Merhaba doğal ürünler var onları sipariş edebilirsiniz isterseniz bildiğim bir yer var orayı linkleyeyim buraya içeriği temizYeni gebelik öğrenen arkadaşlar ev temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz kimyasal kullanmak zorunda kalmıyor musunuz özellikle tuvalet yıkamak için ne bebeğe zarar vermez
Zahmet olmazsa paylaşırsanız bir bakayımMerhaba doğal ürünler var onları sipariş edebilirsiniz isterseniz bildiğim bir yer var orayı linkleyeyim buraya içeriği temiz
Dogru olan da o zaten. Cok evhamli olmadan sabredip zamani gelince gitmek insallah kalp atislarini duyduktan sonra zaten ayda bir cagirirlar.Sanırım 6. haftaya girdikten sonra giderim :) bir de çok ultrasona girme taraftarı değilim aslında ya o konuda da çok endişelerim var. Normalde zaten her şeyi inceleyen biriydim hamile kaldıktan sonra hepten arttı
Benim karın ağrısı göğüs hassasiyeti ve sürekli açlıkAyrıca ufak ufak karin ağrılarım devam ediyor
Göğüslerim şişlikten ağrıdan yıkılıyor
Sinir küpüyüm
Birde kuyruk sokumun da ağrı var
sizde hangi şikayetler devam ediyor ?
Maskeyle kullanmanızı öneririm. Deterjanları koklamamaya dikkat edin elinize eldiven giyin. Banyonun kapısını açık bırakarak temizlikYeni gebelik öğrenen arkadaşlar ev temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz kimyasal kullanmak zorunda kalmıyor musunuz özellikle tuvalet yıkamak için ne bebeğe zarar vermez
tamamen aynı bir de ara ara mide bulantısı oluyor ve kendimi çok yorgun uykusuz hissediyorumAyrıca ufak ufak karin ağrılarım devam ediyor
Sinir küpüyüm
Teşekür ederim bu şekilde yapayımMaskeyle kullanmanızı öneririm. Deterjanları koklamamaya dikkat edin elinize eldiven giyin. Banyonun kapısını açık bırakarak temizlik
Zahmet olmazsa paylaşırsanız bir bakayım
Bende mide bulantısı çok hafif şu an acaba artıcak mıtamamen aynı bir de ara ara mide bulantısı oluyor ve kendimi çok yorgun uykusuz hissediyorum
Bilmiyorum ama aslında şimdiden böyle olması beni biraz endişelendiriyor. Bende biraz da folik asit bulantı yapıyor aslında.Bende mide bulantısı çok hafif şu an acaba artıcak mı
Sende olan durumlar bende de var, ek olarak burnum akıyor, arada kaşınma geliyorAyrıca ufak ufak karin ağrılarım devam ediyor
Sinir küpüyüm
Bende de çok fena kaşıntı var alerji oldum her yerim kabardı yok mu hamilelerin kullanacağı bir ilaçSende olan durumlar bende de var, ek olarak burnum akıyor, arada kaşınma geliyor
Hayırlı olsun bende 31.2 ile öğrendim adet gününde. 42 saat sonra tekrar yaptım 83.8 çıktı şimdi 2 gün geçti yine yapmak istiyorum ama herkes sürekli yapma bebeğe zararlı diyorHerkese merhaba , 3 yıllık bir bekleyişin sonunda sonunda bende çift çizgiyi gördüm. Ben tüp bebek annesiyim. 3. Transferimdi bu ve çok şükür pozitifi gördük. Aslında daha çok yeni ben dayanamayıp erken test yaptım asıl test günüm pazartesi. Dün beta hcg 46 çıktı doktorum cumartesi bir daha baktır dedi inşallah değerim yükselmiş olur ve tam anlamıyla aranıza katılırım
İnşallah sağlık ile kucağınıza alırsınız.Herkese merhaba , 3 yıllık bir bekleyişin sonunda sonunda bende çift çizgiyi gördüm. Ben tüp bebek annesiyim. 3. Transferimdi bu ve çok şükür pozitifi gördük. Aslında daha çok yeni ben dayanamayıp erken test yaptım asıl test günüm pazartesi. Dün beta hcg 46 çıktı doktorum cumartesi bir daha baktır dedi inşallah değerim yükselmiş olur ve tam anlamıyla aranıza katılırım
Çok güzel çok sevindim senin içinHerkese merhaba , 3 yıllık bir bekleyişin sonunda sonunda bende çift çizgiyi gördüm. Ben tüp bebek annesiyim. 3. Transferimdi bu ve çok şükür pozitifi gördük. Aslında daha çok yeni ben dayanamayıp erken test yaptım asıl test günüm pazartesi. Dün beta hcg 46 çıktı doktorum cumartesi bir daha baktır dedi inşallah değerim yükselmiş olur ve tam anlamıyla aranıza katılırım
Bilmiyorum ama senin ilaç alacak kadar mı kötü durumBende de çok fena kaşıntı var alerji oldum her yerim kabardı yok mu hamilelerin kullanacağı bir ilaç
Amin inşallah hepimiz için hayırlısı olsun. aa neden zararlıymış ki acaba , benimde sürekli baktırasım geliyor :) idrar testi alıp oradaki çizginin koyulaşmasına göre de takip edebilirsinHayırlı olsun bende 31.2 ile öğrendim adet gününde. 42 saat sonra tekrar yaptım 83.8 çıktı şimdi 2 gün geçti yine yapmak istiyorum ama herkes sürekli yapma bebeğe zararlı diyor
amin , inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimiziİnşallah sağlık ile kucağınıza alırsınız.
yaaa çok teşekkür ederim <3 inanın bende o kadar mutluyum ki içim içime sığmıyor. inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi hepimiz :)Çok güzel çok sevindim senin içinhayırlısıyla kucağına alırsın bebişini