Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    11
Sat 6 ocak
Yaş 28
Kalp atışı 7+1 kese 5+1
İlk bebek
Daha once yazdıysan kaçırmışım

Bide anlamadığım bir şekilde ishal olmuşum. Galiba vücudum sususz kaldı
Canım bu bana da sık sık oluyor günde 3 litre su içiyorum (çok severim su içmeyi) ama bazı günler özellikle yemeklerden sonra ağrılı oluyor hormonlarla alakalıdır umarım

Yok yok yaptırcam canım detaylı usg gibi değilde ensesine bakılcak ya daha iyi cihazlarla belki cinsiyetide söyler veya tahmin belirtir
İnşallah ya bende öyle düşünüyorum zaten randevu tarihimde 12hafta bitmis oluyor 13.hafta içinde oluyorum bi tahmin yurutur diye dusunuyorum

Endişelenmeyin benim ki de bir hafta geriden geliyor ben de kalp atışını görmüştüm ama duyulmamıştı önemli olan kalp atışının görülmesi çok küçük olduğu için duyulmuyor bir hafta sonra gittiğimde sesi de duymuştum

Evet bana da kız dedi

Canım bu bana da sık sık oluyor günde 3 litre su içiyorum (çok severim su içmeyi) ama bazı günler özellikle yemeklerden sonra ağrılı oluyor hormonlarla alakalıdır umarım
Bence de ya kabız ya ishal olunuyor hamile olunca. Ama ben suyu az içiyorum ya hemde bayağı az hiç beğenmiyorum tadını bu aralar, ağzımın tadı yok

Ay o kadar rahatladım ki çok korktum bizi bırakıp gider diye aklım çıktı böyle duymak iyi geliyor

Oruç tutuyor musun

Ya ben henüz doktora gitmedim cumartesi gitcem. İlk 2 gün tuttum zorlanmadım ama bugün iyi hissetmiyorum acaba yanlış mı yapıyorum

O zaman erkek
Yok hayır tutmuyorum sürekli su içmek gerekiyor bu dönemlerde ve çok acıkıyorum.

İnşallah ya bende öyle düşünüyorum zaten randevu tarihimde 12hafta bitmis oluyor 13.hafta içinde oluyorum bi tahmin yurutur diye dusunuyorum
Sen ikili test yaptırcaksın dimi
Nerde yaptırcaksın ben devletten aldımda haseki fatihden. Orayı eğer beğenmezsem, çünkü bazen doktor olmuyormuş asistanları oluyormuş stajyer gibi. Bişey anlamıyolarmış . Eğer beğenmezsem Hekimoğlu görüntüleme merkezi varmış. Orda bi Abdullah bey var herkes inanılmaz övüyor. Renkli ultrason vs bakıyormuş. İkili testte yapıyormuş
Nakitte 2 bin dediler aradım ben sanada fikir olsun

Bende dün tartildim 55 mişim hamile kalmak kilomu bilmiyorum ama 53 yada 54 dır
Belim çok ağrıyor. Doktorumla konuştum ben biraz zayıfım 50 kiloyum vücüdün bebeğe alışmaya çalıştığı için dedi. Bide halsizlik var bugünlere de şükür
Zayıf olduğun için mi bel ağrısı oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…