Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    11
Kızlar günaydın, bugün diyetisyenle görüştüm. Online olarak fiyat aldım 4bin tl. 7 ay gitmek istiyorum eylül ayı da dahil olmak üzere toplam 28bin tutuyor. İlk defa bir diyetisyenle iletişime geçtim daha önce hiç ihtiyacım olmamıştı. Gebelikte korkuyorum çünkü bana göre çok sınırda kilo aldım aşılama tedavilerinden dolayı, gebelik şekerine de müsait bir öyküm var. Bu fiyat verilir mi? Yoksa devlette de aynı verimi alır mıyım? Devlet ve birebir özel diyetisyen farkını bilenler varsa cevaplarınızı bekliyorum

Devlettekine ben gittim bi liste verdi uygula dedi o kadar onun dışında bi şey yapmıyorlar ekstra aylık kontrol filan cagırmıyor
Eğer imkanın varsa online yap

Selam kızlar aranıza yeni katildim 2022 eylul annesiydim beklenmedik bir şekilde sürpriz olsun 3. Bebegim olacak o yüzden biraz korkuyorum benim gibi 3. Bebegi olanlar var mı duygular şelale

Devlettekine ben gittim bi liste verdi uygula dedi o kadar onun dışında bi şey yapmıyorlar ekstra aylık kontrol filan cagırmıyor
Eğer imkanın varsa online yap
İşte devleti ben de böyle biliyorum. Bebek için hiç fuzuli harcamaya girmek istemiyordum ama hem benim hem de bebek için önemli olacak bu diyetisyen. Teşekkür ederim canım

Bana çok fazla geldi lucykus. Yani devlette o verimi alacağını düşünmüyorum ama en azından online değil de Yüz yüze olan bi yer bulsan daha iyi olmaz mı, çünkü gidip tartılmak falan daha çok motive ediyor insanın. Hangi şehirdesin ki bu kadar pahalı seansı

Selam kızlar aranıza yeni katildim 2022 eylul annesiydim beklenmedik bir şekilde sürpriz olsun 3. Bebegim olacak o yüzden biraz korkuyorum benim gibi 3. Bebegi olanlar var mı duygular şelale
Gözünüz aydın benim 3.gebeliğim ama oğlum şuan yaşamıyor. 3 çocuk nasıl olur bilmiyorum ama 3.gebelik nasıl olacak onu da bilmiyorum gerçi

Yüz yüze çok daha pahalıdır online şöyle bana özel diyet programı hazırlanıyor eğer kilo vermem gerekiyorsa hamilelikte kilo vererek sadece bebeğe kilo aldırarak ilerleniyor. Tartı da isteniyor zaten kontrol amaçlı benden nasıl ilerliyoruz diye sürekli böyle takip ediliyor. Bu arada bana da çok geldi bakma çaresizce düşünüyorum sadece Antalya canım

Online olacaksa başka yerlere de bak canım. Yaklaşık 6 ay önce gittim diyetisyene yüz yüzeydi 1200 ₺ seansı. Madem online olacak başka şehirlere falan da bak derim

Online olacaksa başka yerlere de bak canım. Yaklaşık 6 ay önce gittim diyetisyene yüz yüzeydi 1200 ₺ seansı. Madem online olacak başka şehirlere falan da bak derim
Aaaaaa fiyat farkına bak. Online olacaksa kesinlikle başka yer de olur bakıyorum instagramdan diyetisyenlere. Antalya’da neyin fiyatı uçmadı ki diyetisyenin de uçmasın diyorum her şey ateş pahası

Ben senin yerinde olsam, eminim bir çok şey senin bilgin dahilindedir; Kalori, protein karbonhidrat dengeni yapabilirsin bence. Hiiiiç gerek yok diyetisyene. Çok deneyimim oldu sadece bildiğimiz şeyleri disipline ediyoruz aslında, ki gebelik canımız bir şey ister yeriz sonra dengeleriz bir gün yazdığının hiç birini canımız yemek istemez ki şu an bile öyleyiz. Sen bilirsin ama, Ayşegül Çoruhlu gibi uzman doktorların beslenme önerileri oku kendine uyarla

Herkese merhaba
Ben de neredeyse başından beri takip ediyorum ama bi türlü yazmaya cesaret edemedim.Sanki burda yazmaya başlayıp kendimi iyice o moda sokarsam hayal kırıklığı yaşicam gibi mantıksız bir hisse kapıldım.Ama bugün artık yeter dedim ben de 2025 ekim annesiyim (inşallah) ve ben de o listede yerimi almalıyım
Lioo
Sat:8 ocak
Kese:4+6
Kalp atışı:5+6 (ultrasona göre 6+2)
Tahmini doğum tarihi:12 ekim
Birinci çocuk

Oğluşunuzla aynı gün doğmuşuz:)) nice mutlu sağlıklı yaşları olsun şimdiden.

Benim de tsh hormonum yükselmiş doktor ilaca başlattı tehlikeliymiş hamilelikte.
Cuma günü 28 şubatta kalbini işittim. Bugün 7+5 oldu bile minişim bir sonraki randevum 3 Nisan. Kontrole gidiyor musunuz siz kızlar hani 10 gün içinde hakkımız oluyor ya

Benim de eşimin ailesinde hep erkek var amca çocukları bile erkek kız yok ama benim ilk kaybım kızdı erken doğdu
Benim ailemde de herkesin erkek evladı var. 11 tanr yeğenim var. Hepsi erkek. Benim evladım kız olursa çok mutlu olurlar eminim
Bana soracak olursanız ise, erkek hissediyorum

Sağlıkla devam etsin inşallah yakın yaş görünce çok seviniyorum

Benim arkadaşlarımdan 3 kişi bu şekilde online diyetisyen desteği alıyor. Her öğünde tabaklarının fotoğrafını gönderiyorlar whastapptan diyetisyene. Bana da biraz pahalı geldi ama piyasasını bilmiyorum. Bu yüzden yanıltmayayım. Keşke şey olsa hani eve yemek öğünlerde gönderen programlar var ya ondan olsa :)))

Gözünüz aydın benim 3.gebeliğim ama oğlum şuan yaşamıyor. 3 çocuk nasıl olur bilmiyorum ama 3.gebelik nasıl olacak onu da bilmiyorum gerçi
Yaa çok üzgünüm Rabbim oglunuza uzun ömürler versin bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alın insalah
Hayırlı olsun benim de 3. Gebeliğim olacak
Teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun insallah güzel bir süreç geçirelim sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…