2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Kızlar betam daha dün pozitif geldi, inşallah devam eder sağlıkla artar, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah🙏 ama haftaya kese görülecek vakte gelene kadar kan vermek istemiyorum delik deşik olurum yoksa bir de oksapar kullanıyorum zaten iğneye doyacağım 😅 elimdeki testlerle günaşırı koyuluk takip edeyim diyorum ne dersiniz böyle takip edeniniz oldu mu?

Kızlar betam daha dün pozitif geldi, inşallah devam eder sağlıkla artar, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah🙏 ama haftaya kese görülecek vakte gelene kadar kan vermek istemiyorum delik deşik olurum yoksa bir de oksapar kullanıyorum zaten iğneye doyacağım 😅 elimdeki testlerle günaşırı koyuluk takip edeyim diyorum ne dersiniz böyle takip edeniniz oldu mu?
Kaçla öğrendiniz ilk beta değeriniz neydi?

Ben de koyuluk takip ettim canım 2.çizgi iyice koyu olunca o zaman gidip verdim

Eklentiler

• IMG_3698.jpeg
    IMG_3698.jpeg
    163,9 KB · Görüntüleme: 40
  • 8AB6F98A-02B8-458A-AD15-255F86F656FE.jpeg
    8AB6F98A-02B8-458A-AD15-255F86F656FE.jpeg
    117,4 KB · Görüntüleme: 42
İyi akşamlar 4+5 günlük hamileyim daha doktora gitmedim bugün kahverengi lekelenmem oldu endişe etmem lazım mı?

X