Geçmiş olsun canım devam etmiyorsa pırtıhlı değilse korkma sakin kal lütfen ama doktora gitKızlar hep hafif çok küçük lekelenmem vardı şimdi lavaboda kıpkırmızı oldu ve ağrımda var alt karnımda hastaneye gidicem acile. Doktorum yurt dışında çünkü dua edin
Bende çarşamba günü kontrole gittim hiç kanama alanı vs yoktu dün akşam önce pembe sonra kahverengi gelmeye başladıBenim var canım lekelenme kahverengiydi sonra kırmızı oldu şimdi tekrar kahveye döndü doktorum kullandığım kan sulandırıcı iğneye bağladı Bi kaç gün kesti şu an miktar çok azaldi
Pembe geliyorKanama alanı yoksa iyi canım progestan başlattımi doktor kırmızı olmadıkça korkmayın diyo doktor
Kizlar 3-4saat ac kalinca hemen karnim agriyor bnm yemek yiyince geciyor sizdede öyle durum varmiay evet ya oruc diye bende bısey dıyemıyorum ama dayancaz artık napalım. Ay benımde ayakta durunca hemen belim agrıyo kasıklarım agrıyo bı dogsaydı bebişlerimiz inşallah sağlıkla
Biz hiçbir şey almadık ya en azından ilk trimester bitsin diyorum, şu doğmamış çocuğa don biçilmez lafı korkutuyor beniCanım biz ufaktan başladık ama böyle cinsiyetli şeyleri değil de nötr şeyleri alıyoruz henüz. E bebek indirimden geçen elektronik aletlerini aldık. Ben de bim’e kitap oyuncak falan gelince onları alıyorum aktüelden. Annem de sağolsun battaniye almış unisex yine yelek hırka falan örüyor. Cinsiyet belli olmadan kıyafet alasımız gelmedi her şey ya pembe ya mavi çünkü. Böyle nötr şeyler buldukça indirimde denk geldikçe almaya gayret ediyoruz
Ben de en azından ilk trimesterın bitmesini bekliyorum bir de evime 5 dk yürüme mesafesinde e bebek var, 12. haftadan sonra yavaştan başlarım diye düşünüyordum :)Cinsiyet öğrenmeden önce almicam galiba erkek olursa. Zaten oğlumun çoğu eşyası var küçülmüşleri
Fetal dna konusunda biz çok kararsızız ya ben istiyorum ama eşim gerek yok diyor, siz nasıl anlaştınız?Bende fetal dna yapıp cinsiyetleri falan öğrenip yapmaya başlicam Allah’ın izniyle. Çok heyecanlı
Yok kıyafet olarak değil aslında genel olarak bebek eşyası şeklinde sormuştum hatta çatlak kremini vb de dahil edebiliriz bunaBen Henüz hiç bisey almadim gecen gün e bebege gittim o kadar minnoş seyler var ki hepsini alasim geldi ama erken diye almadim
hep kiz bebek kiayfetlerine elim gidiyorcinsiyet belli olmadan alma taraftari değilim
Ücretli kullanıyorsun herhalde canım ücretsizde 5.haftadan sonrayı göstermiyor çünküÇok teşekkür ederim. Ben de şimdi Banu Çiftçinin uygulamasından 7. Haftayı dinledim karın kasık ağrıları normal diyordu rahatladım. Düne göre de azaldı zaten. İndirmediysen sana da tavsiye ederim çok güzel bir uygulama her şey var
Bana 12. Hafta gel dedi ikili tarama testi içinKızlar Doktor sizi bi sonraki kontrole ne zaman çağirdi beni 1ay sonra çagirdi yani mart sonu gidicem benBu arada ikili tarama yaptiracakmisiniz
12. Hafta erken değil mi 14 16 diye biliyorumBelki taramadan sonra cinsiyetlerde belli olur
İnşallah ikili tarama testleri de olasılıklar üzerine olduğu içşn bir çok kişi yanlış yere üzülüyor tanıdığım çoğu kişi de yapmadı bakalım artıkBana da 11 dediler ay hadi inşallah güzel haberlerle geliriz
Bebek esyasinida almaya korkuyorum erken diye negatif bi durum olursa diye biraz daha zaman geçsin aliriz inşallahYok kıyafet olarak değil aslında genel olarak bebek eşyası şeklinde sormuştum hatta çatlak kremini vb de dahil edebiliriz bunaEvet kız kıyafetleri çok güzel haklısın
Benim de annem cerkesbende corumluyumama göçmeniz biz çerkesiz. Eşim alacalı biz merkes ertugrul köyü
Canim ikili tarama testi hemen cikmiyor zaten Onun sonucunu gostermeye gittigimde 13.-14. haftalarda oluyorum araya bayramda girdiği için belli olur diye dusunuyorum kesin belli olmaz ama bi ihtimal tabiBana 12. Hafta gel dedi ikili tarama testi için
12. Hafta erken değil mi 14 16 diye biliyorum
Anladım ben normal kan tahlili gibi aynı gün çıkıyor diye düşündümCanim ikili tarama testi hemen cikmiyor zaten Onun sonucunu gostermeye gittigimde 13.-14. haftalarda oluyorum araya bayramda girdiği için belli olur diye dusunuyorum kesin belli olmaz ama bi ihtimal tabi
Bende tam bilmiyorum aslinda internette bazi yerlerde iki hfta yaziyor biyerde 3gun yaziyorAnladım ben normal kan tahlili gibi aynı gün çıkıyor diye düşündüm
Benim bebeklerim Ngsli olmasına rağmen yapıcam doktorlar artık bunu öneriyor 99.99 doğruluk payı var. Sağlık konusunda. Cinsiyette de kesin zaten. Doktorlar da artık 2li 3lü ve 4lü taramayı önermiyor canımFetal dna konusunda biz çok kararsızız ya ben istiyorum ama eşim gerek yok diyor, siz nasıl anlaştınız?
Gittim canım bir sorun yok ikisinin de kalbi atıyor çok şükür. Ama riskli ikiz gebelik lekelenme olabilir sadece istirahat et kalkma dediGeçmiş olsun canım devam etmiyorsa pırtıhlı değilse korkma sakin kal lütfen ama doktora git
Aslında en garanti olan fetal dna deniyor lakin maalesef her ailenin bütçesi buna elveremeyebiliyor. Test ne kadar garanti olsa da ücreti biraz tuzlu. Keşke ikili üçlü testler gibi devlet hastanelerimizde yapılabilse ve her bütçeden insan faydalanabilseBenim bebeklerim Ngsli olmasına rağmen yapıcam doktorlar artık bunu öneriyor 99.99 doğruluk payı var. Sağlık konusunda. Cinsiyette de kesin zaten. Doktorlar da artık 2li 3lü ve 4lü taramayı önermiyor canım
Seninle aramızda çok yok bak dikkat edersen bende çok yoğun lekelenmiştim 3 peçete doldu . Bu haftalarlamı alakalı biz tüp bebeğiz onunlamı inan çözemedim 4/5 güne azalır progestan arttırdımı ? Yada aspirin kestimi şimdilik ?Gittim canım bir sorun yok ikisinin de kalbi atıyor çok şükür. Ama riskli ikiz gebelik lekelenme olabilir sadece istirahat et kalkma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?