- 13 Mayıs 2023
- 542
- 317
- 30
Bende letu kullnıykrum salı kontrol var bakalım yumurta kaç mm.sizşn Akıncı günKizlar aranızda letu kullanan varmi onunla hamile kalan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende letu kullnıykrum salı kontrol var bakalım yumurta kaç mm.sizşn Akıncı günKizlar aranızda letu kullanan varmi onunla hamile kalan
Bana da bakabilir misiniz zahmet olmayacaksa ☺ rüyamda erkek gördüm.İlk benek kız mı
Bana da o hapı yazdı doktorum. Vajinadan koy dedi ama ay ı zamanda içildiği için ben ağız yoluyla almayı tercih ettim. Siz nasıl kullanacaksınızBenim de uykusuz geceler ve ağrılar. Adet sancısı gibi ve uykumdan uyandırıyor. Bugün çok az bir kanamam oldu. Doktor düşük tehlikesi için 200 mg progestan kapsül yazdı.
Ben daha baslamadim canim adetimi bekliyorumBende letu kullnıykrum salı kontrol var bakalım yumurta kaç mm.sizşn Akıncı gün
Kız canımBana da bakabilir misiniz zahmet olmayacaksa ☺ rüyamda erkek gördüm.
13.12.1993 , son adet 1 nisan
Ben de negatifim eşimle bende de var uyuşmazlık. Bir önceki gebeliğimde bebeğin kalbi durmuştu kürtajdan sonra gelip yaptılar iğneyiKızlar kan grubu rh (-) olan var mı aranızda, eğer eşinizin kan grubu pozitif sizin negatifse kan uyuşmazlığı olabiliyormus bebekte. Herhangi bir kanama lekelenme durumunda kan uyuşmazlığı ignesinin hemen yapilmasi gerekiyormus. Normal sartlarda seyrederse gebelik 28. Haftada ve doğumun hemen sonrasında kan uyuşmazlığı ignesi yapılıyormuş. Ben rh negatifim konuyla ilgili doktorum beni biglikendirdi, belki bilmeyen vardir diye bende sizleri bilgilendirmek istedim
Ağız yoluyla kullanıcamBana da o hapı yazdı doktorum. Vajinadan koy dedi ama ay ı zamanda içildiği için ben ağız yoluyla almayı tercih ettim. Siz nasıl kullanacaksınız
Simdiki gebeliginizds tekrar vurulmaniz gerekiyor mu acabaBen de negatifim eşimle bende de var uyuşmazlık. Bir önceki gebeliğimde bebeğin kalbi durmuştu kürtajdan sonra gelip yaptılar iğneyi
Benimki 4.92 cikti o sebeple yüksek doz basladik sanırım. Bugün daha iyiyim çok şükür vücut alisir bir kac güne diye umuyorumBen kullanıyorum canım ama düşük 2 buçuk çıkmıştı troidim 25mg dan başladım ilaca bir soru yasamadim
Kaç mg sizinki? 200 mg çok uyku yapıyormuş. İş yerinde uyumamak adına 100 mg aldım ben. Bu akşamdan 2 tane içip bir bakacağım hafta sonu uyku durumuna. Çok uyku verirse 1 taneyle devam edeceğim. Sizde uyku yaptı mı?Bana da o hapı yazdı doktorum. Vajinadan koy dedi ama ay ı zamanda içildiği için ben ağız yoluyla almayı tercih ettim. Siz nasıl kullanacaksınız
Aynen valla varsa hangi haftada ne yaşadılar merak ediyorumMerhaba hanımlar, ne yaptınız güzel haberler var mı? İlk kez doktora gidenler, ilk kez kese görenler, kalp atışı duyanlar vs oldu mu
Benim sat 8 Nisan henüz ne doktora gittim ne kan verdim. 16 aylık oğlum var emziriyorum hala, olabildiğince ağırdan almaya çalışıyorum bu kez. Tam olarak kendimi adapte edemedim çünkü hem heyecanlıyım hem çok stres ve korkuluyum.. Hayırlısı olsun bakalımAynen valla varsa hangi haftada ne yaşadılar merak ediyorum
Ay benimde 9 nisan sat kan takibi yaptım işte daha da gitmedim Çarşamba çağırdı doktor günler geçmek bilmiyor benim ilk bide çok heyecanlıyım ve korkuyorum daBenim sat 8 Nisan henüz ne doktora gittim ne kan verdim. 16 aylık oğlum var emziriyorum hala, olabildiğince ağırdan almaya çalışıyorum bu kez. Tam olarak kendimi adapte edemedim çünkü hem heyecanlıyım hem çok stres ve korkuluyum.. Hayırlısı olsun bakalım