- 19 Mayıs 2024
- 2.535
- 1.595
- 48
öyle bende tattırıyorumama öğün gibi vermiyorum yavaş yavaş yedikçe veriyorumBence de sizle beraber yesin çok daha kolay oluyor bende artık sabah akşam hep bizle beraber yediriyorum, 9 10 ay boyu kastım kendimi tuz koymayım baharat koymayım diye sonra bizim yemeklerin tadına baktı bi daha kendi yemeğini yemek istemedi bende bizle veriyorum herşeyi, tavuk et biz ne yersek onu hatta lahmacun bile yedirdim
Benimkinin öyle uyutma sıkıntısı yok benimki uyumuyor uyuturken sorunumuz yok uyuyor devamlı uyanması problem. Alışkanlıkları bitmediği sürece bu uyanmalarda bitmeyecek meme gibi emzik gibi yanımda yatma gibiBende kendimi suçluyorum acaba istediği gibi uyutamıyor muyum diyorum, çünkü çok zor geçiyor uykuya saatlerce uğraşıyorum gözü kapalı bir türlü dalamıyor, ben mi bilmiyorum istediği gibi uyutmayı diyorum ama meme de uyumuyor kucağıma alıyorum kendini yatağa atıyor yanımda yatırayım diyorum dönüyor duruyor asla rahat yatmıyor ben şaşırdım artık ne yapacağımı
Yok ara sıra veriyorum ama çok nadir yediriyorum ne zaman evde pişerse eşim seviyor ben sevmiyorum ama böyle olujcada evdekiler mahrum kalıyorKuru fasulyeyi ilk defa mı deneyeceksin?
Bu konuda bende öyle biz de öyle hep çorba içmiyoruz onun çorbayı ayrı yapıyorum ama oğlum asla çorba sevmiyor tek sevdiği çorba yayla çorbası başka hiç birini içmiyor
Ben hiç acı sevmiyorum ama yemeklerim hep baharatlı olur, tuzu da valla veriyorum biraz salmış gibi oldumöyle bende tattırıyorumama öğün gibi vermiyorum yavaş yavaş yedikçe veriyorumtuz azar azar atmaya başladım baharat nane kimyon falan koyuyorum acıyı ayrıca tabağımıza ekliyoruz
Nasıl uyutuyorsun peki kaç dakika da dalıyor?Benimkinin öyle uyutma sıkıntısı yok benimki uyumuyor uyuturken sorunumuz yok uyuyor devamlı uyanması problem. Alışkanlıkları bitmediği sürece bu uyanmalarda bitmeyecek meme gibi emzik gibi yanımda yatma gibi
Pirinçle de mi yapılıyor hiç öyle denemedim ama yeşil mercimekli bulgur pilavını severim, zeytinyağında soğan kavurup üzerine dökünce güzel oluyorYok ara sıra veriyorum ama çok nadir yediriyorum ne zaman evde pişerse eşim seviyor ben sevmiyorum ama böyle olujcada evdekiler mahrum kalıyorsevmesende yapmak zorundasın işte kurunbakliyat çok vermiyorum ama bu aralar yeşil mercimekli pilav baya yaptım kendimde yedim yadı çok güzel oluyormuş yeşil mercimek pirinç ve havuç koyuyorum
Bence kalkmauacaklar ya emziği kessem meme de bitse daha neye kalkacaksın çocuk yat uyu işteNasıl uyutuyorsun peki kaç dakika da dalıyor?
Alışkanlık mı acaba bu kadar kaldıran bu bebekleri, acaba emzik meme mama bitince de sürekli böyle kalkacaklar mı
İnstagramda görmüştüm hep kuru pilav yapıyorum diye bir deneyeyim dedim çok güzel olduPirinçle de mi yapılıyor hiç öyle denemedim ama yeşil mercimekli bulgur pilavını severim, zeytinyağında soğan kavurup üzerine dökünce güzel oluyor
Valla bazı takip ettiğim kişilerin çocukları 2 2.5 yaşında gece kalkıp hala oyun oynamak istiyorlarmışBence kalkmauacaklar ya emziği kessem meme de bitse daha neye kalkacaksın çocuk yat uyu işte
Bende merak ediyorum, demir kullanmıyorum d vitamini bazen unutuyorumKızlar 1 buçuk yaş aşılqrı var ya o ara kan tahlili de yapılıyor mu ben genel bir kan baktırmak istiyorum oğluma vitamin hiç vişey kullanmıyoruz değerlerini merak ediyorum ona göre bişeyler yazar doktor düşükse.
6 gibi uyanmaya başlıyor 7 de artık yataktan çıkıyoruz emmiş oluyor işte 9 10a kadar beklenir sanırımBen bu konu da bazen kendimi suçluyorum çocuğu aç bırakıyorum diye ama çok erken kahvaltı yapamıyorum ve o da bizle beraber yediği için erken kalksa da 10 11 e kadar bekliyor kahvaltı yaptırmıyorum biz yaparken o da bizle beraber yiyor, acaba biraz geç yaptırsan daha çok acıkmış olur mu
Fırında yaptım patatesiBenimkide patates seviyor ya önceden vermem diyordum ama 2 3 tane patatesten bişey olmaz ya her gün yemiyor sonuçta benimkide menemen bal patates yedi he bir de salatalık hepsinden azar azar yedi ama olsun
Acaba emme ile bir tık da olsa doygunluk oluyor mu yoksa su niyetine mi diye çok merak ediyorum6 gibi uyanmaya başlıyor 7 de artık yataktan çıkıyoruz emmiş oluyor işte 9 10a kadar beklenir sanırım
Çok uzak givi gözüküyor ama şurda 2 yaşa ne kaldıValla bazı takip ettiğim kişilerin çocukları 2 2.5 yaşında gece kalkıp hala oyun oynamak istiyorlarmış
Ben hiçbiley kullanmıyorum demiri iyi çıkmıştı ama baya oldu d vitamini de doktor bıraktırdı böbrek taşı var diye şimdi taş düştü ondan merak ediyorum belki artık kullanmak gerekir güneşe çıkarsak bile ne kadar faydalı olacak kiBende merak ediyorum, demir kullanmıyorum d vitamini bazen unutuyorum
Benimki bildiğin kızartmaFırında yaptım patatesi
Ben erken mi yediriyorum acaba normalde 7de uyanıyor bazen hemen kalkıyorum yataktan bazen durursa 7 buluğa kadar oyalıyorum onu yatakya belki gerir uyursa diye hemen mutfağa gidip kahvaltı hazırlıyorum yani uyandıktan 1 saat sonra kahvaltı yapmış oluyor biraz bekletsem acıkır da yer mi acaba6 gibi uyanmaya başlıyor 7 de artık yataktan çıkıyoruz emmiş oluyor işte 9 10a kadar beklenir sanırım
Yine biraz doygunluk hissederlerAcaba emme ile bir tık da olsa doygunluk oluyor mu yoksa su niyetine mi diye çok merak ediyorum
Eğer emmişse yada mama falan içmişse tok hissediyor olabilir ben birkaç gün en azından 1 buçuk saat falan bekleteceğimBen erken mi yediriyorum acaba normalde 7de uyanıyor bazen hemen kalkıyorum yataktan bazen durursa 7 buluğa kadar oyalıyorum onu yatakya belki gerir uyursa diye hemen mutfağa gidip kahvaltı hazırlıyorum yani uyandıktan 1 saat sonra kahvaltı yapmış oluyor biraz bekletsem acıkır da yer mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?