- 17 Ocak 2010
- 1.006
- 744
- 323
Benmde erken çıktı 11haftalikken.haftaya kontrolüm var ikili tarama yapicak şuan 12+5 .3 aylıkken başladım ama dediğim gibi benim çok erken çıktı karnım iç karnım yok sanırım hiç
Ay ben de kıyafet arıyorum cinsiyet partisi için asla bulamıyorum nerde buldun acabaOrganizasyonu en erken ne zaman ayarlayabilirsem sanırım haftaiçi olacak çünki pek tercih edilmiyor haftaiçi şimdi haber bekliyorum görüştüğüm organizasyoncudan umarım salıya falan yapabilirizkıyafet vs herşey hazır zaten hallettim onları önceden sadece organizasyon müsaitliği var onlardan haber brkliyorum
Evet hala sarı maalesefPeki akıntı rengi sarı mı hala ?
Selam , ben doona aldım doona dan sonra kullanmak için inglesina dan kabin boy bebek arabası aldım. Chicco baby Hug aldım anne yanı olarak kullanmak için hatta bunu daha sonra mama sandalyesi olarak da kullanabiliyorsunuz ve ayakları tekerlekli olduğu için evin içinde her yere gidebiliyor çok kullanışlı bence , 4moms alacaktım ancak bizim ikiz olduğu için ve çok yer kaplayacağı için babybjörn aldım , skiphop dan anne bebek bakım çantası aldım sırt çantası tarzı olanlardan , geçenlerde carters da ve M&S da indirim vardı oradan çıtçıtlı bodyler battaniye , alt üst takımlar falan aldım. Chicco marka Araba koltuğu aldım. Şimdilik bu kadarKızlar simdi biz bebeklere ne almaya başlayalım ilk önce mesela ben şu indirimde olan juno yatak dışında henüz hic bi şey almadım
Fetal doppler demiştiKizlar gunaydiin, dopplerden bahseden bir arkadas vardi ama markasini soylemis miydi bulamadim. Kullanip memnun olan varsa bana oneride bulunabilir mi?
Ilk gunler icin ici doldurulan mama kaşıkları var (foto ekliyorum) onu onerdi bana cevremdekiler meme reddi yasatmaz diye biberon olarak da lansinoh dusunuyorum gogus ucuna cok yakinmis o yuzden meme reddi yapmiyomus kullananlar oyle soyluyor bakalımBiberon ne almalıyız almalı mıyız onu da düşünüyorum ben. Philips avent nasıl acaba
cnım bende aslan diyorum eşim alparslan diyor inanılmaz taktı bu isme 9 yıldır tanıştığımızdan beri aynı bende herkesde var diye istemiyorum en son alp dedi onu kırmayacağım sanırım ALP olacak :)Erkek bebek bekleyenler isim düşündünüz müben Kaan düşünüyorum eşim de Alparslan olsun diyor bir türlü aynı noktaya gelemiyoruz :)))
En önemli şey bez eğer indirimde sürekli kullanacağınız markanın varsa şimdiden almaya başlayabilirsinizKızlar simdi biz bebeklere ne almaya başlayalım ilk önce mesela ben şu indirimde olan juno yatak dışında henüz hic bi şey almadım
Bence alp ile aslanı ayrı şekilde koyun ikinizin de dediği olsuncnım bende aslan diyorum eşim alparslan diyor inanılmaz taktı bu isme 9 yıldır tanıştığımızdan beri aynı bende herkesde var diye istemiyorum en son alp dedi onu kırmayacağım sanırım ALP olacak :)
Çok haklısınız hastane çıkışı ve yenidoğanı ne kadar az alırsanız o kadar az zarar edersiniz çünkü çok çabuk büyüyor hınzırlarYani eğer anne baba olarak uzun boylu ve iriyseniz bebekte büyük olasılıkla öyle dogacagindan belki 0-3leri hiç giydiremeyeceksiniz bile ondan dedim her ihtimalde bir aya kalmadan büyüyorlar hastane çıkışlarına sığmıyorlar
bende hindistancevizi yağı kullanıyorum, 1 ay önce başladımDoktorum bana hindistancevizi yağı kullan en sağlıklısı o dedi
Önceki gebeliğimde biooil almıstım aşırı kıllanma yapmıştı
bizde e bebekteydık dün akşam :))Kızlarrrr polemik sebebiyle ceza aldımgeldim
Ben de siziii özledim
Bugün e bebek gezdik arabalara baktık kıyafet baktık cinsiyet net olunca almaya başlarız dedik
Karnım baya çıktı dışarıdan hamile olduğumu bilen aaa çıkmış diyor
Acaba erkek annelerinin karnı daha çabuk mı çıkıyor kızlarbizde e bebekteydık dün akşam :))
aynen bende etek gıydım karnım top gıbıydı
ıkı uc zıbın aldım, bı ceket aldım..
bı kac araba denedık
Çatlaklar için mi diyorsunuz. Peki zeytinyağı da iyi gelir mi acababende hindistancevizi yağı kullanıyorum, 1 ay önce başladım
14.haftamdayım canım bu hafta biraz daha belli sanki ama top gibi :))Acaba erkek annelerinin karnı daha çabuk mı çıkıyor kızlar
Maşallah o zaman oğluşun olacak gibi14.haftamdayım canım bu hafta biraz daha belli sanki ama top gibi :))
yana dogru degıl, öne dogru
catlaklar için kullanıyorum canım,Çatlaklar için mi diyorsunuz. Peki zeytinyağı da iyi gelir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?