2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
öyle bende tattırıyorumama öğün gibi vermiyorum yavaş yavaş yedikçe veriyorum tuz azar azar atmaya başladım baharat nane kimyon falan koyuyorum acıyı ayrıca tabağımıza ekliyoruz

Benimkinin öyle uyutma sıkıntısı yok benimki uyumuyor uyuturken sorunumuz yok uyuyor devamlı uyanması problem. Alışkanlıkları bitmediği sürece bu uyanmalarda bitmeyecek meme gibi emzik gibi yanımda yatma gibi

Yok ara sıra veriyorum ama çok nadir yediriyorum ne zaman evde pişerse eşim seviyor ben sevmiyorum ama böyle olujcada evdekiler mahrum kalıyor sevmesende yapmak zorundasın işte kurunbakliyat çok vermiyorum ama bu aralar yeşil mercimekli pilav baya yaptım kendimde yedim yadı çok güzel oluyormuş yeşil mercimek pirinç ve havuç koyuyorum

öyle bende tattırıyorumama öğün gibi vermiyorum yavaş yavaş yedikçe veriyorum tuz azar azar atmaya başladım baharat nane kimyon falan koyuyorum acıyı ayrıca tabağımıza ekliyoruz
Ben hiç acı sevmiyorum ama yemeklerim hep baharatlı olur, tuzu da valla veriyorum biraz salmış gibi oldum
Sizin yemekleri daha iyi yiyorsa bence devam et yedirmeye

Benimkinin öyle uyutma sıkıntısı yok benimki uyumuyor uyuturken sorunumuz yok uyuyor devamlı uyanması problem. Alışkanlıkları bitmediği sürece bu uyanmalarda bitmeyecek meme gibi emzik gibi yanımda yatma gibi
Nasıl uyutuyorsun peki kaç dakika da dalıyor?
Alışkanlık mı acaba bu kadar kaldıran bu bebekleri, acaba emzik meme mama bitince de sürekli böyle kalkacaklar mı

Pirinçle de mi yapılıyor hiç öyle denemedim ama yeşil mercimekli bulgur pilavını severim, zeytinyağında soğan kavurup üzerine dökünce güzel oluyor

Nasıl uyutuyorsun peki kaç dakika da dalıyor?
Alışkanlık mı acaba bu kadar kaldıran bu bebekleri, acaba emzik meme mama bitince de sürekli böyle kalkacaklar mı
Bence kalkmauacaklar ya emziği kessem meme de bitse daha neye kalkacaksın çocuk yat uyu işte

Pirinçle de mi yapılıyor hiç öyle denemedim ama yeşil mercimekli bulgur pilavını severim, zeytinyağında soğan kavurup üzerine dökünce güzel oluyor
İnstagramda görmüştüm hep kuru pilav yapıyorum diye bir deneyeyim dedim çok güzel oldu

Kızlar 1 buçuk yaş aşılqrı var ya o ara kan tahlili de yapılıyor mu ben genel bir kan baktırmak istiyorum oğluma vitamin hiç vişey kullanmıyoruz değerlerini merak ediyorum ona göre bişeyler yazar doktor düşükse.

Bende merak ediyorum, demir kullanmıyorum d vitamini bazen unutuyorum

6 gibi uyanmaya başlıyor 7 de artık yataktan çıkıyoruz emmiş oluyor işte 9 10a kadar beklenir sanırım

Bende merak ediyorum, demir kullanmıyorum d vitamini bazen unutuyorum
Ben hiçbiley kullanmıyorum demiri iyi çıkmıştı ama baya oldu d vitamini de doktor bıraktırdı böbrek taşı var diye şimdi taş düştü ondan merak ediyorum belki artık kullanmak gerekir güneşe çıkarsak bile ne kadar faydalı olacak ki

6 gibi uyanmaya başlıyor 7 de artık yataktan çıkıyoruz emmiş oluyor işte 9 10a kadar beklenir sanırım
Ben erken mi yediriyorum acaba normalde 7de uyanıyor bazen hemen kalkıyorum yataktan bazen durursa 7 buluğa kadar oyalıyorum onu yatakya belki gerir uyursa diye hemen mutfağa gidip kahvaltı hazırlıyorum yani uyandıktan 1 saat sonra kahvaltı yapmış oluyor biraz bekletsem acıkır da yer mi acaba

Eğer emmişse yada mama falan içmişse tok hissediyor olabilir ben birkaç gün en azından 1 buçuk saat falan bekleteceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…