Yaptircam kuzum teşekkür ederim önerin içinSen ikili test yaptırcaksın dimi
Nerde yaptırcaksın ben devletten aldımda haseki fatihden. Orayı eğer beğenmezsem, çünkü bazen doktor olmuyormuş asistanları oluyormuş stajyer gibi. Bişey anlamıyolarmış . Eğer beğenmezsem Hekimoğlu görüntüleme merkezi varmış. Orda bi Abdullah bey var herkes inanılmaz övüyor. Renkli ultrason vs bakıyormuş. İkili testte yapıyormuş
Nakitte 2 bin dediler aradım bensanada fikir olsun
Doktor demedikız miii ayyy benim sat 23 Aralık belli olmus mudur kontrole de daha var niyeyse erkek gibi hissediyorum
Nerede baktın canım ? Bende bakmak istiyorumKızlar ramzi teorisine göre erkek dedi baktımönce kız dedi ama.vajinal ile karın farklı olunca belirttim ve erkek dedi sağlıklı olsunda
Hayır hayır böyle üzülmenin stres yapmanın zamanı değil mutlu olun kalp atışı var bebişin ve sesini yakında duyacaksınızAy o kadar rahatladım ki çok korktum bizi bırakıp gider diye aklım çıktı böyle duymak iyi geliyor
Canım normal ben 58 le hamile kaldım 54.500 e düştüm ilk 3 ay bazı kadınlar almıyor bazısı veriyor bazısı alıyormuş çok tuafkizlar kaç kiloyla hamiş kaldiniz ilk 3ayda henuz bir kilo bile alamadim ben normal mi ki 62.8 dim 62.7olmuşum bugun tartildim
Ben de 65 küsürdüm 1 kilo almışım 66.600 gibi bir şeydi 2-3 gün öncekizlar kaç kiloyla hamiş kaldiniz ilk 3ayda henuz bir kilo bile alamadim ben normal mi ki 62.8 dim 62.7olmuşum bugun tartildim
Ben oruç değilken de çok yiyemiyorum iştahım hiç yok ama su konusunda yanlış yapıyorum galiba. Yarın tutmucan oruçYok hayır tutmuyorum sürekli su içmek gerekiyor bu dönemlerde ve çok acıkıyorum.
66 ile hamileydim 64 üm şuan. Zaten ilk aylarda iştahsızlık bulantı falan kg vermek normalkizlar kaç kiloyla hamiş kaldiniz ilk 3ayda henuz bir kilo bile alamadim ben normal mi ki 62.8 dim 62.7olmuşum bugun tartildim
Anladim kuzum bende yeterince yemek yemiyormuyum acaba dedimCanım normal ben 58 le hamile kaldım 54.500 e düştüm ilk 3 ay bazı kadınlar almıyor bazısı veriyor bazısı alıyormuş çok tuaf
BEnim ilk günler iştahim iyiydi şimdi az yiyorum zorlayinca midem çok bulaniyor az yedigim icin cok sık açikiyorum66 ile hamileydim 64 üm şuan. Zaten ilk aylarda iştahsızlık bulantı falan kg vermek normal
Canım riske atma kendini Bende çok tutmak istedim ama biseyler yemesekte su içmek zorundayiz.Ben oruç değilken de çok yiyemiyorum iştahım hiç yok ama su konusunda yanlış yapıyorum galiba. Yarın tutmucan oruç
Genel olarak 1 kilo almiş burdaki anne adaylari Hayirlisi bakalim minnoşum umarim aç kalmiyordur içerde gerçi ilk aylarda anne kanindan aliyor Diyorlar .Ben de 65 küsürdüm 1 kilo almışım 66.600 gibi bir şeydi 2-3 gün önce
Instagram da şey görmüştüm artık Türkiye de yapılıyormuş Eskişehir ve bu kadar pahalı değilmiş sanırım350-450 euro arasında, sanırım gerek kalmıyor
nerdeymiş bu yer paylaşır mısınız ben pahalı diye vazgecmiştimInstagram da şey görmüştüm artık Türkiye de yapılıyormuş Eskişehir ve bu kadar pahalı değilmiş sanırım
Bende hiç almadım daha ben daha 2. Aydayım ama 53.7 ama boyum 148 benim için iyi kilo almamak bebeğe yarıyor galiba yediklerim gelişimi iyi şimdilikkizlar kaç kiloyla hamiş kaldiniz ilk 3ayda henuz bir kilo bile alamadim ben normal mi ki 62.8 dim 62.7olmuşum bugun tartildim
Ben 55 dim iki kilo alarak 57 oldum diyetisyene gideceğim bu hızla ilerleyememkizlar kaç kiloyla hamiş kaldiniz ilk 3ayda henuz bir kilo bile alamadim ben normal mi ki 62.8 dim 62.7olmuşum bugun tartildim
Ftal dna Eskişehir Osman gazi üniversitesi yazarsan Google ye çıkıyor bir araştır canım gecen sene 445 lira gibi bir rakammış sigorta karşıladığı için böyle uygunmusnerdeymiş bu yer paylaşır mısınız ben pahalı diye vazgecmiştim
Ben ilk hamileliğimin hemen ardından tekrar hamile kaldığım için 70kg ile hamile kaldım hala 70kg yimkizlar kaç kiloyla hamiş kaldiniz ilk 3ayda henuz bir kilo bile alamadim ben normal mi ki 62.8 dim 62.7olmuşum bugun tartildim
Yani kuzum bilmiyorum işte pahalıymış ama gerekiyorsa mecbur yaptırıcaz diyorum. Bilmiyorum ben de kararsız kaldım ama fetal yaptırırım gibi. Haftaya doktor randevum var ona sorayım ne dicek bakalımFetal dna çok pahali ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?