2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Tamamdır teşekkür ediyorum

İnşallah teşekkür ederim cevabınız için

Çok geçmiş olsun, bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Yaş:26 gebelik kesesini 6.haftada gördük kalp atışı 7.hafta ilk gebeliğim son adetin ilk günü 20.05.2023

Hiç de bile onlar hiç hareket etmeyip ödem toplayanlardır. Sürekli yürüyüş ve hareketle doğuma kadar gayet güzel geçirirsin inşallah hamileliğini. Çok tatlış zamanlar bu zamanlar kıymetini bilmeli, o kadar anne olmak isteyip olamayan insanlar var olumsuz şeyleri duymazdan gelin bence

Kızlar tabloya ekleyin bebeğim erkek en başından beri erkek hissediyordum yanılmadım. Çok mutluyum sağlıkla doğsun oğluşum. Nt kalınlığı normal çıktı bizim eşimle benim burnumuz çok küçük ondan olabilir burnu biraz küçük dedi ama yapısal da olabiliyor korkma dedi. Burun 1.4 mm çıktı. Nt 1.3 çıktı. Kan verdim sonuç bekliyorum. Normalde 12+4 ama 13 haftalık göründü ultrasonda.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim sana da bebeğine de sağlık versin.

Hayırlı olsun ne güzel Rabbim gönlünüze göre vermiş Burnu küçük olması da avantaj

Çok geçmiş olsun Allah şifanızı versin inşallah zihninizi başka şeylerle meşgul edebilirseniz daha rahat olur sanırım sizin için

Kızlar benim sarı-yeşil akıntım oluyor. Ama öyle koku kaşıntı vs. Bir şey yok. Dün doktora söyledim donaxyl fitil verdi. Var mı aranızda kullanan ?

Canım hiç stres yapma çok geçmiş olsun öncelikle bu bebeğinle senin için yapılan bir uygulama bol bol dinlen bebeğin için sağlıklı beslen güzel şeyler izle düşün eminim minnoşunu kucağına aldığında her şeye değecek

Kızlar merhaba ikili tarama testine gittim bugün ilk olarak ultrasonda ense kalınlığa baktı .1.50 cıktı her şey normal dedi çok şükür cinsiyet olarak da kız gördü 12+6 haftalığız B Buffalosos

Eklentiler

• IMG-20230819-WA0003.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG-20230819-WA0001.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 82
Çok geçmiş olsun, bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Amin canım, teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun Allah şifanızı versin inşallah zihninizi başka şeylerle meşgul edebilirseniz daha rahat olur sanırım sizin için
Sagol canım inşallah dün gece korkum vardı ilk gün çok önemli oluyor doğum başlayabilir su gelebilir dedi sancım oluncada çok korktum ama suan çok iyiyim sükür ağrım geçince düşünmemeye özen göstericem
Çok geçmiş olsun canım Rabbim sana da bebeğine de sağlık versin.
Teşekkür ederim canım aminn
Dün çok stres yaptım çok ağladım hatta ameliyata girerken tansiyonum yükseldi, kalp atışlarımda yükseldi bu durumda beni çok korkuttu ama allaha şükürki ameliyatı ve ilk günü atlattık bundan sonrası çok güzel olucak inşallah

Maşallah senin bebişin ultrasonunu ve cinsiyetini görünce kendi bebegimin cinsiyetindende emin oldum benimkindede yandan böyle iki çıkıntı var içimizede hep kız geçiyor❤

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin minnoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…