Müslin battaniyeler,normal pamuklu battaniye,ağız mendilleri alınabilir,ateş ölçer, banyo setleri, anne yani beşiği,ana kucağı bebek bakım çantası vsKızlar simdi biz bebeklere ne almaya başlayalım ilk önce mesela ben şu indirimde olan juno yatak dışında henüz hic bi şey almadım
Bende çalışn anne olacağım için aklıma direk süt sağma makinesi ve biberon geliyorKızlar simdi biz bebeklere ne almaya başlayalım ilk önce mesela ben şu indirimde olan juno yatak dışında henüz hic bi şey almadım
Lansinoh tavsiye ederim vakum gücü diğer markalara göre çok daha iyi.Bende çalışn anne olacağım için aklıma direk süt sağma makinesi ve biberon geliyorilk onlara bakacağım bi
Bir bakayımLansinoh tavsiye ederim vakum gücü diğer markalara göre çok daha iyi.
Bence ondan ceza aldı grup yöneticisi olduğu için umarım 1 günlük cezadırKızlar dün whatsap meselesinden bahsedilmiş acaba o yüzden ceza almış olmasın B Buffalosos aklıma bu geldi ama bilemedim
Bende böyle bir sorun olmuyor ama başkalarında olduğunu duydumBir bakayım
Birşey dicem. Sizde de oluyor mu su içince kursağımdan aşağı inmiyor tetikte bekliyor beni kus der gibiiki gündür su içebilmeye başladım 2 bardak falan çok şükür içiyorum. Su içememek ne zormuş
Bu ay anne yanı beşik alacağım artık büyüklerden bir şekilde başlamak lazım kıyafet zaten ara ara alıyorum unisexKızlar simdi biz bebeklere ne almaya başlayalım ilk önce mesela ben şu indirimde olan juno yatak dışında henüz hic bi şey almadım
Başka bir konuda biriyle tartışmışlar sanırım o yüzden. Kristialayı kızdırmışlarKızlar dün whatsap meselesinden bahsedilmiş acaba o yüzden ceza almış olmasın B Buffalosos aklıma bu geldi ama bilemedim
Bence alakası yok çok saçma olur çünkü. Üyelerin suçunu yöneticiye ödetmezler.Bence ondan ceza aldı grup yöneticisi olduğu için umarım 1 günlük cezadır
Yok o bi kere daha konuşulmuştuKızlar dün whatsap meselesinden bahsedilmiş acaba o yüzden ceza almış olmasın B Buffalosos aklıma bu geldi ama bilemedim
Philips avent sağma makinesi ben çok memnun kalmıştımBende çalışn anne olacağım için aklıma direk süt sağma makinesi ve biberon geliyorilk onlara bakacağım bi
Benim oğlum hiçbir biberonu almadi kaşıkla sütümü verdiler çalıştığım zaman. avent ve drbrowns almıştım bir de eczaneden weeBiberon ne almalıyız almalı mıyız onu da düşünüyorum ben. Philips avent nasıl acaba
Bide onun biberonu var onu da övüyorlarPhilips avent sağma makinesi ben çok memnun kalmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?