Çok geçmiş olsun umarım biran önce iyileşirsinSelam kızlar sabah 8.30 da serklaj oldum ağlayarak girdim çok korktum
Ağrılarım oldu, kanamam oldu anestezi etkisiyle uyumusum yeni uyandım
Açılmam kapanmıştır diye ümit ediyodum çünkü hep yatıyorum ama açılmam kapanmamış.
İlk tuvalete gidişimde çok canım yandı ve suan tuvalete gitmeye aşırı korkuyorum zaten ağrılarımdan yürüyemiyorum. Halim hal değil anlıycagınız.beni en çok rahatsız eden dikişi çok iyi hissediyor olmam doktorum şimdi hissediyosan doğuma kadar hissedersin dedi ama onu hissettiğim anca kanım çekiliyorrabbim herkese hayırlı sağlıklı hamilelikler nasip etsin
Çok çok geçmiş olsunSelam kızlar sabah 8.30 da serklaj oldum ağlayarak girdim çok korktum
Açılmam kapanmıştır diye ümit ediyodum çünkü hep yatıyorum ama açılmam kapanmamış.
İlk tuvalete gidişimde çok canım yandı ve suan tuvalete gitmeye aşırı korkuyorum zaten ağrılarımdan yürüyemiyorum. Halim hal değil anlıycagınız.beni en çok rahatsız eden dikişi çok iyi hissediyor olmam doktorum şimdi hissediyosan doğuma kadar hissedersin dedi ama onu hissettiğim anca kanım çekiliyorrabbim herkese hayırlı sağlıklı hamilelikler nasip etsin
Çok geçmiş olsun canım tam zamanında sağlıkla kucağına alırsın inşSelam kızlar sabah 8.30 da serklaj oldum ağlayarak girdim çok korktum
65 çıktı bebeğim erkekKızlar birde beta değeri hurafesi var sizce ne kadar doğru ikili tarama testinizde beta kaç çıktı ve cinsiyet olarak ne öğrendiniz .Mesela 50 üstü kız 50 altı erkek deniyor
Teşekkür ederim canım inşallahÇok çok geçmiş olsunSonunda yavruna kavuşacaksın ve bu acıları unutacaksın eminim tuvalete giderken de hiç korkma dikişin var bebeğine hiçbir şey olmaz tuvaletini yaparken canının yanması geçecek merak etme. Rabbim şifa versin. Bir an önce şubat gelse de yavrularımıza kavuşsak
Bende aynı şekildeTeşekkür ederim canım inşallahsabırsızlıkla subat ayını bekliyorum
Amin inşallah canımÇok teşekkür ederim
Evet kendimi motive etmeye çalısıyorum aslında ama biraz zor olucak gibi belkide ilk gün olduğu için.
Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah bu grupta serklaj ameliyatı geçiren ilk ve son kişi ben olurum
İnşallah hepiniz bunlara gerek kalmadan bebeklerinizi sağlıkla kucagınıza alırsınız
Masallah 4. Mü kalabalık aile oluyorsunuzDinlen canım bol bol
21.02.2023
30
4.çocuk
Almanya
Kese 8+4 Kalp atışı 8+4
Hadi insallah hayırla sagliklaNipt Plus canım
Çok geçmiş olsun rabbim acını hafifletsinSelam kızlar sabah 8.30 da serklaj oldum ağlayarak girdim çok korktum
Çok geçmiş olsun. İnşallah çok kısa sürede rahatlar ve alışırsınız, bebişi zamanında sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsınız.Selam kızlar sabah 8.30 da serklaj oldum ağlayarak girdim çok korktum
Çok geçmiş olsun. İnşallah çok kısa sürede rahatlar ve alışırsınız, bebişi zamanında sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsınız.
