O zaman yemek yapma derdi de olmaz süper olur,Benim arkadaşlarımdan 3 kişi bu şekilde online diyetisyen desteği alıyor. Her öğünde tabaklarının fotoğrafını gönderiyorlar whastapptan diyetisyene. Bana da biraz pahalı geldi ama piyasasını bilmiyorum. Bu yüzden yanıltmayayım. Keşke şey olsa hani eve yemek öğünlerde gönderen programlar var ya ondan olsa:)))
Kızım yaşıyor. Allah razı olsunYaa çok üzgünüm Rabbim oglunuza uzun ömürler versin bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alın insalah
Amin hepimizinki inşallahSağlıkla devam etsin inşallahyakın yaş görünce çok seviniyorum
Fenalık dna neDoktor bana da direkt fenalık dna yapalım bir dahaki ay gelince dedi. Muhtemelen yaptırıcaz ama evet harbiden pahalı :/
Çok özür dilerim oglunuz yaşıyor diye anladımKızım yaşıyor. Allah razı olsun
Canım çok haklısın söylediklerinle kendi kendimizi de disipline edebiliriz ama ben bu süreçte işimi hiç şansa bırakmak istemiyorum. 52 kiloyla başladım aşılama tedavilerine hamilelik, kürtaj, tekrar tekrar aşılama derken vücudumun anatomisi bozuldu. Eğer hamile olmasaydım dediğini yapmak isterdim bu kadar para vereceğime kendim program çıkartırım deneye yanıla öğrenirdim ama şimdi gebelik olunca şansa atmak istemiyorum birinin beni dürtmesi lazımBen senin yerinde olsam, eminim bir çok şey senin bilgin dahilindedir; Kalori, protein karbonhidrat dengeni yapabilirsin bence. Hiiiiç gerek yok diyetisyene. Çok deneyimim oldu sadece bildiğimiz şeyleri disipline ediyoruz aslında, ki gebelik canımız bir şey ister yeriz sonra dengeleriz bir gün yazdığının hiç birini canımız yemek istemez ki şu an bile öyleyiz. Sen bilirsin ama, Ayşegül Çoruhlu gibi uzman doktorların beslenme önerileri oku kendine uyarla
Eveeet benim bahsettiklerim de bunlar 4bin fiyat aldım dediğim diyetisyen pcosla ilgileniyor kendisi de pcoslu. Ben 2 sene önce keşfetmiştim bu diyetisyeni çok başarılı buluyorum o yüzden mavi boncukluyum kadınaBenim arkadaşlarımdan 3 kişi bu şekilde online diyetisyen desteği alıyor. Her öğünde tabaklarının fotoğrafını gönderiyorlar whastapptan diyetisyene. Bana da biraz pahalı geldi ama piyasasını bilmiyorum. Bu yüzden yanıltmayayım. Keşke şey olsa hani eve yemek öğünlerde gönderen programlar var ya ondan olsa:)))
EstağfurullahÇok özür dilerim oglunuz yaşıyor diye anladım
6 Ocak son adet tarihim. Sata göre bugün 8+0 tahmini doğum tarihi bebeğin 13/10/2025 dediğim gibi ilk muayeneye ayın 26sinda gittim kalp atışıni duyduk. O gün gittiğimde ölçüme göre 6+5 görünüyor dedi. İlk gebelik daha önce de yazmıştım aslında.Merhaba canım galiba seni Listeye eklememişim. Eğer bilgileri yazarsan ekleyeyim
merhaba sigortanın fiyatı nedirBen medicanaya gidiyorum. Hastanenin sompo sigorta ile anlaşması varmış. Sigorta yaptım aslında doğum da dahil içine.
Ramzi teorisi nedir. Neler de biliyorsunuz hiç duymadığım şeylerKızlar ramzi teorisine göre erkek dedi baktımönce kız dedi ama.vajinal ile karın farklı olunca belirttim ve erkek dedi sağlıklı olsunda
Bende düşünüyorum o yüzden araştırmaya başladım. Benim aldığım fiyatların 2 katı resmen çok geldi bana. Benim sorduklarım 1500-2500 arasındaydı. Hemde bunlar gebelik alanında daha çok yapanlardıKızlar günaydın, bugün diyetisyenle görüştüm. Online olarak fiyat aldım 4bin tl. 7 ay gitmek istiyorum eylül ayı da dahil olmak üzere toplam 28bin tutuyor. İlk defa bir diyetisyenle iletişime geçtim daha önce hiç ihtiyacım olmamıştı. Gebelikte korkuyorum çünkü bana göre çok sınırda kilo aldım aşılama tedavilerinden dolayı, gebelik şekerine de müsait bir öyküm var. Bu fiyat verilir mi? Yoksa devlette de aynı verimi alır mıyım? Devlet ve birebir özel diyetisyen farkını bilenler varsa cevaplarınızı bekliyorum
Ben hep kız hissediyorum hep kız istedim ama hayırlısı artıkBenim ailemde de herkesin erkek evladı var. 11 tanr yeğenim var. Hepsi erkek. Benim evladım kız olursa çok mutlu olurlar eminim
Bana soracak olursanız ise, erkek hissediyorum
Benim oğlumda 15. Haftada söylemişti. Eğer uygun pozisyondaysa erkenden söylerBende kiz hissediyorumama hayirlisi en erkn cinsiyet kacinci hafta belli olur ki
Ultrason fotoğrafını atsam plesanta sağda mı solda anlayıp yorum yapabilecek olan var mı ben de çok merak ettim ramzi teorisini
[/QUOTE
Ayh ben yapay zekaya sordum. Önce bi yapamam dedi sonra ramzi diye belirtmek gerekinstada bi sayfa vardı ona ada sordum. Benimki ikiz her ikisine de kız dediler sağlıklı olsun tabi çok da inanmıyorum bana göre biri kız biri erkek ama, eğlenceli heyecanlı oluyor
Gun gun gebelik uygulamanın adı. Happy mom ücretli değil mi bu ücretsiz hem içinde çok çok ayrıntı var hamileyken bütün sorunların cevabı var. Çocuk bölümü çocuğun ergenlik dönemi hastalıklar falan dahada anlatamadığım çok şey var.Bu uygulamanın adı ne canm
Bende happy mom var hoşuma gidiyor
Doktor banu çiftçininki cok klasik hep aynı şeyler söyleyip duruyor sildim onu
Tarama yaptirdiğinda kac haftalikti canimTarama sonucu 15 gün sonra cıkıyor o zaman tahminde bulunmuştu bana ilk gebeliğimde doğruda cıktı yada benimki erkek diye her şeyi ortadaydı ondan hemen belli olmuş olabilr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?