Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    122
Bir kaç ay Geciksede bişey olmuyor diye biliyorum ben çünkü doğum sırasında enfeksiyona karşı vuruluyor ya çocukla alakası yok bu aşının anne

Bebeğinizin cinsiyeti belli mi.aynı sekilde benmde elimin üstü kırmızı gbi oluyor kuruluktan oysaki hayatmda ne el kuruluğu ne cilt sorunu bilirim hamilelikte bu başıma geldi
Erkek cinsiyeti🥰

Kızlar tetanoz aşınizi kaçıncı haftada vuruldunz ? Sağlık ocağı beni 18+5de cagryor,bana erken gbi geldi birz.Kizim da 20den sonra gtmstm.
Bence erteleyin.. ben 20 hafta itibariyle yaptırmak istiyorum diyin. Bazen yoğunluk dolayısıyla erken zamana randevu vermeye başlıyorlar. Benim de sağlık ocağındaki hekim 19 itibariyle yapabilirsiniz demişti fakat ilgilenen ebe ve hemşire 19 erken 20-21 en iyisi çocuk da büyümüş olur dediler. Ondan sebep söylüyorum. Bence tabi kadin doğum hekiminizle de gorusun konuyu ona da sorun gerekirse doktorum onermiyor erken yaptırmayı dersiniz..

Merhaba kızlar, eşimle zor şartlarda ortak birkaç isim bulabildik kızımıza ama bu kez de karar veremiyoruz. Yardımcı olur musunuz siz de ?
İsim seçeneklerimizden birisi : Ayza
Diğeri ise Ahsen sizce hangisi olmalı ?

Merhaba kızlar, eşimle zor şartlarda ortak birkaç isim bulabildik kızımıza ama bu kez de karar veremiyoruz. Yardımcı olur musunuz siz de ?
İsim seçeneklerimizden birisi : Ayza
Diğeri ise Ahsen sizce hangisi olmalı ?
Ayza ismine bayılırım🥹 çok sevdiğim bir arkadaşımın kızının ismi. Kızı da çok sakin güzel bir çocuk 🧿

Bebeğinizin cinsiyeti belli mi.aynı sekilde benmde elimin üstü kırmızı gbi oluyor kuruluktan oysaki hayatmda ne el kuruluğu ne cilt sorunu bilirim hamilelikte bu başıma geldi
Ay valla ben de durduk yere neyden alerji oldum diye çözmeye çalışıyordum ya normalde alerjik bünyem yok ve bu zamana kadar ne elim kururdu ne de kızarırdı. Şimdi elimin üstü kızarıyor ve kurudu. Sanırım hamilelikle ilgili. Cinsiyeti erkek bizde

Ay valla ben de durduk yere neyden alerji oldum diye çözmeye çalışıyordum ya normalde alerjik bünyem yok ve bu zamana kadar ne elim kururdu ne de kızarırdı. Şimdi elimin üstü kızarıyor ve kurudu. Sanırım hamilelikle ilgili. Cinsiyeti erkek bizde
Banada erkek dendi

Banada erkek dendi
Banada erkek dendi.Ozamn bu kuruluk hamilelik ile ilgili dediğiniz gibi.kacinci haftanizdasiniz ve bebeginiz çok hareketli mi benimki sanki karnımda hep uyanık devamlı bir hareket vurma halinde çok hareketli saat başı vuruyor desem abartmam

Arkadaşlar merhaba 20.hafta hamileliğimdeyim, bu hafta sağlık ocağına gittiğimde tetanoz aşısı yerine 3lü aşı tetanoz,difteri,boğmaca geldiğini bir kere yapılınca da tekrar yaptırmaya gerek olmadığı belirtiliyor, ben de onu yaptırmayı düşünüyorum,yaptıran var mı?
3. trimesterda (27-32. haftalar arası) yaptırırsanız bebekte de bu hastalıklar için antikor oluşuyor, aklınızda olsun

Kızlar selam 😊 bi sorum var 🙈 bebişim sürekli hareket ediyor tekmelerini hissediyorum oldukça da güçlü vuruyor ama ne zaman elimi koyup beklesem dakikalarca hiç hareket etmiyor🤭 elimi çektikten sonra yine başlıyor böyle olan var mı😂
Ay bende öyleyim sürekli hareket halinde masallah ama dediğiniz gibi yapınca duruyor hanımefendi 🥰

Back
X