İnşallah kızlar çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun rabbim acını hafifletsin
Sağlıkla kucağına almayı nasıl etsin insallah
174 çıktı , erkekKızlar birde beta değeri hurafesi var sizce ne kadar doğru ikili tarama testinizde beta kaç çıktı ve cinsiyet olarak ne öğrendiniz .Mesela 50 üstü kız 50 altı erkek deniyor
Bu bebiş plansızdı küçük 15 aylık bebeğim var canımMasallah 4. Mü kalabalık aile oluyorsunuz
Çok geçmiş olsunSelam kızlar sabah 8.30 da serklaj oldum ağlayarak girdim çok korktum
Ben babybjörn aldım , otomatiklerde her çocuk oturmayabilir diyorlar. Bu bebeğin en ufak hareketiyle ile kendi kendine sallanıyor.Evet ben de düz alsam diye düşündüm hep sallamakla uğraşmak istememaslında düzler de hafif sağa sola gidiyor sallanmalı gibi
Canım mayıs ayında arkadaşım normal doğum yaptı her anında hastanede yanındayım. Doğum anına kadar olan süre biraz zor geçti sancılandı , sürekli açılmasını kontrol ettiler falan ama doğumdan yüzü gülerek kucağında bebeğiyle çıktı ve sonrasında hiç ağrısı falan olmadı. Arkadaşımla birlikte karşı oda da bi kadın vardı sezeryan olacaktı. O arkadaşımdan önce doğuma gitti güle oynaya, makyajıyla resim çekile çekile ama arkadaşımdan baya sonra geldi ve kadıncağız baya acı çekiyor gibi görünüyordu. Biz hastaneden çıkıl yaparken ona da sonda bağlamışlardı ve yürütmeye çalışıyorlardı , yürüyemiyorum çok acıyor diye ağlıyordu. Demem o ki , normal doğumun öncesi biraz sancılı evet ama en azından sonrası çok rahat. Birde zaten şimdi doğum sırasında epüdral yapıyorlar o an daha az ağrı hissediyorsun. Ama tabii bebek normal doğuma uygun olmayabilir o zaman mecbur sezeryan , onda da 2-3 güne iyileşiyorsun. Sen hiç korkma insanları da dinleme. Bebeklerimiz için en sağlıklı doğum şekli neyse o olsun.Normal doğum istiyorum ve şu ana kadar sadece bir kişi beni cesaretlendirdi, herkes mi korkunç şey anlatır, yok oradan oraya yardılar buradan buraya kestiler, kakamı yapamadım şöyle oldu böyle oldu, tamam zor geçmiş olabilir ama daha 3 aylık bir gebeye bunları niye anlatırsın ki
Kan ilaçları genelde kabızlıl yapar ama bazı insanlarda tam tersi ishal yapıyor bünye ile alakalı sanırım. Bende sizin gibiyim ishal oluyorum ne zaman içsem. Şuan ferrum kullanıyorum. Ama beni rahatsız edecek derecede ishal olmuyorum karın ağrısı yapmıyor günlük rutinde tuvalete çıkıyorum ama bağırsaklarım tamamen boşalıyor. Marka değişince durumun değişeceğimi sanmıyorum ama siz yinede tekrar sorun draKızlar merhaba. Affınıza sığınarak soruyorum. Kanım düşük 7 civarıydı sanırım. Doktor ferrum vermişti bi 20 gün önce içtim başka bi doktora ishal yaptığını söyledim o zaman ilacı değiştirelim dedi feramat verdi. O da ishal yaptı yani yaklaşık 20 gündür böyleyim bünye alışır dedim baktım aynı gidiyor. Bağırsaklarda ağrı oluyor sonra ishal devam ediyor. Bu durumu yaşayan var mı??
Ben de gynoferrosanol kullanmaya başlamıştım, ishal gaz ağrı ve mide ağrısı şikayetlerim oldu, normalde de ishale meyilliyimdir kimi bünyeler böyle oluyor sanırım. Hatta sonrasında ishal şikayeti ile gittim enfeksiyon olabilir mi diye gaita kültürü yapıldı temiz geldi. Bir hafta sonra falan biraz hafifledi ama geçmedi tam olarak. Bugün doktor gynoferon yazdı, bu ilaçta daha rahat edeceğimi düşünüyorum çünkü gebe değilken de demir için ilaç kullandığımda en az rahatsız eden oroferondu, bu onun gebelik dönemi için olanı. Belki içindeki demirin formu ya da yardımcı maddeler etkiliyordur bizi, sizi de başka bir ilaç daha az rahatsız edebilir, doktorunuza danışın bence. Çok geçmiş olsun, inşallah kısa sürede rahatlarsınız.Kızlar merhaba. Affınıza sığınarak soruyorum. Kanım düşük 7 civarıydı sanırım. Doktor ferrum vermişti bi 20 gün önce içtim başka bi doktora ishal yaptığını söyledim o zaman ilacı değiştirelim dedi feramat verdi. O da ishal yaptı yani yaklaşık 20 gündür böyleyim bünye alışır dedim baktım aynı gidiyor. Bağırsaklarda ağrı oluyor sonra ishal devam ediyor. Bu durumu yaşayan var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?