Ay ikizlere bak maşallah. İkiz olduğunu bugün mü öğrendiğiniz daha önceden iki kese de görünmüş müydü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ikizlere bak maşallah. İkiz olduğunu bugün mü öğrendiğiniz daha önceden iki kese de görünmüş müydü
Benim yek bir tarafta oluyor ama ağrı yine de o yırtılma ağrısı olabilir mi acabaevet başlar açıkcası çünkü bebek büyümeden rahim büyüyor.. rahim büyümesi doğuma kadar devam ediyor o yırtılma hissi yukarı doğru çıkıyor ay ilerledikçe.. ben bacaklarımın ikiye ayrıldığını hissetmiştim.. bel ağrılarım falan çok olmuştu..
Canım ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım kese ve kalp atışını beraber görelim demişti doktor bugün hem kese hem kalbi görmüş oldumAy ikizlere bak maşallah. İkiz olduğunu bugün mü öğrendiğiniz daha önceden iki kese de görünmüş müydü
Maşallah maşallah ne güzel. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallahCanım ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım kese ve kalp atışını beraber görelim demişti doktor bugün hem kese hem kalbi görmüş oldum
Amin cümlemize inşallah canimMaşallah maşallah ne güzel. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
benim tek taraflı karın boşluğunda ağrım olduğunda dış gebelikti ama sizin kese gözükmüştü sanırım.. nefes alırken bile sızlıyordu ve bıçak saplanır gibi ağrı yapıyordu.... bazen daha az bazen daha şiddetli ama geçmiyordu hiç.. elini beline koyunca parmakların değdiği yer ağrıyordu..Benim yek bir tarafta oluyor ama ağrı yine de o yırtılma ağrısı olabilir mi acaba
maşallah AALLAH BAĞIŞLASIN ...
Cümlemizin kuzummaşallah AALLAH BAĞIŞLASIN ...
Maşallah sağlıkla al kucağına inş
Benim 4-5. haftalar korkunc agrim vardi. Sakin olun bir sey yok normal hepsi doktora gidiyorsunuz zaten anladigim kadariyla. Ben 1 hazirana kadar doktor gormeyecegim bakin nasil sakinim oram buram agriyor, ilk gebeligim ama normal bunlar.Evet ilk gebeliğim ve yırtılma hissine çok yakın doğru. Ne kadar sürmüştü sizin ve benim daha 7 haftalık bu kadar erken mi başlamıştı
Evet normal hatta hepsi birden zaman zaman yok olup geri geliyor kafasina gore.Ya kızlar 6+2 deyim bende göğüs hassasiyeti ve azıcık arada giren kasık ağrısı dışında hiçbir şey yok böyle olması normal mi peki
Sağol canim hepimiz insallahMaşallah sağlıkla al kucağına inş
Merhabalar benim de sizle ayni valla ama ufak bi bebek gorundu ben de sizde de yok muydu?Merhaba benim son adet tarihim 10 nisan ben de 6+1 im sanıyordum ancak bugün gittim 5+6 dedi. Tp bebek trabsferim 1 mayısta oldu belki onuüzdendir bilemiyorum kese ve sac göründü haftaya tekrar cagırdı bebeği görürüz umarım haftaya dedi.
Sizde bebek göründü mü
Bana da aynisi oldu doktora yazdim, doktor sen deli misin sus ve otur manasina gelen bir cevap yazmisAy ne bileyim hiçbir belirti olmaması da garip geldi ben niye kusmuyorum ya falan oldum
Ne güzel işte sakin sakin ilerliyor demiştir . Ay ne bileyim her şey normal kendimi hamile gibi hissedemiyorum böyle oluncaBana da aynisi oldu doktora yazdim, doktor sen deli misin sus ve otur manasina gelen bir cevap yazmis
Lütfen herşey normal olsun. Bulantı ve kusma hayatı alt üst ediyor çünkü. Hastalanıp 3 gün bulantı çekince elden ayaktan düşüyoruz bunda 2-4 aya bazıları doğuma kadar bulantı yaşıyor ve iğrenç birşey. Dilini ısır ve dillendirmeNe güzel işte sakin sakin ilerliyor demiştir . Ay ne bileyim her şey normal kendimi hamile gibi hissedemiyorum böyle olunca
Ay inşallah bu şekilde ilerler sağlıcakla kucağımıza alalım daLütfen herşey normal olsun. Bulantı ve kusma hayatı alt üst ediyor çünkü. Hastalanıp 3 gün bulantı çekince elden ayaktan düşüyoruz bunda 2-4 aya bazıları doğuma kadar bulantı yaşıyor ve iğrenç birşey. Dilini ısır ve dillendirme
BeLütfen herşey normal olsun. Bulantı ve kusma hayatı alt üst ediyor çünkü. Hastalanıp 3 gün bulantı çekince elden ayaktan düşüyoruz bunda 2-4 aya bazıları doğuma kadar bulantı yaşıyor ve iğrenç birşey. Dilini ısır ve dillendirme
Benimde 4cuİnşallah yükselir sende kucağına alırsın bebişi benim bu 4 .cü olacak