4 binlik sizinki kaçKaçlık acaba
6000, ama kilom 79 falan o yüzden 6000 olarak başladım bugün, 20sinde randevum var çok derse düşerim 4bine diye düşünüyorum4 binlik sizinki kaç
İgnenin dozunu kiloya göremi ayarlanıyor hiç bilmiyordum bunu.ben pıhtılaşma durumuna göre diye düşünmüştüm hep6000, ama kilom 79 falan o yüzden 6000 olarak başladım bugün, 20sinde randevum var çok derse düşerim 4bine diye düşünüyorum
Geçmil olsun ve Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende pcosluydum 2senw içine düştüm çocuk çocuk diye geçen ay yeter diye çocuk hiç düşünmedimSanırım Şubat annesi olucam bende mart a atlama olmazsa 5sene sonra ilk kez hamile kaldım inşallah sağlıkla ilerler pkosluyum hiç korunmadim tüp yapmaya karar verdik bikac ay sonra ama Rabbim kendiliğinden nasip etti kimse umudunu yitirmesin verecek olan Rabbim vakti geldi mi veriyor ve gerçekten herkes artık bıraktım dedim o zaman oldu dediği gibi en boş salmış zamanda oldu o yüzden hayatı akışına bırakın anı yaşayın gezin tozun genel olarak kendi bedeninize iyi bakın saç baş diş vücut vitamin beslenme vs ikili ilişkiler pozitiflik hepsi artı olarak dönüş yapıyor bu da bence hamileliğin önünü açıyor Allah herkese en kısa zamanda nasip etsin
Ben bir zararı olduğunu düşünmüyorum. Aksine bazı doktorlar istiyor çünkü artış hızı önemli. Bence son kez bir kan verin.Hayırlı olsun bende 31.2 ile öğrendim adet gününde. 42 saat sonra tekrar yaptım 83.8 çıktı şimdi 2 gün geçti yine yapmak istiyorum ama herkes sürekli yapma bebeğe zararlı diyor
Genelde 0,4 veriyorlar dozu. Ama pıhtılaşma veya genetik kalp tansiyon varsa 0,6 veriyorlar. Benim ailemde genetik Hastalıklar var bende de ilk zamanlar morarmalar oldu 0,6 verdi doktor.Anladım canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben doz olarak merak etmiştim ama sanırım 0.6 kullanacağım, kilom 79 falan çünkü
Benimki bulantı gibi değilde sanki mide rahatsızlığı ve reflü gegirti gibi şikayetlerim varBende mide bulantısı çok hafif şu an acaba artıcak mı
Evet aynen acaba bundan sonrası şiddetli bulantılar mıBenimki bulantı gibi değilde sanki mide rahatsızlığı ve reflü gegirti gibi şikayetlerim var
Kaç haftalık sizinEvet aynen acaba bundan sonrası şiddetli bulantılar mıkoku hassasiyetim çok fazla ya kapalı dolaptan içindekilerin kokusunu alıyorum
6 olduk bugünKaç haftalık sizin
Sizin başlamış yavaştan benim daha sadece sabahları oluyor6 olduk bugün
Hayırla sağlıkla gelsinler inşallah gerisi hiç önemli değilSizin başlamış yavaştan benim daha sadece sabahları oluyor
Amin canımHayırla sağlıkla gelsinler inşallah gerisi hiç önemli değil
Ben inşallah kalp sesini duyduktan sonra söylerimAilelerinize ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz ben henüz daha düşünmüyordum ama fizik tedavi görüyordum öğrenir öğrenmez bıraktım doktorumla görüştükten sonra ama ailem sürekli fizik tedaviyi soruyor yalan söylemek de istemiyorum ne yapıcam ben
Canım hamilelik+ diye bi uygulama var o çok iyiKızlar bildiğiniz güzel bebek takip uygulaması var mı
Kaç gün geçmişti ilk verdiğinizdenBen bugün tekrar kan verdim , ilk verdiğimde 46 idi bugün 115 çıktı