Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    98
Selamlar, bende bugün doktor kontrolümden çıktım. 18+5 deyiz, 22. Hafta için randevu almamı istedi doktorumuz, 5-10 nisan arasında alacağım. Bursa’da yaşıyorum. Rahim filmimi Tomakay da çektirmiştim. Yine detaylı ultrasonumu da orada yaptıracağım doktorumun önermesi üzerine Dr. Ertan okay’a yaptıracağız. Gerçekten tatlı ve ilgili bir asam Bursa’da yaşayanlar varsa şans verebilir. 5 bin tl bu arada. Ama ben devlere giderek bir kere hata yaptım hiç o topa girmek dahi istemiyorum

Benim bulantılar hortladı napıcam hiç keyfim yok. Açlıktan içim eziliyor ama ne yesem sonu felaket Prilam da bitmiş napıcam mahvoldum
Benim de dun 1 tane prilam kalmis bugun surekli yattim. 2 den asagisi bile kesmiyor hic ara vermedi benim. Tahin ve muz ikilisi iyi geliyor
Benim ilk gebeligimde 20 den sonra cok ara ara hissediyordum bunda erken basladi ama hala cok arada yani haftada bir tekme falan. İlk gebelik icin cok normal merak etmeyin

Merhabalar şehir hastanesinde ve başka herhangi bir kamu hastanesinden detaylı usg bakılmıyor malesef. Bana da şehir hastanesindeki ki dr um söyledi. Özeller tek seçenek. Ben de örnekköy tarafında bi Dr a gideceğim arkadaşımın önerisiyle en uygun onu bulabildim arkadaşım da memnunum baya 40 dk yı geçkin süreyle inceleyip gösteriyormuş organlarını da.

Ücreti ne kdr canım,birde doktorn adını söyler msn?

Aynı durumdayım eski kremlerimi de kullanamıyorum zarar verir diye. Şu erkek bebek anneye güzellik verir kısmı ne zaman gelecek onu bekliyorum
Yaa kesinlikle hani erkek bebek güzellik veriyordu, hiç cilt sorunu yaşamayan ben hamileliğimle beraber bir sürü yeni sorunla tanıştım şaka gibi

Ben de bioderma kullandım hep su bazlı diye, normalde hemen etki eder cildim parlardı şimdi kremden yarım saat sonra yine silgi tozu gibi dökülüyor yüzüm ben henüz kabullenme evresine geçemedim asla kepeğim yoktu şimdi 2 günde bir yıkasam bile aynı gün başlıyor kepeklenme

Banada diyorlar ki güzelleştin sen ya da işte bi farklı güzel geliyorsun diyorum bana hiç öyle gelmiyor. Yanaklarım leke kızarık oldu hayatımda sivilce bilmezdim ilk zamanlar sivilcem çıktı.. sanırım lekeler östrojen hormonunun fazla olmasından el de yüzde kırmızı lekeler olabiliyormuş.
Yaa kesinlikle hani erkek bebek güzellik veriyordu, hiç cilt sorunu yaşamayan ben hamileliğimle beraber bir sürü yeni sorunla tanıştım şaka gibi

Yok canım ben İstanbuldayım. Dün 4bin TL'ye yapan bi doktor buldum doktoruma sordum kabul eder misiniz olur orada yaptır dedi sağolsun. Vallahi zor ya daha şimdiden maddi anlamda bittik

Ücreti ne kdr canım,birde doktorn adını söyler msn?
Arkadaşım ilk gebeliğinde gitmiş o dr a. Dosya şeklinde yapıp sonuçlarıyla fotoğrafını da veriyor dedi. 2.gebeliğinde can hastanesinde cektirdi 15 16 dk anca bakmış memnun kalmamış o yüzden pişman oldum ilk gittiğim dr a gitmediğim için dedi

Kızlar merhaba uzun süredir yazamıyorum koşturmaca ramazan filan.umarim hepiniz iyisinizdirben detaylı için 7 nisana gün aldım.22+2 olmuş oluyorum.Prof.Ali ekiz e aldım randevumu alanında çok iyi görünüyor.doktorumda onayladı.fiyati 6000 TL.bu arada benimde ağrılarım var alt tarafımdan aşırı basınç var idrara çok cikiyorum.simdiden kramplarim başladı biraz tatsizim açıkçasi Eldorin senide merak ettim nasılsın

Aaa bana da dün aynısı oldu. Cinsiyet kız. Annem telefonda dedi ki 20. Haftada değişebilirmiş. Yok dedim gözümle gördüm bacak arası açıktı. OLSUN dedi. Dedim ki olsun derken? Sonra daha iyi bu devirde falan dedi ama yani annem gibi bir kadından beklemediğim bir tepkiydi öyle eski kafalı da değil sanıyordum tuhaftı ama ne diyebilirsin ki yani.

2. Çocuk mu belki 2.de kızsa bu şekilde tepki vermiştir diye umuyorum benim 4. De erkek olduğu için kendime OLSUN temennisinde buluyorum çünkü ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…