2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
6000, ama kilom 79 falan o yüzden 6000 olarak başladım bugün, 20sinde randevum var çok derse düşerim 4bine diye düşünüyorum
İgnenin dozunu kiloya göremi ayarlanıyor hiç bilmiyordum bunu.ben pıhtılaşma durumuna göre diye düşünmüştüm hep

Geçmil olsun ve Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende pcosluydum 2senw içine düştüm çocuk çocuk diye geçen ay yeter diye çocuk hiç düşünmedim

Hayırlı olsun bende 31.2 ile öğrendim adet gününde. 42 saat sonra tekrar yaptım 83.8 çıktı şimdi 2 gün geçti yine yapmak istiyorum ama herkes sürekli yapma bebeğe zararlı diyor
Ben bir zararı olduğunu düşünmüyorum. Aksine bazı doktorlar istiyor çünkü artış hızı önemli. Bence son kez bir kan verin.

Anladım canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben doz olarak merak etmiştim ama sanırım 0.6 kullanacağım, kilom 79 falan çünkü
Genelde 0,4 veriyorlar dozu. Ama pıhtılaşma veya genetik kalp tansiyon varsa 0,6 veriyorlar. Benim ailemde genetik Hastalıklar var bende de ilk zamanlar morarmalar oldu 0,6 verdi doktor.

Benimki bulantı gibi değilde sanki mide rahatsızlığı ve reflü gegirti gibi şikayetlerim var
Evet aynen acaba bundan sonrası şiddetli bulantılar mı koku hassasiyetim çok fazla ya kapalı dolaptan içindekilerin kokusunu alıyorum

Ben inşallah kalp sesini duyduktan sonra söylerim

Anneler doktora gideniniz oldu mu, ben 6+0 için nezaket kadıoğluna randevu aldım, burada okudum Ankara da iyi bir doktormuş, 6+0 da kalp sesi duyan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…