Benimkisi tüp bebek , gecikme yok o yüzdenKaç gün geçmişti ilk verdiğinizden
2 günde güzel artmış maşallahBenimkisi tüp bebek , gecikme yok o yüzdennormalde transferden 10 gün sonra test yapılıyor ben dayanamadım 5. Gün test yaptırdım 46 çıktı bugün 7. Günü 115 çıktı.
Teşekkürler2 günde güzel artmış maşallahhayırlı olsun size de
Bende 130 la öğrendim iki gün sonra 560 ti sizce bir kere daha vermeli miyimBen bir zararı olduğunu düşünmüyorum. Aksine bazı doktorlar istiyor çünkü artış hızı önemli. Bence son kez bir kan verin.
Happymom var birde banu çiftçinin uygulaması seviyoeum benKızlar bildiğiniz güzel bebek takip uygulaması var mı
Sizin değerleriniz yüksek artışınız da güzel içiniz rahat etsin diyorsanız verin ama değeriniz yüksek gerek olmayabilir.Bende 130 la öğrendim iki gün sonra 560 ti sizce bir kere daha vermeli miyim
4 kat artmış acaba ikiz gebelik miBende 130 la öğrendim iki gün sonra 560 ti sizce bir kere daha vermeli miyim
Kaçla öğrendiniz ilk beta değeriniz neydi?Kızlar betam daha dün pozitif geldi, inşallah devam eder sağlıkla artar, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahama haftaya kese görülecek vakte gelene kadar kan vermek istemiyorum delik deşik olurum yoksa bir de oksapar kullanıyorum zaten iğneye doyacağım elimdeki testlerle günaşırı koyuluk takip edeyim diyorum ne dersiniz böyle takip edeniniz oldu mu?
Dün 35le öğrendim. 20sine randevu aldım Allah nasip ederse o arada bir şey olmazsaKaçla öğrendiniz ilk beta değeriniz neydi?
Ben de koyuluk takip ettim canım 2.çizgi iyice koyu olunca o zaman gidip verdimKızlar betam daha dün pozitif geldi, inşallah devam eder sağlıkla artar, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahama haftaya kese görülecek vakte gelene kadar kan vermek istemiyorum delik deşik olurum yoksa bir de oksapar kullanıyorum zaten iğneye doyacağım elimdeki testlerle günaşırı koyuluk takip edeyim diyorum ne dersiniz böyle takip edeniniz oldu mu?
İnşallahDün 35le öğrendim. 20sine randevu aldım Allah nasip ederse o arada bir şey olmazsa
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahİnşallahbenimde şuan 3. Beta testi 206 çıktı 16sında kese görürüz dedi
Ay inşallah aminSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahhepimiz güpgüzel sağlıklı keseler görelim kalp seslerini duyalım ve hayırla sağlıkla kavuşalım inşallah
İyi dayanmışsınız 10 gün test yapmadanbenimde reglimden 10gun gecti test yapdim hamileymishim ,,subatda olucak qaliba benish
İyi akşamlar 4+5 günlük hamileyim daha doktora gitmedim bugün kahverengi lekelenmem oldu endişe etmem lazım mı?