• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Selam kızlaaar bugün 12+4 üz hoca gördü ama söylemeyim 2 hafta sonra gelin daha net bakalım dedi bu iki bacak arası sizce nedir cinsiyeti🙊??🤔
A0F89D44-BA2C-41DA-9BDB-250361D1A772.webp

20230819_112855.jpg
11+6 da cinsiyet tahmini olarak kız denildi daha net değil değişebilir dedi doktorum. Fotoğraftaki iki bacak arası. Ben çok anlamam ama sanki fotoğrafta gördüğümle erkeğe benzettim. Hep kızım olsun isterdim ama yasadigim şeylerden sonra gerçekten cinsiyet hiç fark etmez sağlıklı olsun yeterli. Anlayıp yorum yapabilecek olan var mi acaba ?🙈

Hiç de bile onlar hiç hareket etmeyip ödem toplayanlardır. Sürekli yürüyüş ve hareketle doğuma kadar gayet güzel geçirirsin inşallah hamileliğini. Çok tatlış zamanlar bu zamanlar kıymetini bilmeli, o kadar anne olmak isteyip olamayan insanlar var olumsuz şeyleri duymazdan gelin bence:super:
Çok fazla bulantım ve çıkarmam olduğu için düzenli yürüyüşe hala başlayamadım umarım geç kalmam

Canim listeye sen mi ekliyorsun yaş 35 3. Çocuk 💙 memleket afyon
Son adet tarihiniz

Yaşınız

Kaçıncı cocuk
Yaşadığı şehri (isteğe bağlı)

Keseyi kaçıncı haftada gördünüz kalp atışı kaçıncı haftada gördünüz

Tüm bilgileri tek seferde yazarsanız tabloya ekleyeyim 🤗

Kızlar benim sarı-yeşil akıntım oluyor. Ama öyle koku kaşıntı vs. Bir şey yok. Dün doktora söyledim donaxyl fitil verdi. Var mı aranızda kullanan ?
Ben kullandım donaxyl başta enfeksiyon vardı sonra enfeksiyon ve ilaç bitti ama akıntı halen devam ediyor maalesef asla geçmiyor benim :(

Merhaba nub teorisine göre yorum yapabilecek biri var mı 🙏🏻

Eklentiler

• IMG_20230819_104718.webp
    IMG_20230819_104718.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 45
Ya cinsiyete niye kimse yorum yapmadı :KK43:((
Grupta kız dediklerimiz erkek , erkek dediklerimiz kız cıktı tüm teoriler yalan 😅 ben tövbeliyim tahmin yapmaya artık.. 16. Haftayı beklemeye normalde karşıydım artık en büyük savunucusuyum çünkü tahminler yanlış cıkıyor🫣🙈

Eki Görüntüle 3288669 11+6 da cinsiyet tahmini olarak kız denildi daha net değil değişebilir dedi doktorum. Fotoğraftaki iki bacak arası. Ben çok anlamam ama sanki fotoğrafta gördüğümle erkeğe benzettim. Hep kızım olsun isterdim ama yasadigim şeylerden sonra gerçekten cinsiyet hiç fark etmez sağlıklı olsun yeterli. Anlayıp yorum yapabilecek olan var mi acaba ?🙈
16’ya kadar artık hiç güvenmiyorum bu teorilere 🫣🙈 benim 11+3 de bacak arası bomboştu bir hafta sonrasında dolu göründü ama normalden daha büyük şiş göründü 16. Haftayı bekliyorum hiç emin değilim

Grupta kız dediklerimiz erkek , erkek dediklerimiz kız cıktı tüm teoriler yalan 😅 ben tövbeliyim tahmin yapmaya artık.. 16. Haftayı beklemeye normalde karşıydım artık en büyük savunucusuyum çünkü tahminler yanlış cıkıyor🫣🙈
Ahahaha yerim sizi belki bana doğru çıkardı bacak arasını attım ama 🤔🤪🤪

16’ya kadar artık hiç güvenmiyorum bu teorilere 🫣🙈 benim 11+3 de bacak arası bomboştu bir hafta sonrasında dolu göründü ama normalden daha büyük şiş göründü 16. Haftayı bekliyorum hiç emin değilim
Bende kimseye söylemek istemiyorum çünkü doktor da değişebilir pipiye dönebilir dedi. Hiç önemli değil sağlıklı olsun eminim sen de erkekse de onu çok seveceksin iyi ki erkek olmuş diyeceksin 😊

Çok fazla bulantım ve çıkarmam olduğu için düzenli yürüyüşe hala başlayamadım umarım geç kalmam
Bende aynı şekilde sürekli uzanıyorum çok halsizim bulantı kusma halsizlik bide tansiyon düşüklüğü oldu bende. Kalkamıyorum hiç. Ne zaman düzenli yürüyüş yapmamız uygun olur ki acaba

Bende aynı şekilde sürekli uzanıyorum çok halsizim bulantı kusma halsizlik bide tansiyon düşüklüğü oldu bende. Kalkamıyorum hiç. Ne zaman düzenli yürüyüş yapmamız uygun olur ki acaba
Kozlar hiç bi iş yapamıyorum evde sürekli uzanmak istiyorum
Elim kalkmıyor

Back
X