En son geçen hafta kan verdim, sabah doktorumla konuştum kan değerlerin iyi dedi. Hiçbirşey anlamadım ya. Tansıyonum düşüyor evet ama her ayağa kalktığımda bunun olması çok garip değilmi? Ben doğurana kadar oturacakmıyım sürekli? Sinirlerim bozulduTansiyonunu olcuyor musun? Tansiyonun dusuyor gibi bana da bir kere oldu korkmustum aniden bunlari yasadim tansiyonim 5 falandi. Muhtemelen bir degeriniz eksik en kisa zamanda tahlil yaptirin ihmal etmeyin lutfen
Preeklampsi demis olabilir mi? Hamilelik tansiyonu ilk gebeligimde bende vardi bunda da cikabilir stres yapinca cikiyor. Seker bende de var gibi cok sinirda cikiyor sekerim evde alet vardi suphelenip olctum gecen stres yaptigimda 160di. Karbonhidrat ve sekerli seyleri seker icin, tuz ve kizartmalari preeklampsi icin kesmek lazim umarim korktugum olmaz. Seker yuklemesine kadar dikkat edip kontrolu saglamaya calisicam. Tetanoz asisini ilk hamileligimde yaptirmistim 3 doz. Yine yaptiricamTetanoz olan varmı aranızda bugün gittim kalp atışı baktı ve aşımı oldum sanırım 3 dozmuş daha iki tane daha var.
Kılo ve tansiyon baktı hamilelik şekeri olabilir sende dedi. Kesinlikle şeker yüklemesi yaptır dedi. Bir isim söyledi işte şu şu sendrom olabilir gibisinden ayak ve bacaklarda şişme yokta el ve kollarımda var şişme hele burnum domates gibi kırmızı ve şiş bunlara bakarakta yorumladım biraz tuzu acil bırak dedi. Başına gelen varmı hamilelik şekeri falan ne olabilir ne olamaz google'ye yazıp kanser çıkmak istemiyorum yeterince tetenekliyim
Aniden hizli mi kalkiyorsunuz acaba? Her seferinde olmasi degisik gercekten. Kulak kristallerinize baktirdiniz mi? O da benzer seyler yapabilirEn son geçen hafta kan verdim, sabah doktorumla konuştum kan değerlerin iyi dedi. Hiçbirşey anlamadım ya. Tansıyonum düşüyor evet ama her ayağa kalktığımda bunun olması çok garip değilmi? Ben doğurana kadar oturacakmıyım sürekli? Sinirlerim bozuldu
BenMerhaba kızlar.
Bu iki gündür vajinamda sanki baskı ve batma hissediyorum çarşamba günü kontrolüm var ama tedirgin oldumyaşayan varmı?
Ay gerçekten mi ya.Benkendimi dinlenmeye aldım şuan daha iyiyim..
Bende rahim ağzında elektirk çarpması gibi bişey hissediyorum sanki tekmelediği için oluyor ya. Ağrı düzenli olmadıkça rahim büyüdüğü için ağrı olabilir dedi dr.Merhaba kızlar.
Bu iki gündür vajinamda sanki baskı ve batma hissediyorum çarşamba günü kontrolüm var ama tedirgin oldumyaşayan varmı?
Benimkide öyle bişey batma gibi bazende baskı işte.Bende rahim ağzında elektirk çarpması gibi bişey hissediyorum sanki tekmelediği için oluyor ya. Ağrı düzenli olmadıkça rahim büyüdüğü için ağrı olabilir dedi dr.
Bende yarın gideceğim ve soracağım ama bende 3 velet kendimi ev çocuk yemek arasında çok hirpaladim ağrılarım başlayınca farkettim Bu kadar küçük bir çocuk bu kadar ağrı yapamaz çünküAy gerçekten mi ya.
Buna sevindim kusura bakma ama yalnız olmadığımı bilmem gerekiyordu bende cok düşünmemeye çalışıyorum dinleniyorum bolca.
doktoruma bu durumu sorucam
Bende dün biraz temizlik yaptım ondan oldu belkide.Bende yarın gideceğim ve soracağım ama bende 3 velet kendimi ev çocuk yemek arasında çok hirpaladim ağrılarım başlayınca farkettim Bu kadar küçük bir çocuk bu kadar ağrı yapamaz çünkübebis büyüyünce ne demek istediğimi anlayacaksin magnezyumun etkisi de olabilir ama dinlenmek gerçekten ilaç
Ben de zeynep kamil için sürekli pusudaydım ama umudum kalmadı. Temmuz annelerinde ümraniye eğitim araştırmada da yapılamamaktadır yazıyor ama yoğunluktan dolayı öyle yazdığı ama detaylı yapıldığını söylediler.İstanbulda perinatoloji randevusu gorunuyor ama hepsinde detayli usg yapilmamaktadir yaziyomecbur ozele gidicez
Tabiki yazarımBende dün biraz temizlik yaptım ondan oldu belkide.
Lütfen doktordan sonra banada yazın
Canım bende aynıyım. Rahim ilk aylara göre daha büyük ya onun baskı yaptığını düşünüyorum. Biraz uzun süre oturduğumda daha artıyor. Kısa yürüyüşler yapıp uzanınca rahatlıyorumMerhaba kızlar.
İncia bugün geldi kargodan. Kokusu yok. Yani dümdüz krem kokuyo parfüm filan yok bitkiselmiş zaten. Shea avokado tatlı bağdem keten tohumu yağları var içeriğindeEvet yan yattigimda geriliyor gibi bir sey hissediyorum
Beta sadece ilk sefer hamilemiyim diye baktim ikisinde de baska hic bakilmadi. Degerin ilerlemesi hakkinda bilgim yok maalesef. Baska bir doktora daha gorundunuz mu? Bir arkadasima da bir doktor ayni bu sekilde olumsuz seyler soylemisti sonra baskasina gitti hic bir sorun yok. Kiz cok uzulmustu cok istiyordu simdi 6 aylik masallah gayet iyiler
Yaa lierac cok ovuluyordu. İnciaya baktim kokusu nasil acaba kokuya cok hassaslastim dogal urunlerde badem yagi kokusu yogun oluyor oyle bisey var mi? İlk gebeligimde de nasilsa catlicam dedim ama bu sefer artmasin istiyorum denicem
İsterseniz gidip asistan yada veznesinden danisin bende oyle yaziyordu istanbulda gittim sordum ikili test icin testimi yaptilar bisey demediler detayli icin tekrar gidip sorucam ona gore karar verip ozele gitcemİstanbulda perinatoloji randevusu gorunuyor ama hepsinde detayli usg yapilmamaktadir yaziyomecbur ozele gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?