- 9 Ağustos 2023
- 563
- 619
- 23
- 29
Ben de gynoferrosanol kullanmaya başlamıştım, ishal gaz ağrı ve mide ağrısı şikayetlerim oldu, normalde de ishale meyilliyimdir kimi bünyeler böyle oluyor sanırım. Hatta sonrasında ishal şikayeti ile gittim enfeksiyon olabilir mi diye gaita kültürü yapıldı temiz geldi. Bir hafta sonra falan biraz hafifledi ama geçmedi tam olarak. Bugün doktor gynoferon yazdı, bu ilaçta daha rahat edeceğimi düşünüyorum çünkü gebe değilken de demir için ilaç kullandığımda en az rahatsız eden oroferondu, bu onun gebelik dönemi için olanı. Belki içindeki demirin formu ya da yardımcı maddeler etkiliyordur bizi, sizi de başka bir ilaç daha az rahatsız edebilir, doktorunuza danışın bence. Çok geçmiş olsun, inşallah kısa sürede rahatlarsınız.
Tamamdır teşekkür ediyorumKan ilaçları genelde kabızlıl yapar ama bazı insanlarda tam tersi ishal yapıyor bünye ile alakalı sanırım. Bende sizin gibiyim ishal oluyorum ne zaman içsem. Şuan ferrum kullanıyorum. Ama beni rahatsız edecek derecede ishal olmuyorum karın ağrısı yapmıyor günlük rutinde tuvalete çıkıyorum ama bağırsaklarım tamamen boşalıyor. Marka değişince durumun değişeceğimi sanmıyorum ama siz yinede tekrar sorun dra