Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    11
ya bi de kızlar bu sat’a göre geride olması bi sorun teşkil eder mi ya? Bende ileri derecede kronik trombosit düşüklüğü ve demir eksikliği var. Acaba bebek beslenemiyor mu benden yetmiyor mu vücudumdaki vitaminler diye düşünüyorum.

Başta olur böyle sonradan yakalaması gerekir. Daha erken üzülmemiz için

Sata göre gerideyse geç yumurtlamış olabilirsin

Yok hayır bebek zamanla buyudukce haftasi öne bile geçiyor kafana takma yani bi bakmissin öne geçmiş annesi

Bende sordum ama kese küçük olduğu için yorumlamadı. Plesantanın nereye yerleştiği belli değilmiş

Yok hayır bebek zamanla buyudukce haftasi öne bile geçiyor kafana takma yani bi bakmissin öne geçmiş annesi
Çok teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız
Kontrole gittiğinde idrar testi ver istersen bide bol su iç

Başta olur böyle sonradan yakalaması gerekir. Daha erken üzülmemiz için

Sata göre gerideyse geç yumurtlamış olabilirsin

Kızlar benim bebek 5 gün önce 8+2 olması gerekirken 7+4 çıkmıştı. 1 hafta geriden geliyordu.
Kahverengi lekelenme için 5 gün sonra tekrar gel dedi doktorum ve lekelenme 5 günde 1 kere yaşadım. (Eskiden her gün geliyordu)
5 günde bebeğim 9+1 olmuş. Bugün sata göre tam 9 haftalık olmamız lazım.
Bebek tam 11 gün büyümüş oluyor 5 günde.
Yani haftasını yakaladı çok şükür. Benimle aynı durumu yaşayanlar için tavsiyem bol bol peynir süt tüketin çünkü ben öyle yaptım. Kahvaltiyi asla ihmal etmedim.

Bende yüklemiş bulundum oğlumun ultrasonlari hep duruyordu onu yolladım onada erkek dedi sildim hemen
Dur eşimde vardır bir sorayım .. çevremde herkes erkek seninki diyor ama bilmiyorum . Hamileliğime kadar hep kız çocuklarına aklım giderdi hatta iş arkadaşlarım dalga geçerdi kesin senin erkek olucak diye . Hamile kaldım bir erkek düşüncesi yüklendi tabi ben yıllardır ikisinede hasretim ne olursa olsun sağlıklı olsun kolaylıkla olsun hayırlı olsun

Kaşar peyniri, muz ,havuç ,elma ,ceviz çok iyi geliyormuş .. canım haklısın kahvaltı şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…