• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Ben hiçbirsey almadım henüz ama favorilerim alınacaklarla dolu 😂 her geçen gün zam geliyor birde 🥲 25 30 haftalara gelmeden de alasım gelmiyor
33te doğurmuş biri olarak başımıza ne gelecek bilemiyoruz yavaştan alınmalı sonra birden zor olur hem maddi hem manevi olarak yorar

Ben 25-26 haftadan sonra almayı düşünüyorum eşya, umarım ekonomiden yana darbe yemem sjdjssjs

Bende dayanamadım 4 5 tane hastane çıkışını aldım 6 7 tane zıbın aldım kısa kollu uzun kollu karışık. Bir kaç tane alt üst ayrı aldım 3 tane müslin aldım 4 tane boyunluk aldım reflü yatağı birde 1 numara bez aldım 🤣 abarttım mı acaba

Bende dayanamadım 4 5 tane hastane çıkışını aldım 6 7 tane zıbın aldım kısa kollu uzun kollu karışık. Bir kaç tane alt üst ayrı aldım 3 tane müslin aldım 4 tane boyunluk aldım reflü yatağı birde 1 numara bez aldım 🤣 abarttım mı acaba
Hastane çıkışını biraz abartmışsin 2 yeterdi ama canın sagolsun hepsini değişik değişik kullanırsın bundan sonra takım almaya ve tulum almaya odaklan aldıklarında 0-3 olmasın hastane çıkışı 0-3ihtiyacini karşılar 3-6 olsun ya da daha büyüğü 30. Haftalardan sonra bebek minyon mu iri mi olacağı da belli olur biraz ona göre de alirsin

Ben hala evde uzanma modumdan çıkamadım bı ayaklanayim enerji gelsin neler yapicam😄😄😍 18.haftada kontrole gitcem ondan sonra baslarim almaya😍🙏🏻

Hastane çıkışını biraz abartmışsin 2 yeterdi ama canın sagolsun hepsini değişik değişik kullanırsın bundan sonra takım almaya ve tulum almaya odaklan aldıklarında 0-3 olmasın hastane çıkışı 0-3ihtiyacini karşılar 3-6 olsun ya da daha büyüğü 30. Haftalardan sonra bebek minyon mu iri mi olacağı da belli olur biraz ona göre de alirsin
Haklısın canım 0-3 çok oldu bide ayaklı almak istemiyorum artık hepsini ayaklı almışım. O kadar güzel yenidoğan var ki hala dayanamıyorum 🙈 ama dediğin gibi 3 6 ya odaklanayım biraz da

Ben henüz büyük parçalara başlamadım. Sadece ufak tefek şeyleri aldım zıbın, ağız silme mendili, bir kaç tane kışlık kıyafet gibi 😁
Ben babybjörn, ateşölçer, suluklar, biberon, müslin bezler, süt sağma makinesi, mama sandalyesi,emzikler, İgor sandalet bile aldım :)) bebek arabası ve yatağı bir de kıyafetleri kaldı gibi

Haklısın canım 0-3 çok oldu bide ayaklı almak istemiyorum artık hepsini ayaklı almışım. O kadar güzel yenidoğan var ki hala dayanamıyorum 🙈 ama dediğin gibi 3 6 ya odaklanayım biraz da
Yani eğer anne baba olarak uzun boylu ve iriyseniz bebekte büyük olasılıkla öyle dogacagindan belki 0-3leri hiç giydiremeyeceksiniz bile ondan dedim her ihtimalde bir aya kalmadan büyüyorlar hastane çıkışlarına sığmıyorlar

Ya kızlar kafama takmayayım dedim ama burun kemiği biraz kısa diye aklıma takıldı sizin nazal kemik uzunluğu kaç çıktı? Ya da böyle duyan hiç oldu mu. Doktor korkma dedi ama içime kurt düştü. Yapısal küçük burun olabiliyor dedi doktor.
Canim önemli.olan burun kemiğini gormesi doktorun uzun kısa olmasi değil kemik var mi var kemik olmazsa down sendrom riski çok yüksek oluyor sıkma canını ikili tarama yaptirdinmi

Ben babybjörn, ateşölçer, suluklar, biberon, müslin bezler, süt sağma makinesi, mama sandalyesi,emzikler, İgor sandalet bile aldım :)) bebek arabası ve yatağı bir de kıyafetleri kaldı gibi
Chakra da indirim vardı geçen haftalarda hem kız hem erkek aldım zıbınları dayanamadım:)

Ay bende hiç bisi almadım tam cinsiyet belli olsun 6 aydan itibaren almayı düşünüyorum ben ilk.oglum 12 yaşında herseyi dağıttım bi tek bebek arabası ile araba koltuğu duruyo bide ananemin ördüğü yelekler kazaklar sil baştan olacak hersey bugün 13 haftayı tamamladı geçen hafta kiz gibi görüyorum dedi ama yinede belli olmaz benim arkadaşa doğuran a kadar erkek dediler dogunda içinden kiz cikti

Maşallah bir tek bebeğin doğması kalmış 😂😂

Son adet tarihiniz

Yaşınız

Kaçıncı cocuk
Yaşadığı şehri (isteğe bağlı)

Keseyi kaçıncı haftada gördünüz kalp atışı kaçıncı haftada gördünüz

Tüm bilgileri tek seferde yazarsanız tabloya ekleyeyim 🤗
Son adet tarihi 2 Haziran fakat ben üzerime görmüşüm 7mayis olarak güncellendi Dr. Yaş 35 memleket afyon 3. Çocuk hepsi erkek 🙈kese kalp atışı 6+5 de göründü

Son adet tarihiniz

Yaşınız

Kaçıncı cocuk
Yaşadığı şehri (isteğe bağlı)

Keseyi kaçıncı haftada gördünüz kalp atışı kaçıncı haftada gördünüz

Tüm bilgileri tek seferde yazarsanız tabloya ekleyeyim 🤗
Son adet tarihi 2 Haziran fakat ben üzerime görmüşüm 7mayis olarak güncellendi Dr. Yaş 35 memleket afyon 3. Çocuk hepsi erkek 🙈kese kalp atışı 6+5 de

Ben biberon Avent ve dr browns kullandım, büyüdükten sonra dr browns ile içmek istemedi avent ile devam etmiştik, iki biberon da güzel bence, meme reddi de olmadı, avent biberonun emzik kısmı anne memesine daha çok benziyor
dmlcm dmlcm

Back
X