- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.642
- 248
Göğüslerde de mi çatlama oluyor canım ben de hindistan cevizi yağı alıyım o zaman zeytinyağı çok yapış yapış oluyo sankicatlaklar için kullanıyorum canım,
zeytıyagı kullanmadım hiç . belkı kullanıp fayda gören vardır..
gögüslerime ve göbegıme hındıstancevızı yağı sürüyorum..
traveller aşırı kaba ve agır yaa, dun denedım de bır kac tane yok yanı benlık degıller..Ben arabayı travel sistem alacağım diyordum. Ama komşular uyardı bizim asansöre sığmıyormuş.
Mecbur tek tek gidip bakacağım.
Benim çoğu şey eskiden kalma duruyor. Ekim'de falan elimdeki kontrol eder alışverişe o zaman başlarım diye düşünüyorum.
Ama hata ediyor da olabilirim biberonlar bile 500 TL olmuş valla.
doktorum hem gogus hem karın cevresıne sürelim dedi ,Göğüslerde de mi çatlama oluyor canım ben de hindistan cevizi yağı alıyım o zaman zeytinyağı çok yapış yapış oluyo sanki
Popo ve ust bacagi popoya baglayan kisimlara da surebilirsiniz oralar da catlayan bolgeler bana eczacim soylemistidoktorum hem gogus hem karın cevresıne sürelim dedi ,
evet hındıstancevızı yagını deneyebılırsın bende bir
Aynen öyle ben de oralarda ilk doğumdan kalan çatlaklar varPopo ve ust bacagi popoya baglayan kisimlara da surebilirsiniz oralar da catlayan bolgeler bana eczacim soylemisti
Günaydın oluyor canım hamilelikte genelmiş bence çok yiyince birkaç yere bakmıştım hatta gece acıkıp kalkıp yiyen varmışGünaydın kızlar. Sizde de sürekli açlık durumu var mı? Kahvaltıyı yarım saat önce yaptım ama midem kazınıyor sanki. Çorba içiyorum şimdi de. Annem içinde canavar mı var diyor
Ben de gece yiyorum. 100 kilo olmazsam şükür, 72 ile başladım zatenGünaydın oluyor canım hamilelikte genelmiş bence çok yiyince birkaç yere bakmıştım hatta gece acıkıp kalkıp yiyen varmış
aa süreyim canım, pehlivan gıbı yağlancaz vallahı :))Popo ve ust bacagi popoya baglayan kisimlara da surebilirsiniz oralar da catlayan bolgeler bana eczacim soylemisti
Hatta kalça ve basenlerde de çatlaklar oluşabiliyor malesefGöğüslerde de mi çatlama oluyor canım ben de hindistan cevizi yağı alıyım o zaman zeytinyağı çok yapış yapış oluyo sanki
Benim de başlangıçdan düşük kilom malesef 3 kg falan. İnşallah bundan sonra alabiliriz.Kızlar merhaba nasılsınız? Ben daha çoc bisey almadım. Reflü yatagi bitane hastane cikisi beyaz renk aldim daha cinsiyyet bilmedigim icin. Ağız bezleri aldim caramel markasi varya yumuşacık. Bir tanede muslin ortu aldim.
Kızlar bişey sorucam hiç kilosu artmayan varmi? Ben 60kiloydum mayısta şimdi 56,7
Bazende 57,5 falan oluyorum neden artmiyor kilom endişeleniyorum
traveller aşırı kaba ve agır yaa, dun denedım de bır kac tane yok yanı benlık degıller..
kabın tip bakacağım birde çift yön bulabılsem süper olacak .
eevt ya hıc bırseyde yerınde durmuyor ki..
Allah yardımcımız olsun
Benim hayatımda ilk kez basenlerimde çatlak oluştu ve normalde de çok kilo alıp veren bi insanım. Hemen yağ alıp kullanmaya başlıyorum bugün, biooil faciasından sonra almamıştım henüz yağHatta kalça ve basenlerde de çatlaklar oluşabiliyor malesef
araç okey ama , gercekten eve ın cıkar, ya da bı yere bınerken vs traveller cok zorluyor ben kardesımden bılıyorum arabayla bı parka çıkmak ıstemezdık ..Asansöre sığmama ihtimali beni de korkutuyor açıkçası incelemek lazım tek tek.
Doona falan benim ilk doğurduğum sene çıkmıştı, o zaman da beklentiyi karşılayacak bir fiyatı yoktu bence hala yok. Mesela kızım boylu poslu iri bebekti ve ilk seneyi çıkarma imkanı asla yoktu onda.
Aracımız büyük kabin tip bakmama gerek yok benim ama incelemem lazım gerçekten.
Fetal doppler ben kullanıyorum memnunum. Foto ekliyorum.Kizlar gunaydiin, dopplerden bahseden bir arkadas vardi ama markasini soylemis miydi bulamadim. Kullanip memnun olan varsa bana oneride bulunabilir mi?
Muhtemelen bebek hareketi olabilir. Bende de oluyor bazen seyirme kıpırdama bazen de birşey dönüyormuş gibi oluyorSelam Kızlar 15+3 haftadayım dün karnımda böyle bir kıpırdama gibi bişey oldu acaba bebek hareketleri mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?