Sana aç gel demediyse aç tok önemli değil demek ki. Bana çünkü aç mısın tok musun falan demedi kan vereceksin dedi o kadarGeçen hafta gittim ilk kez alınmadı keseyi gördü. 1 Hafta sonra tekrar çağırdı. Ya randevuyu öğleden sonraya aldım kan isterse aç karna alınıyor ya keşke sabaha alsaydim
Evet canim yaa2. Ne gözüküyor
Kız canım yineİlk benek kız mı
Sagol canim benim rüyamda kiz görüyorum surekli gönlümden geçen yine kizKız canım yine
Ayşeee rüyalarıma giriyorsun yaa nasıl tahmın edıyorsun maşallahKız canım yine
Sağol kuzumAyşeee rüyalarıma giriyorsun yaa nasıl tahmın edıyorsun maşallah
Değer kaç çıktı canımKozlar merhaba, bugün sabah az az kahverengi akıntım geldi doktora gittim hemen keseyi gördük çok şükür. Birkaç gündür stresli bir iş hayatım olmuştu ondan mı bilmiyorum. Değerlerim çok güzel çıktı aslında ama düşük tehlikesi dedi progestan iğne verdi. Sizin de böyle durumlar oluyor mu ?
4600 civarı canımDeğer kaç çıktı canım
Bende de yoktu ama altıncı haftada oldu bugün korktum birazKızlar kızlar pazartesı kese gorecegız bız. Dün 1789 du beta. Benım bır haftadır kasıklarımda cok ayakta kaldıgımda falan cızlama agrı gıbı oluyor. Bugunde vajınam agrıyor gıbı. Akıntım yok lekelenme yok. Sızde var mı acaba. Bugun tahmını 5+0 ız
+1 bende öyleyimKızlarrrrr sizin de uykunuz erkenden geliyor mu ??? Birde yemem gerekli şeyleri yiyorum ama midem aşırı şiş ve hep bulantı tiksinme var. Çok yemediğim halde göbeğim hep şiş ve her yerim ağrıyor uyuşuk gibiyim
Benimde dün 6101 çıktı ama bakmadı haftaya cagırdı kese için başı çok kalabalıktı ondan heralde devlet hastanesi olunca4600 civarı canım
Ben özele gittim canım ondandır muhtemelenBenimde dün 6101 çıktı ama bakmadı haftaya cagırdı kese için başı çok kalabalıktı ondan heralde devlet hastanesi olunca
Erkek başka çocuk varsa teyit edelim