2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Yeni gebelik öğrenen arkadaşlar ev temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz kimyasal kullanmak zorunda kalmıyor musunuz özellikle tuvalet yıkamak için ne bebeğe zarar vermez
Merhaba doğal ürünler var onları sipariş edebilirsiniz isterseniz bildiğim bir yer var orayı linkleyeyim buraya içeriği temiz

Kızlar iyi geceler ben adetten bi gün önce erken gebelik testi yaptım sonraki adet günü ve geçen bi gün normal gebelik testi yaptım giderek koyulaştı uygulamalara göre 5 hafta olduğunda kan verip doktora gitmeyi düşünüyorum sizler ne zaman gittiniz ?

Ayrıca ufak ufak karin ağrılarım devam ediyor
Göğüslerim şişlikten ağrıdan yıkılıyor
Sinir küpüyüm
Birde kuyruk sokumun da ağrı var
sizde hangi şikayetler devam ediyor ?

Sanırım 6. haftaya girdikten sonra giderim :) bir de çok ultrasona girme taraftarı değilim aslında ya o konuda da çok endişelerim var. Normalde zaten her şeyi inceleyen biriydim hamile kaldıktan sonra hepten arttı
Dogru olan da o zaten. Cok evhamli olmadan sabredip zamani gelince gitmek insallah kalp atislarini duyduktan sonra zaten ayda bir cagirirlar.

Sinir küpüyüm
Benim karın ağrısı göğüs hassasiyeti ve sürekli açlık

Yeni gebelik öğrenen arkadaşlar ev temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz kimyasal kullanmak zorunda kalmıyor musunuz özellikle tuvalet yıkamak için ne bebeğe zarar vermez
Maskeyle kullanmanızı öneririm. Deterjanları koklamamaya dikkat edin elinize eldiven giyin. Banyonun kapısını açık bırakarak temizlik

Sinir küpüyüm
tamamen aynı bir de ara ara mide bulantısı oluyor ve kendimi çok yorgun uykusuz hissediyorum

Sinir küpüyüm
Sende olan durumlar bende de var, ek olarak burnum akıyor, arada kaşınma geliyor

Herkese merhaba , 3 yıllık bir bekleyişin sonunda sonunda bende çift çizgiyi gördüm. Ben tüp bebek annesiyim. 3. Transferimdi bu ve çok şükür pozitifi gördük. Aslında daha çok yeni ben dayanamayıp erken test yaptım asıl test günüm pazartesi. Dün beta hcg 46 çıktı doktorum cumartesi bir daha baktır dedi inşallah değerim yükselmiş olur ve tam anlamıyla aranıza katılırım

Hayırlı olsun bende 31.2 ile öğrendim adet gününde. 42 saat sonra tekrar yaptım 83.8 çıktı şimdi 2 gün geçti yine yapmak istiyorum ama herkes sürekli yapma bebeğe zararlı diyor

İnşallah sağlık ile kucağınıza alırsınız.

Çok güzel çok sevindim senin için hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini

Hayırlı olsun bende 31.2 ile öğrendim adet gününde. 42 saat sonra tekrar yaptım 83.8 çıktı şimdi 2 gün geçti yine yapmak istiyorum ama herkes sürekli yapma bebeğe zararlı diyor
Amin inşallah hepimiz için hayırlısı olsun. aa neden zararlıymış ki acaba , benimde sürekli baktırasım geliyor :) idrar testi alıp oradaki çizginin koyulaşmasına göre de takip edebilirsin
İnşallah sağlık ile kucağınıza alırsınız.
amin , inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi
Çok güzel çok sevindim senin için hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini
yaaa çok teşekkür ederim <3 inanın bende o kadar mutluyum ki içim içime sığmıyor. inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi hepimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…