2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Selam kızlqr ne yesem hazımsızlık yapıyor patetes kaynattım o bile midemi hop hop ettirdi mide bulantısı yok ama hiç rahat değilim

Selam kızlar sabah 8.30 da serklaj oldum ağlayarak girdim çok korktum
Ağrılarım oldu, kanamam oldu anestezi etkisiyle uyumusum yeni uyandım
Açılmam kapanmıştır diye ümit ediyodum çünkü hep yatıyorum ama açılmam kapanmamış.
İlk tuvalete gidişimde çok canım yandı ve suan tuvalete gitmeye aşırı korkuyorum zaten ağrılarımdan yürüyemiyorum. Halim hal değil anlıycagınız.beni en çok rahatsız eden dikişi çok iyi hissediyor olmam doktorum şimdi hissediyosan doğuma kadar hissedersin dedi ama onu hissettiğim anca kanım çekiliyor rabbim herkese hayırlı sağlıklı hamilelikler nasip etsin

Canım çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun sağlıcakla vaktinde bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah, kendinizi motive edin stres daha kötü etkiler bu durumda güzel düşünün güzel olsun zamanla alışacağim zamanla bu kadar rahatsızlık vermeyecek diye olumlu düşünün

Çok teşekkür ederim
Evet kendimi motive etmeye çalısıyorum aslında ama biraz zor olucak gibi belkide ilk gün olduğu için.
Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah bu grupta serklaj ameliyatı geçiren ilk ve son kişi ben olurum
İnşallah hepiniz bunlara gerek kalmadan bebeklerinizi sağlıkla kucagınıza alırsınız

Çok geçmiş olsun Allah sağlık versin inşallah en yakın zamanda toparlanırsın

Hiç yorma kendini yat uzan doğuma çok da kalmadı sayılı gün çabucak geçecek canım hepsi yavrularımız için onlar sağlıkla gelsin tüm sıkıntılar bitecek inşallah

Amin inşallah canım
Çok geçmiş olsun

Hiç yorma kendini yat uzan doğuma çok da kalmadı sayılı gün çabucak geçecek canım hepsi yavrularımız için onlar sağlıkla gelsin tüm sıkıntılar bitecek inşallah
İnşallahh canım, Hep yatıyorum canım kalkmaya hiç niyetim yok
Eşim 1 ay çalışmıycak bana bakıcak ondan sonrada biraz toparlanırım diye düşünüyorum

Merhaba canım benide eklersen sevinirim
21.05 son adet
26.02.2023 tahmini doğum

Merhaba canım benide eklersen sevinirim
21.05 son adet
26.02.2023 tahmini doğum

Son adet tarihiniz

Yaşınız

Kaçıncı cocuk

Yaşadığı şehri (isteğe bağlı)

Keseyi kaçıncı haftada gördünüz kalp atışı kaçıncı haftada gördünüz

Tüm bilgileri tek seferde yazarsanız tabloya ekleyeyim

Eşim 1 ay çalışmıycak bana bakıcak ondan sonrada biraz toparlanırım diye düşünüyorum
Çok iyi , bol bol dizi film izleyin yatın vakit geçirin ağrılar olursa da odaklanmamış olursun

Allah yardımcın olsun canm inşallah subat ayında bu acıların hepsini unutacaksın bebeğini kokladıgında

Dinlen canım bol bol
21.02.2023

30

4.çocuk

Almanya

Kese 8+4 Kalp atışı 8+4

Kızlar merhaba, 13. Haftamdayım bi ara bulantım geçti ama son zamanlarda daha şifdetli tekrar başladı, bu haftalarda hala bulantı çeken var mı, doktor zofer diye bir ilaç verdi ama kullanmadım
Ben 14.haftadayım azalacağına şiddeti arttı ben 12de biter sanıyordum gerçekten sosyal hayatımı etkiliyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…