2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Ay ben de kıyafet arıyorum cinsiyet partisi için asla bulamıyorum nerde buldun acaba

Kızlarrrr polemik sebebiyle ceza aldım geldim
Ben de siziii özledim
Bugün e bebek gezdik arabalara baktık kıyafet baktık cinsiyet net olunca almaya başlarız dedik
Karnım baya çıktı dışarıdan hamile olduğumu bilen aaa çıkmış diyor

Kızlar simdi biz bebeklere ne almaya başlayalım ilk önce mesela ben şu indirimde olan juno yatak dışında henüz hic bi şey almadım
Selam , ben doona aldım doona dan sonra kullanmak için inglesina dan kabin boy bebek arabası aldım. Chicco baby Hug aldım anne yanı olarak kullanmak için hatta bunu daha sonra mama sandalyesi olarak da kullanabiliyorsunuz ve ayakları tekerlekli olduğu için evin içinde her yere gidebiliyor çok kullanışlı bence , 4moms alacaktım ancak bizim ikiz olduğu için ve çok yer kaplayacağı için babybjörn aldım , skiphop dan anne bebek bakım çantası aldım sırt çantası tarzı olanlardan , geçenlerde carters da ve M&S da indirim vardı oradan çıtçıtlı bodyler battaniye , alt üst takımlar falan aldım. Chicco marka Araba koltuğu aldım. Şimdilik bu kadar Daha alacaklarım var tabiiki :) bu arada arkadaşım gelmişti bebeğiyle geçen gün , bebeği 3 aylık ve sadece kucakta uyuyor yatağa koyunca uyanıyor çocuk. Deneyelim diye babybjörne yatırdık ve inanılmaz bir şekilde 2 saat 10 dk hiç kalkmadan uyudu. Onu görünce iyi ki almışım dedim

Kizlar gunaydiin, dopplerden bahseden bir arkadas vardi ama markasini soylemis miydi bulamadim. Kullanip memnun olan varsa bana oneride bulunabilir mi?

Biberon ne almalıyız almalı mıyız onu da düşünüyorum ben. Philips avent nasıl acaba
Ilk gunler icin ici doldurulan mama kaşıkları var (foto ekliyorum) onu onerdi bana cevremdekiler meme reddi yasatmaz diye biberon olarak da lansinoh dusunuyorum gogus ucuna cok yakinmis o yuzden meme reddi yapmiyomus kullananlar oyle soyluyor bakalım

Eklentiler

• 110000413828562.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 49
Erkek bebek bekleyenler isim düşündünüz mü ben Kaan düşünüyorum eşim de Alparslan olsun diyor bir türlü aynı noktaya gelemiyoruz :)))
cnım bende aslan diyorum eşim alparslan diyor inanılmaz taktı bu isme 9 yıldır tanıştığımızdan beri aynı bende herkesde var diye istemiyorum en son alp dedi onu kırmayacağım sanırım ALP olacak :)

Kızlar simdi biz bebeklere ne almaya başlayalım ilk önce mesela ben şu indirimde olan juno yatak dışında henüz hic bi şey almadım
En önemli şey bez eğer indirimde sürekli kullanacağınız markanın varsa şimdiden almaya başlayabilirsiniz Ben şayet memnun kaldığım için sleppyi öneriyorum

cnım bende aslan diyorum eşim alparslan diyor inanılmaz taktı bu isme 9 yıldır tanıştığımızdan beri aynı bende herkesde var diye istemiyorum en son alp dedi onu kırmayacağım sanırım ALP olacak :)
Bence alp ile aslanı ayrı şekilde koyun ikinizin de dediği olsun

Çok haklısınız hastane çıkışı ve yenidoğanı ne kadar az alırsanız o kadar az zarar edersiniz çünkü çok çabuk büyüyor hınzırlar

bizde e bebekteydık dün akşam :))
aynen bende etek gıydım karnım top gıbıydı
ıkı uc zıbın aldım, bı ceket aldım..
bı kac araba denedık

Ben arabayı travel sistem alacağım diyordum. Ama komşular uyardı bizim asansöre sığmıyormuş.
Mecbur tek tek gidip bakacağım.

Benim çoğu şey eskiden kalma duruyor. Ekim'de falan elimdeki kontrol eder alışverişe o zaman başlarım diye düşünüyorum.

Ama hata ediyor da olabilirim biberonlar bile 500 TL olmuş valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…