- 6 Şubat 2023
- 544
- 809
- 30
bat: beklenen adet tarihiMerhaba bat ne demek bilgilendirir misinşz
sat: son adet tarihi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bat: beklenen adet tarihiMerhaba bat ne demek bilgilendirir misinşz
gaz sancısını sürekli üstten gaz çıkararak yaşayan var mı? normalde hiç geğirmem affedersiniz ama bıktım artık su içsem gorkk diye diye mahvetti yemek sonrası ise tam kötü oluyor...Bu dönemdeki ağrı zaten normal biliyorsunuzdur. Regl ağrısı gibi ve o şiddete kadar çıkabiliyor, rahim büyüyor ve bir sürü şey oluyor orada ağrı çok normal. Gaz sancısı ile ilgili şöyle bir şey var, bu dönemde gaz sancısı bende değişti. Ben de başka ağrı sanıyorum ama wcye gidince anlıyorum ki gaz sancısı ama hayatımda böyle bi gaz ağrısı görmemiştim.
Evet ilk gebeliğim ve yırtılma hissine çok yakın doğru. Ne kadar sürmüştü sizin ve benim daha 7 haftalık bu kadar erken mi başlamıştıeğer ilk gebelikse rahim büyürken o yırtılma hissi oluyor ilk gebeliğimde oldu 2. de çok hissetmedim açıkcası... hatta son aylara doğru pubis kemiği bacaklar ikiye ayrılmış gibi ağrı yapıyor rahim büyüdükçe..
Merhaba hayırlısı olsun kaç haftalikken ikiz olduğu anlaşıldı bir önceki kontrolde doktor görmüş müydü bir de ultrason resminiz var mı acabaKızlar merhaba kontrolüm vardı ikizlerim oluyor çok şükür kalplerini duyduk
Maşallah güzelim Sağlıkla gelsin minnoşlarKızlar merhaba kontrolüm vardı ikizlerim oluyor çok şükür kalplerini duyduk
Ay maşallah yaaa ne güzel bizede kalp atışını duymak nasip olur inşallahKızlar merhaba kontrolüm vardı ikizlerim oluyor çok şükür kalplerini duyduk
Normal canım ben artık dayanamadım bulantı ilacı yazdırdım6+4teyim kızlar çok feci bulantim oluyor kusma da bir iki kere oldu ama çok kötü oluyorum hicbisey yiyemiyorum. Bu ikinci hamileliğin, ilkinde hiç kusma bulqnti yoktu bunda çok fazla oluyor normal mi bu durum
Amin amin cumlemizin inşallahMaşallah güzelim Sağlıkla gelsin minnoşlar
15 gün bekledim o gün geldi duydum vok şükür darısı basinaAy maşallah yaaa ne güzel bizede kalp atışını duymak nasip olur inşallah
benim şuan pıt pıt elektrik çarpması gibi oluyor ağrım ve hızlı kalkarsam flan da batma şeklinde oluyor.. yorulunca da kasık ağrısı regl olacak gibi ama dinlenince geçiyor ... kasık ağrım bu ara arttı biraz bence rahim büyümesi benimki de... ben de daha önce dış gebelik geçirdiğim için sürekli dinliyorum kendimi ama ağrı yok çok şükür pazartesi keseyi görürüz inşallah...Evet ilk gebeliğim ve yırtılma hissine çok yakın doğru. Ne kadar sürmüştü sizin ve benim daha 7 haftalık bu kadar erken mi başlamıştı
Kaç haftalık şuan bende 6+4 de gidicem de15 gün bekledim o gün geldi duydum vok şükür darısı basina
6+4 canimKaç haftalık şuan bende 6+4 de gidicem de
6+4 te duyarsınız muhtemelen kalp atışınıKaç haftalık şuan bende 6+4 de gidicem de
Çok tebrik ederim tekrardan ultrason görüntüsü var mı atabilir misiniz6+4 canim
İnşallah ya valla o kadar heyecanlıyım ki bi duysam oh dicem artık6+4 te duyarsınız muhtemelen kalp atışını
Çok tebrik ederim tekrardan ultrason görüntüsü var mı atabilir misiniz