- 4 Ağustos 2022
- 4.927
- 2.439
Aynen bende sürekli yapmak istiyorum ama nedense öyle söyledi doktorda sürekli yapma dedi :)Amin inşallah hepimiz için hayırlısı olsun. aa neden zararlıymış ki acaba , benimde sürekli baktırasım geliyor :) idrar testi alıp oradaki çizginin koyulaşmasına göre de takip edebilirsin
amin , inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi
yaaa çok teşekkür ederim <3 inanın bende o kadar mutluyum ki içim içime sığmıyor. inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi hepimiz :)
Ben üç kere verdim doktor yeterli verme artık zaten damarlarım zor bulunuyor diye kendimde vermek istemedim doktorum şey demişti kanaman olmazsa üçten fazla vermenin bi anlamı yokArkadaşlar gebeliğin başında sürekli beta testi vermek zararlı mı? 2 güne bir damar yolu açıyorlar bişey olur mu tedirgin oldum doktor da sürekli yapmana gerek yok ama merak edersen yap dedi. Bende aşırı merak ediyorum artışı
Ben çok merak ediyorum artmış mı artmamış mı diye Bi zararı yoksa vereceğim ondan sordum.Ben üç kere verdim doktor yeterli verme artık zaten damarlarım zor bulunuyor diye kendimde vermek istemedim doktorum şey demişti kanaman olmazsa üçten fazla vermenin bi anlamı yok
Neden zararı olsun ki acaba bence olmazBen çok merak ediyorum artmış mı artmamış mı diye Bi zararı yoksa vereceğim ondan sordum.
Bilemedim valla bana yapmana gerek yok dedi istersen yapabilirsin ama dediNeden zararı olsun ki acaba bence olmaz
Bende su gibi akıntı oldu öğrenmeden önce sürekli iç çamaşırı değiştiriyordum gerçi hala oluyorKızlar Burası gebe grubu olduğu için size sorayım d3dim.Çok afedersiniz çok koyu kıvamlı beyaz akıntı oldu mu gebelik öğrenmeden acaba
Teşekkür ederim canımBende su gibi akıntı oldu öğrenmeden önce sürekli iç çamaşırı değiştiriyordum gerçi hala oluyor
Ben kullanıyorum ancak benimki tüp bebek , tüp bebek de hep kullandırıyor doktorlar.Güzel annelerpıhtılaşmadan dolayı oksapar kullanan var mıdır
Ben de oldu evet bazen koyu bazen su gibi geldiKızlar Burası gebe grubu olduğu için size sorayım d3dim.Çok afedersiniz çok koyu kıvamlı beyaz akıntı oldu mu gebelik öğrenmeden acaba
Çok mu koyu kıvamlıydı canım afedersin jölemsiBen de oldu evet bazen koyu bazen su gibi geldi
Ben hala günde 2 çamaşır değiştiriyorum akıntıdan dolayı enfeksiyon olmasın diyeBende su gibi akıntı oldu öğrenmeden önce sürekli iç çamaşırı değiştiriyordum gerçi hala oluyor
Hiç hatırlamıyorum canım yaÇok mu koyu kıvamlıydı canım afedersin jölemsibide kaç gün böyle geldi
Beeen kullanıyorumGüzel annelerpıhtılaşmadan dolayı oksapar kullanan var mıdır
Anladım canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben doz olarak merak etmiştim ama sanırım 0.6 kullanacağım, kilom 79 falan çünküBen kullanıyorum ancak benimki tüp bebek , tüp bebek de hep kullandırıyor doktorlar.
Kaçlık acabaBeeen kullanıyorum