- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.107
- 29
Canım bence hiç gerilme . Bak ben 5+2 de keseyi gördüm. Sonra 6+1 de devlete gittim . Doktor kese var ama bebek yok daha dedi. Dedim kalp atışı var mı. Bebek olduktan sonra kalp atışı olur dedi. Sonra ben 6+3 de özele gittim. Kalp atışını duyduk . Yani devletle özelde çok fark ediyorBiraz içimi rahatlattın çok teşekkür ederim canım. Kalp atışı neden duyulmaz peki
Bencede vajinala hiç gerek yok ya 2 gün fark ediyor ikisi. İstersen bir hafta sonra git kese gözükür zaten kalp için iki hafta demiştir doktor :)Doktorum oldukça iyi bir doktor aslında, vajinal ultrason yapmayı tercih etmiyor , ben de hemen görmek isterdim. En azından kesenin yeri düzgün mü diye
Benim kesem o kadar minnaktı ki 5+2 de susam tanesi gibiydi . Sen kalbi duyarsın inşallah bu gidişindeŞöyle çıktısı canm
Benim doktorum özelde dün acilede özele gittim ama nöbetçi doktor varmış hastane doktoru değildi dışarıdan geliyormuş acaba cihazı bilmiyodu ya da cihazı eskiydi ondan kaynaklı mı diye düşündümCanım bence hiç gerilme . Bak ben 5+2 de keseyi gördüm. Sonra 6+1 de devlete gittim . Doktor kese var ama bebek yok daha dedi. Dedim kalp atışı var mı. Bebek olduktan sonra kalp atışı olur dedi. Sonra ben 6+3 de özele gittim. Kalp atışını duyduk . Yani devletle özelde çok fark ediyor
5-6 gün sonra gitsem ultrasonda görünür mü yaniBencede vajinala hiç gerek yok ya 2 gün fark ediyor ikisi. İstersen bir hafta sonra git kese gözükür zaten kalp için iki hafta demiştir doktor :)
İnşallah yaBenim kesem o kadar minnaktı ki 5+2 de susam tanesi gibiydi . Sen kalbi duyarsın inşallah bu gidişinde
Canımmm çok üzüldüm…
Ama hep derler ki sağlıksız gebelikler düşükle sonuçlanırmış erken dönemde…
Rabbim en kısa zamanda sağlıkla nasip etsi
Benımde 5+2 de 5.4 mm di ve yolk saçı gormuştuk. Bende şaşırdım 10 mm denınceBenim 5+3 kese 7mm
5.hafta icin 10mm fazla degil mi ya
Canım karından mı bakıldı vajınal mı acılde . Bende ılk fotoda yolk saçı gordum.Biraz içimi rahatlattın çok teşekkür ederim canım. Kalp atışı neden duyulmaz peki
Benim betam 1078 çıktıktan sonraki 4. Gün gittim kese gözüktü 5+2ydim :) beta 3000i geçince karından gözükür demişti doktorum . Betam 21.000 çıktıktan bir sonraki günde gittiğimde kalbini duydum5-6 gün sonra gitsem ultrasonda görünür mü yanidoktor aynen hepsini toptan görmek istiyor muhtemelen
Ben kendimi geçe hazırlamıştım en en erken 7. Haftada duyulur diyordum çünkü doktor bir arkadaşım var o da 8. 9. Haftaya kadar panik yapma duyulmayabilir demişti.İnşallah yadoktor haftaya cagirdi kalp atisi icin sabirsizim cok
Tamamdır, cok tesekkürlerBenim betam 1078 çıktıktan sonraki 4. Gün gittim kese gözüktü 5+2ydim :) beta 3000i geçince karından gözükür demişti doktorum . Betam 21.000 çıktıktan bir sonraki günde gittiğimde kalbini duydum
İlk karından sonra vajinal baktı canımCanım karından mı bakıldı vajınal mı acılde . Bende ılk fotoda yolk saçı gordum.
Kırmızıydı akıntının içindeki kan. Bakalım yarına randevu bulup gitmeye çalışacağım hayırlısı olsun artık.korkma canım içini ferah tut benim de 6. Haftamda kanamam oldu kahverengi hemen doktora gitmiştim bir sıkıntı olmadı çok şükür az su içmiş olabilirsin kendini ekstra çok yormuş olabilirsin demişti içini ferah tut önemli olan koyu kırmızı renk olmaması gerekiyormuş
Süper benimkine de bakınKızlar yaşınızı gün ay yıl ve son adet tarihlerinizi yazın cinsiyetleri hesaplayalım
16.07.89 / 18.04.2023Kızlar yaşınızı gün ay yıl ve son adet tarihlerinizi yazın cinsiyetleri hesaplayalım
Bikaç gün sürer canım kişiden kişiye değişiyordur tabi ağrı kesici vs vermiştir zaten güzel dinlen iki güne bişey kalmaz inşallahDaha önce düşük yapan arkadaşlar, agriniz kaç gün devam etti. Kasık ve bel ağrım çok yoğunDüşük sonrasi normal mi bu ağrılar?