- 17 Ağustos 2023
- 706
- 746
- 23
Bende de öyle oldu evde işler beni bekliyo ben yatıyorum sadece enerji bulamıyorum. Ama son zamanlarda biraz azaldı sanki bu durumKozlar hiç bi iş yapamıyorum evde sürekli uzanmak istiyorum
Elim kalkmıyor
Yok ya sıkıntı değil henüz erken. Cinsiyet belli oldu muÇok fazla bulantım ve çıkarmam olduğu için düzenli yürüyüşe hala başlayamadım umarım geç kalmam
Ya cinsiyet partisini o kadar çok istiyordum ki ben deKızlaaar fetal dna sonucumuz çıktı şükürler olsun temizcinsiyeti söyleyemeyeceğim bi kutlama yapacağımız için doktordan kağıda yazmasını istedim en kısa zamanda tabloya ekleriz beni de
İkizler olarak inan bana da çok zor ama hep çok istediğim birşeydi bi şekilde kendimi tutacağım sonra içimde ukte kalır yapmazsam biliyorumYa cinsiyet partisini o kadar çok istiyordum ki ben deKoç burcu olduğum için yapamıyorum malesef bekleyemedim gerçi 16. Hafta tamamen netleşecek napsam acaba pembe cıkarsa esas süpriz olur bana yapsam mi
Ne zaman yapacaksınız peki canımİkizler olarak inan bana da çok zor ama hep çok istediğim birşeydi bi şekilde kendimi tutacağım sonra içimde ukte kalır yapmazsam biliyorumhevesliysen neden olmasın yap gitsin ya
Ben de sizin gibiyim, ilk gebelikAynı şekilde bende sizin de mi ilk gebelik
Yaaa bana da 12+1 kiz gibi dedi 1 ay sonra netleşir diye erkek derseSizce de erkek mi
Çok zorlanıyorum gerçekten Allah yardımcımız olsunBen de sizin gibiyim, ilk gebelik
Bana da hiç geçmiyor gibi bir an önce şubat gelseEylül anneleri grubunun doğumlar başladı bile ya zaman çok çabuk geçiyor bize de az kaldıyaz bitti bile neredeyse
Organizasyonu en erken ne zaman ayarlayabilirsem sanırım haftaiçi olacak çünki pek tercih edilmiyor haftaiçi şimdi haber bekliyorum görüştüğüm organizasyoncudan umarım salıya falan yapabilirizNe zaman yapacaksınız peki canımbugün belli olduysa haftaya falan mı
Çok şükürKızlaaar fetal dna sonucumuz çıktı şükürler olsun temizcinsiyeti söyleyemeyeceğim bi kutlama yapacağımız için doktordan kağıda yazmasını istedim en kısa zamanda tabloya ekleriz beni de
Valla grubumuzda erkek anneleri fazla olacak gibi , sağlıkla gelsin yakışıklılarımızKızlar bizim de bugün netleşti tam 16+0’da oğlumuz oluyormuş tahminler de o yöndeydi zaten mutlu oldum inşallah sağlıkla gelir oğluşumuz
Kız istiyordum 13. Haftada çıkıntı var dedi doktor üzüldüm biraz ne yalan söyleyeyim ama böyle bu mesajı okuyunca içim ısındı birden oğluma 16 da ne olcak bakalım kesinlik vermemişti 13 teValla grubumuzda erkek anneleri fazla olacak gibi , sağlıkla gelsin yakışıklılarımız
İlk zamanlar daha hiç geçmiyordu 6 7 8. Hafta diye diye şimdi de geçmiyor ama o zaman daha hiç geçmiyordu şimdi çoğumuz 13 14 15 teyiz artıkBana da hiç geçmiyor gibi bir an önce şubat gelse
Ah ah kızı deli gibi istiyordum düne kadar hep ağladım 12+6 da cıkıntı var emin değilim ama %70 erkek gibi 16’da net olur dedi farklı bir doktordu kendi doktorumu bekliyorum ben deKız istiyordum 13. Haftada çıkıntı var dedi doktor üzüldüm biraz ne yalan söyleyeyim ama böyle bu mesajı okuyunca içim ısındı birden oğluma 16 da ne olcak bakalım kesinlik vermemişti 13 te
Şöyle 20leri 30lari da görsek bir an önce şubat gelse hayırlısıyla sağlıkla, mutlulukla, huzurla kucağımiza alsak minnoşlariİlk zamanlar daha hiç geçmiyordu 6 7 8. Hafta diye diye şimdi de geçmiyor ama o zaman daha hiç geçmiyordu şimdi çoğumuz 13 14 15 teyiz artık
Belki klitoris çıkıntısıdır ya bebisler daha ufak he öyle olmaz mıAh ah kızı deli gibi istiyordum düne kadar hep ağladım 12+6 da cıkıntı var emin değilim ama %70 erkek gibi 16’da net olur dedi farklı bir doktordu kendi doktorumu bekliyorum ben deerkeğe de alıştırdım kendimi yapacak bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?