Sat 6 ocakBen ayın 26sinda kalp atışını dinledim yoğunluktan daha yeni yazabiliyorum. Doktora gittiğimde sata göre 7+1di ama ultrason ölçümü 6+5 dedi kalp atışıni duymuş olduk.
6 Ocak son adet tarihim. Sata göre bugün 8+0 tahmini doğum tarihi bebeğin 13/10/2025 dediğim gibi ilk muayeneye ayın 26sinda gittim kalp atışıni duyduk. O gün gittiğimde ölçüme göre 6+5 görünüyor dedi. İlk gebelik daha önce de yazmıştım aslında.
Benim ilk muayeneydi kese içinde aynı gün gittim. Yaşım 28 canımSat 6 ocak
Yaş kaç
Kalp atışı 7+1 keseyi sata göre kaçıncı haftada gördün
İlk bebek
Daha once yazdıysan kaçırmışım
Benim sat 30aralik kiz dediHamile kaldığın ay soruluyor o da sat tarihin hangi aysa mesela benim Ocak 7 Ocak ayında hamile kalmış oluyorum. Ben baktım erkek diyor.
2 li tarama zaten bebeğin ensesine felan bakıyorlar ultrasondan iyi cihazlarla:)Canim sen ikili tarama yaptirmiyormusun detayli usg ileriki haftalarda olmuyormu
Benim sat 30aralik kiz dediHamile kaldığın ay soruluyor o da sat tarihin hangi aysa mesela benim Ocak 7 Ocak ayında hamile kalmış oluyorum. Ben baktım erkek diyor.
Yani yaptrmiycakmisn kzum2 li tarama zaten bebeğin ensesine felan bakıyorlar ultrasondan iyi cihazlarla:)
Allaha şükür bir sorun yok şimdi daha iyiyim. Sen nasılsınKızlar nasıl geçiyor günleriniz??
Yok yok yaptırcam canımBenim sat 30aralik kiz dedi
Yani yaptrmiycakmisn kzum
Canım bu bana da sık sık oluyor günde 3 litre su içiyorum (çok severim su içmeyi) ama bazı günler özellikle yemeklerden sonra ağrılı oluyor hormonlarla alakalıdır umarımBide anlamadığım bir şekilde ishal olmuşum. Galiba vücudum sususz kaldı
İnşallah ya bende öyle düşünüyorum zaten randevu tarihimde 12hafta bitmis oluyor 13.hafta içinde oluyorum bi tahmin yurutur diye dusunuyorumYok yok yaptırcam canımdetaylı usg gibi değilde ensesine bakılcak ya daha iyi cihazlarla belki cinsiyetide söyler veya tahmin belirtir
Endişelenmeyin benim ki de bir hafta geriden geliyor ben de kalp atışını görmüştüm ama duyulmamıştı önemli olan kalp atışının görülmesi çok küçük olduğu için duyulmuyor bir hafta sonra gittiğimde sesi de duymuştumKızlar son adet tarihim 02.01.2025 ti femara ile hazırlanarak 25.01.2025 te 5. Gün embriyo transferi yapıldı. Sonucum pozitif oldu doktorum yaptığı ilk kontrolde adet tarihimi 11.01.2025 olarak güncelledi bu hesaba göre 7 haftalık olması gereken bebeğim ultrasonda 6 hafta 1 günlük görünüyor kese var bebek var kalp atışını da gördük ancak dinleyemedik doktorum bir hafta sonra tekrar çağırdı korkmalı mıyım çok endişelendim bunu daha önce yaşayıp süreci yoluna giren var mı acaba ?
Evet bana da kız dediKızlar chat gpt ye ramzi teorisini soranlar olmuş karindan mi vajinal mi olduğunu belirtin ve karindan ultrasonun ayna goruntusu verdiğini söyleyin cunku oldugu gibi yorumluyor doğrusunu size söyler.
Karından (transabdominal) ultrason ayna görüntüsü oluşturur, yani sağda görünen aslında sol, solda görünen aslında sağ olur. Vajinal ultrasonda ise görüntü olduğu gibi yansır.
bana kiz dedi.
Bence de ya kabız ya ishal olunuyor hamile olunca. Ama ben suyu az içiyorum ya hemde bayağı az hiç beğenmiyorum tadını bu aralar, ağzımın tadı yokCanım bu bana da sık sık oluyor günde 3 litre su içiyorum (çok severim su içmeyi) ama bazı günler özellikle yemeklerden sonra ağrılı oluyor hormonlarla alakalıdır umarım
Ben Çin takvimine baktım kız görünüyor chat gpt'ye de r a m z i teorisine göre yorumlattım o da kız dedi bakalımBi denicem bakalım çin takvimine göre herkes bakıp yazsa sonra cinsiyet karşılaştırması yapıp test etsek keşke. Doğru sonuç veriyor mu diye çok merak ediyorum
Belim çok ağrıyor. Doktorumla konuştum ben biraz zayıfım 50 kiloyum vücüdün bebeğe alışmaya çalıştığı için dedi. Bide halsizlik var bugünlere de şükürAllaha şükür bir sorun yok şimdi daha iyiyim. Sen nasılsın
Ay o kadar rahatladım ki çok korktum bizi bırakıp gider diye aklım çıktı böyle duymak iyi geliyorEndişelenmeyin benim ki de bir hafta geriden geliyor ben de kalp atışını görmüştüm ama duyulmamıştı önemli olan kalp atışının görülmesi çok küçük olduğu için duyulmuyor bir hafta sonra gittiğimde sesi de duymuştum
Yok hayır tutmuyorum sürekli su içmek gerekiyor bu dönemlerde ve çok acıkıyorum.Oruç tutuyor musun
Ya ben henüz doktora gitmedim cumartesi gitcem. İlk 2 gün tuttum zorlanmadım ama bugün iyi hissetmiyorum acaba yanlış mı yapıyorum
O zaman erkek
Sen ikili test yaptırcaksın dimiİnşallah ya bende öyle düşünüyorum zaten randevu tarihimde 12hafta bitmis oluyor 13.hafta içinde oluyorum bi tahmin yurutur diye dusunuyorum
Zayıf olduğun için mi bel ağrısı oluyormuşBelim çok ağrıyor. Doktorumla konuştum ben biraz zayıfım 50 kiloyum vücüdün bebeğe alışmaya çalıştığı için dedi. Bide halsizlik var bugünlere de şükür
350-450 euro arasında, sanırım gerek kalmıyorFetal DNA ücreti kaç tl? Bunu yaptırınca diğer testlere gerek kalmıyor değil mi
kız miii ayyy benim sat 23 Aralık belli olmus mudur kontrole de daha var niyeyse erkek gibi hissediyorumBenim sat 30aralik kiz dedi
Yani yaptrmiycakmisn kzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?