devamlılığı olduğu için.

kizlar diyetisyen fulden gulbezer hem hamilelik hem de anne cocuk beslenmesinde oldukca tecrubeli. kardeslerim kuzenlerim hepsi ondan destek aldilar hepimiz cok memnun kaldik. isterseniz sorabilirsiniz online gorusme icin, ofisi istanbul akasyada. doguma asiri kiloyla girmek beni de cok fazla korkutuyor.

Aranızda oruç tutan var mı kızlar

Aranızda oruç tutan var mı kızlar
Ben tutmuyorum doktoruma sordum kesinlikle önermiyorum dedi bi tuhaf hissediyorum kendimi ilk defa ramazanda oruç tutmuyorum
Ama doktor yasaklamasada tutamazdim heralde çok sık açikiyorum 3saatte bir acikiyorum aciktigimda hemen karnim agrimaya basliyo yemek yiyince geciyor cok garip minigim sinyal veriyo annesine aciktim diye

Bi denicem bakalım çin takvimine göre herkes bakıp yazsa sonra cinsiyet karşılaştırması yapıp test etsek keşke. Doğru sonuç veriyor mu diye çok merak ediyorum
Benim Çin ve Rus takvimine göre erkek çıktı ramzi teorisi ve maya takvimine göre kız diyor chatgpt hadi bakalım ne çıkarsa bahtımıza

Bende iki gün öyleydim bugün bir tık iyiyim
Oruç tutuyor musun
Ya ben henüz doktora gitmedim cumartesi gitcem. İlk 2 gün tuttum zorlanmadım ama bugün iyi hissetmiyorum acaba yanlış mı yapıyorum
Hamile kaldığın ay soruluyor o da sat tarihin hangi aysa mesela benim Ocak 7 Ocak ayında hamile kalmış oluyorum. Ben baktım erkek diyor.
O zaman erkek

Benim Çin ve Rus takvimine göre erkek çıktı ramzi teorisi ve maya takvimine göre kız diyor chatgpt hadi bakalım ne çıkarsa bahtımıza
Vallahi bende de aynı sorun çin takvimi erkek diyor ramzi kız diyor ikisini de chatgbtden baktım

Bide anlamadığım bir şekilde ishal olmuşum. Galiba vücudum sususz kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…