2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Hayırlı olsun ne güzel Rabbim gönlünüze göre vermiş Burnu küçük olması da avantaj
Ahaah evet bizim burunlar küçük bize benzeyecek haliyle. Çok yaramazdı minnak, elleriyle yüzünü kapatıp durdu, arkasını döndü doktor ablasına uğraştırdı bizi.

Selam kızlaaar bugün 12+4 üz hoca gördü ama söylemeyim 2 hafta sonra gelin daha net bakalım dedi bu iki bacak arası sizce nedir cinsiyeti??

11+6 da cinsiyet tahmini olarak kız denildi daha net değil değişebilir dedi doktorum. Fotoğraftaki iki bacak arası. Ben çok anlamam ama sanki fotoğrafta gördüğümle erkeğe benzettim. Hep kızım olsun isterdim ama yasadigim şeylerden sonra gerçekten cinsiyet hiç fark etmez sağlıklı olsun yeterli. Anlayıp yorum yapabilecek olan var mi acaba ?

Çok fazla bulantım ve çıkarmam olduğu için düzenli yürüyüşe hala başlayamadım umarım geç kalmam

Canim listeye sen mi ekliyorsun yaş 35 3. Çocuk memleket afyon
Son adet tarihiniz

Yaşınız

Kaçıncı cocuk
Yaşadığı şehri (isteğe bağlı)

Keseyi kaçıncı haftada gördünüz kalp atışı kaçıncı haftada gördünüz

Tüm bilgileri tek seferde yazarsanız tabloya ekleyeyim

Kızlar benim sarı-yeşil akıntım oluyor. Ama öyle koku kaşıntı vs. Bir şey yok. Dün doktora söyledim donaxyl fitil verdi. Var mı aranızda kullanan ?
Ben kullandım donaxyl başta enfeksiyon vardı sonra enfeksiyon ve ilaç bitti ama akıntı halen devam ediyor maalesef asla geçmiyor benim

27 Mayıs son adet
1.çocuk
Ankara
6+1 kese ve kalp atışı

Merhaba nub teorisine göre yorum yapabilecek biri var mı

Eklentiler

• IMG_20230819_104718.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 45
Ya cinsiyete niye kimse yorum yapmadı ((
Grupta kız dediklerimiz erkek , erkek dediklerimiz kız cıktı tüm teoriler yalan ben tövbeliyim tahmin yapmaya artık.. 16. Haftayı beklemeye normalde karşıydım artık en büyük savunucusuyum çünkü tahminler yanlış cıkıyor

16’ya kadar artık hiç güvenmiyorum bu teorilere benim 11+3 de bacak arası bomboştu bir hafta sonrasında dolu göründü ama normalden daha büyük şiş göründü 16. Haftayı bekliyorum hiç emin değilim

Ahahaha yerim sizi belki bana doğru çıkardı bacak arasını attım ama

Bende kimseye söylemek istemiyorum çünkü doktor da değişebilir pipiye dönebilir dedi. Hiç önemli değil sağlıklı olsun eminim sen de erkekse de onu çok seveceksin iyi ki erkek olmuş diyeceksin

Çok fazla bulantım ve çıkarmam olduğu için düzenli yürüyüşe hala başlayamadım umarım geç kalmam
Bende aynı şekilde sürekli uzanıyorum çok halsizim bulantı kusma halsizlik bide tansiyon düşüklüğü oldu bende. Kalkamıyorum hiç. Ne zaman düzenli yürüyüş yapmamız uygun olur ki acaba

Bende aynı şekilde sürekli uzanıyorum çok halsizim bulantı kusma halsizlik bide tansiyon düşüklüğü oldu bende. Kalkamıyorum hiç. Ne zaman düzenli yürüyüş yapmamız uygun olur ki acaba
Kozlar hiç bi iş yapamıyorum evde sürekli uzanmak istiyorum
Elim kalkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…