2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Canim önemli.olan burun kemiğini gormesi doktorun uzun kısa olmasi değil kemik var mi var kemik olmazsa down sendrom riski çok yüksek oluyor sıkma canını ikili tarama yaptirdinmi
Evet yaptırdım o zaman ölçtü zaten burnunu da ama sonucum cumartesi çıkacakmış bekliyorum

Evet yaptırdım o zaman ölçtü zaten burnunu da ama sonucum cumartesi çıkacakmış bekliyorum
Ben jltrasyona girdim jurun kemiği var omurilik var ense kalınlığı normal dedi tarama hakkında düşüncemi sordu ben sonucu ne olursa olsun doğuracam dedim o zman şu anki değerler iyi taramaya gerek yok zaten yasa bağlı down riski çıkacak kafa bulandırmaya gerek yok dedi bende kan tahlili yaptırmadı zaten.ikili tarama yüzde yüz sonuç vermiyo olabilme riski dedi rabbim hayirli sonuçlar versin ins

Bana öyle bişey demedi ben verdim kan inşallah kafamı bulandırmaz

Kızlar babybjorn ile 4moms arasında ne farklar var hangisini önerirsiniz tecrübeleriniz var mı araştırdınız mı ?

alınanlara bakınca ben biraz abartmışım sanırım :)
Aldıklarımı liste yapıyorum beden beden bir yerde bir şey beğendiğimde listemi kontrol ediyorum ona göre alıyorum büyük parçalardan park yatak, mama sandalyesi, ana kucağı ve çilekten montes baza ile yatağını aldım

Bana öyle bişey demedi ben verdim kan inşallah kafamı bulandırmaz
Insallah canim gittigim ozel hastaneydi adamin çıkarı olsa para için test ister benim ikinci gebeligim anormalik gebelikte 18 haftslik düşük yaptırdılar 5.7 ense kalınlığı vardı fişek cvs amniyosentez yapıldı kromozom bozukluk genetik bozukluk yoktu böyle bir gebelikten sonra doktor eğer ikinci bebekte genetik yada kromozom bozukluk olsaydı kesin isterdim ikili taramaya defi yani

İlk bebek mi

Ana kucağı ne aldınız ?

Sağlıkla sihhatle g3lsin minnak inş ilk heyecan daha farklı ama ikili takimlari tercih ederseniz daha kullanışlı oluyo bol bol zibin aylara göre ağız bezi fazlasını çıkartıyorlar ya bizimkiler biraz kış cocugu olacak patikli alt lar değilde normal altlar daha kullanışlı oluuo

Hepimizin ki sağlıkla gelsin inşallah toplamda bi 40 tane zıbın almışımdır aylara bölerek

Hepimizin ki sağlıkla gelsin inşallah toplamda bi 40 tane zıbın almışımdır aylara bölerek

Herkese iyi akşamlar çatlak engelleyici krem almak istiyorum,ama hangisi daha iyi bilmiyorum.kac aylık baslayim
Ben lierac jel ve badger aldım. Badgerin verdiği nem çok iyi sürünce diğer gün bile nemli kalıyor ama sürmesi zor bu sıcakta bile. Kışın daha zor olur. Lieracı beğendim sürmesi de yapısı da güzel ama akşama etkisi gidiyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…