- 7 Mayıs 2015
- 1.145
- 562
- 123
- 29
Ahaah evetHayırlı olsun ne güzel Rabbim gönlünüze göre vermişBurnu küçük olması da avantaj
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaah evetHayırlı olsun ne güzel Rabbim gönlünüze göre vermişBurnu küçük olması da avantaj
![]()
Çok fazla bulantım ve çıkarmam olduğu için düzenli yürüyüşe hala başlayamadım umarım geç kalmamHiç de bile onlar hiç hareket etmeyip ödem toplayanlardır. Sürekli yürüyüş ve hareketle doğuma kadar gayet güzel geçirirsin inşallah hamileliğini. Çok tatlış zamanlar bu zamanlar kıymetini bilmeli, o kadar anne olmak isteyip olamayan insanlar var olumsuz şeyleri duymazdan gelin bence![]()
Canim listeye sen mi ekliyorsun yaş 35 3. ÇocukMasallah 4. Mü kalabalık aile oluyorsunuz![]()
Son adet tarihinizCanim listeye sen mi ekliyorsun yaş 35 3. Çocukmemleket afyon
Ben kullandım donaxyl başta enfeksiyon vardı sonra enfeksiyon ve ilaç bitti ama akıntı halen devam ediyor maalesef asla geçmiyor benimKızlar benim sarı-yeşil akıntım oluyor. Ama öyle koku kaşıntı vs. Bir şey yok. Dün doktora söyledim donaxyl fitil verdi. Var mı aranızda kullanan ?
27 Mayıs son adetSon adet tarihiniz
Yaşınız
Kaçıncı cocuk
Yaşadığı şehri (isteğe bağlı)
Keseyi kaçıncı haftada gördünüz kalp atışı kaçıncı haftada gördünüz
Tüm bilgileri tek seferde yazarsanız tabloya ekleyeyim![]()
Grupta kız dediklerimiz erkek , erkek dediklerimiz kız cıktı tüm teoriler yalanYa cinsiyete niye kimse yorum yapmadı((
Selam canım ben Antalya da yaşıyorum çok sıcaktı izin aldım annemlere geldim Kütahya’ya fetal sonucum açıklandı şimdi erkekgossipbusra canım nasılsın bir süredir yok musun gözümden mi kaçmış mesajların göremedim son günlerde
![]()
Ayyy oğluşlar geliyorSelam canım ben Antalya da yaşıyorum çok sıcaktı izin aldım annemlere geldim Kütahya’ya fetal sonucum açıklandı şimdi erkek![]()
16’ya kadar artık hiç güvenmiyorum bu teorilereEki Görüntüle 3288669 11+6 da cinsiyet tahmini olarak kız denildi daha net değil değişebilir dedi doktorum. Fotoğraftaki iki bacak arası. Ben çok anlamam ama sanki fotoğrafta gördüğümle erkeğe benzettim. Hep kızım olsun isterdim ama yasadigim şeylerden sonra gerçekten cinsiyet hiç fark etmez sağlıklı olsun yeterli. Anlayıp yorum yapabilecek olan var mi acaba ?![]()
Yok canım hepsi güzel geldi çok şükür Allahım hepimizin bebeklerini korusun ona emanet sağlıkla kucağımıza alalımAyyy oğluşlar geliyorfetal temiz çıktı dimi canım bir sorun yoktur inş
![]()
Ahahaha yerim sizi belki bana doğru çıkardı bacak arasını attım amaGrupta kız dediklerimiz erkek , erkek dediklerimiz kız cıktı tüm teoriler yalanben tövbeliyim tahmin yapmaya artık.. 16. Haftayı beklemeye normalde karşıydım artık en büyük savunucusuyum çünkü tahminler yanlış cıkıyor
![]()
Bende kimseye söylemek istemiyorum çünkü doktor da değişebilir pipiye dönebilir dedi. Hiç önemli değil sağlıklı olsun eminim sen de erkekse de onu çok seveceksin iyi ki erkek olmuş diyeceksin16’ya kadar artık hiç güvenmiyorum bu teorilerebenim 11+3 de bacak arası bomboştu bir hafta sonrasında dolu göründü ama normalden daha büyük şiş göründü 16. Haftayı bekliyorum hiç emin değilim
Bende aynı şekilde sürekli uzanıyorum çok halsizim bulantı kusma halsizlik bide tansiyon düşüklüğü oldu bende. Kalkamıyorum hiç. Ne zaman düzenli yürüyüş yapmamız uygun olur ki acabaÇok fazla bulantım ve çıkarmam olduğu için düzenli yürüyüşe hala başlayamadım umarım geç kalmam
Kozlar hiç bi iş yapamıyorum evde sürekli uzanmak istiyorumBende aynı şekilde sürekli uzanıyorum çok halsizim bulantı kusma halsizlik bide tansiyon düşüklüğü oldu bende. Kalkamıyorum hiç. Ne zaman düzenli yürüyüş yapmamız uygun olur ki acaba
Aynı şekilde bende sizin de mi ilk gebelikKozlar hiç bi iş yapamıyorum evde sürekli uzanmak istiyorum
Elim kalkmıyor