2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Amin inşallah hepimiz için hayırlısı olsun. aa neden zararlıymış ki acaba , benimde sürekli baktırasım geliyor :) idrar testi alıp oradaki çizginin koyulaşmasına göre de takip edebilirsin

amin , inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi 🙏

yaaa çok teşekkür ederim <3 inanın bende o kadar mutluyum ki içim içime sığmıyor. inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi hepimiz :)
Aynen bende sürekli yapmak istiyorum ama nedense öyle söyledi doktorda sürekli yapma dedi :)

Arkadaşlar gebeliğin başında sürekli beta testi vermek zararlı mı? 2 güne bir damar yolu açıyorlar bişey olur mu tedirgin oldum doktor da sürekli yapmana gerek yok ama merak edersen yap dedi. Bende aşırı merak ediyorum artışı

Arkadaşlar gebeliğin başında sürekli beta testi vermek zararlı mı? 2 güne bir damar yolu açıyorlar bişey olur mu tedirgin oldum doktor da sürekli yapmana gerek yok ama merak edersen yap dedi. Bende aşırı merak ediyorum artışı
Ben üç kere verdim doktor yeterli verme artık zaten damarlarım zor bulunuyor diye kendimde vermek istemedim doktorum şey demişti kanaman olmazsa üçten fazla vermenin bi anlamı yok

Ben üç kere verdim doktor yeterli verme artık zaten damarlarım zor bulunuyor diye kendimde vermek istemedim doktorum şey demişti kanaman olmazsa üçten fazla vermenin bi anlamı yok
Ben çok merak ediyorum artmış mı artmamış mı diye Bi zararı yoksa vereceğim ondan sordum.

Kızlar Burası gebe grubu olduğu için size sorayım d3dim.Çok afedersiniz çok koyu kıvamlı beyaz akıntı oldu mu gebelik öğrenmeden acaba

Kızlar Burası gebe grubu olduğu için size sorayım d3dim.Çok afedersiniz çok koyu kıvamlı beyaz akıntı oldu mu gebelik öğrenmeden acaba
Bende su gibi akıntı oldu öğrenmeden önce sürekli iç çamaşırı değiştiriyordum gerçi hala oluyor

Ben kullanıyorum ancak benimki tüp bebek , tüp bebek de hep kullandırıyor doktorlar.
Anladım canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben doz olarak merak etmiştim ama sanırım 0.6 kullanacağım, kilom 79 falan çünkü

Sanırım Şubat annesi olucam bende mart a atlama olmazsa 5sene sonra ilk kez hamile kaldım inşallah sağlıkla ilerler pkosluyum hiç korunmadim tüp yapmaya karar verdik bikac ay sonra ama Rabbim kendiliğinden nasip etti kimse umudunu yitirmesin verecek olan Rabbim vakti geldi mi veriyor ve gerçekten herkes artık bıraktım dedim o zaman oldu dediği gibi en boş salmış zamanda oldu o yüzden hayatı akışına bırakın anı yaşayın gezin tozun genel olarak kendi bedeninize iyi bakın saç baş diş vücut vitamin beslenme vs ikili ilişkiler pozitiflik hepsi artı olarak dönüş yapıyor bu da bence hamileliğin önünü açıyor Allah herkese en kısa zamanda nasip etsin

Ailelerinize ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz ben henüz daha düşünmüyordum ama fizik tedavi görüyordum öğrenir öğrenmez bıraktım doktorumla görüştükten sonra ama ailem sürekli fizik tedaviyi soruyor yalan söylemek de istemiyorum ne yapıcam ben 🤦‍♀️😄

X