Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    11
Aaa gobusumde tuylenme baslamisti bende hormonlardanmi acaba dedim bilmiyodum tatli badem yaginin tuylenme yaptigini ayy hemen birakiyim o zman
Ya ben bir doktoru dinledim hiç bir yağ çatlamayı önlemez dedi çünkü yağlar üst tabkada kalıyor emilmiyor çatlamamak için çatlama karşıtı krem kullanılmalı diyordu

Ayy benim eşimde sadece halilarin ustune tutuyo bana da tutma diyor bisey olur diye cunku yemek yaparken bile agrilarim artiyo nedense ayakta durmak yaramiyor bana şu an evi leş gibi hissediyorum erkegin yaptigi işten nolck yalapsap yapiyorlar bende cok severim temiz olmasini evimin ev kirli olunca psikolojik olarak huzursz oluyorum şu an kendimi zor tutuyorm iş yaptigimi gorse bu sfer fircalr beni bir haftadr yerleri sil ddim hala silecek simdide oruc diye bsy demiyorum valla nolck blmyrm

Ya ben bir doktoru dinledim hiç bir yağ çatlamayı önlemez dedi çünkü yağlar üst tabkada kalıyor emilmiyor çatlamamak için çatlama karşıtı krem kullanılmalı diyordu
Bitane krem var Çogu kisi bunu öneriyor doktora gdiince sorcam eger önerirse alcam pahali ama baya gider sanki buyuk boyutu.

Eklentiler

• Screenshot_2025-03-02-13-46-14-354_trendyol.com.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar Doktor sizi bi sonraki kontrole ne zaman çağirdi beni 1ay sonra çagirdi yani mart sonu gidicem ben Bu arada ikili tarama yaptiracakmisiniz

ay evet ya oruc diye bende bısey dıyemıyorum ama dayancaz artık napalım. Ay benımde ayakta durunca hemen belim agrıyo kasıklarım agrıyo bı dogsaydı bebişlerimiz inşallah sağlıkla

bıraz gergınım evet bu aralar. dagınıklık pis görüntü benı asırı rahatsız eder. Sevmiyorum. Öyle gördükçede daha cok sinirleniyorum işte elimde olmadan. Eşime sorsan bızım ev bal dök yala işte bakış açısı

Çok teşekkür ederim. Ben de şimdi Banu Çiftçinin uygulamasından 7. Haftayı dinledim karın kasık ağrıları normal diyordu rahatladım. Düne göre de azaldı zaten. İndirmediysen sana da tavsiye ederim çok güzel bir uygulama her şey var

Kızlar hep hafif çok küçük lekelenmem vardı şimdi lavaboda kıpkırmızı oldu ve ağrımda var alt karnımda hastaneye gidicem acile. Doktorum yurt dışında çünkü dua edin

Bu uygulamayı hala kullanmayan varmı ya. Muhteşem ötesi bir şey bu

Eklentiler

• Screenshot_20250302-170022_Gn Gn Gebelik.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20250302-170004_Gn Gn Gebelik.webp
    38 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…