Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    11
Yaptircam kuzum teşekkür ederim önerin için

kizlar kaç kiloyla hamiş kaldiniz ilk 3ayda henuz bir kilo bile alamadim ben normal mi ki 62.8 dim 62.7olmuşum bugun tartildim

kizlar kaç kiloyla hamiş kaldiniz ilk 3ayda henuz bir kilo bile alamadim ben normal mi ki 62.8 dim 62.7olmuşum bugun tartildim
Canım normal ben 58 le hamile kaldım 54.500 e düştüm ilk 3 ay bazı kadınlar almıyor bazısı veriyor bazısı alıyormuş çok tuaf

Yok hayır tutmuyorum sürekli su içmek gerekiyor bu dönemlerde ve çok acıkıyorum.
Ben oruç değilken de çok yiyemiyorum iştahım hiç yok ama su konusunda yanlış yapıyorum galiba. Yarın tutmucan oruç

66 ile hamileydim 64 üm şuan. Zaten ilk aylarda iştahsızlık bulantı falan kg vermek normal

Bende hiç almadım daha ben daha 2. Aydayım ama 53.7 ama boyum 148 benim için iyi kilo almamak bebeğe yarıyor galiba yediklerim gelişimi iyi şimdilik

nerdeymiş bu yer paylaşır mısınız ben pahalı diye vazgecmiştim
Ftal dna Eskişehir Osman gazi üniversitesi yazarsan Google ye çıkıyor bir araştır canım gecen sene 445 lira gibi bir rakammış sigorta karşıladığı için böyle uygunmus

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…