- 30 Mayıs 2016
- 1.067
- 1.674
Benim ilk gebeliğimde de bunda da alttan vajinal ultrasonla bakıldı ben aksine bir sorun varsa daha çabuk göründüğünü erken müdahele şansını artırdığını düşünüyorumAlttan bakmak riskli mi acaba ya ben de çok tereddüt ediyorum
Aynen randevu aldım birazdan görüneceğim. Aile hekimi normal ilaca gerek yok dedi ama ben güvenemedim randevu aldım hemenKuzenimin 3,50 çıktı ilaç kullanıyor doktor yüksek dedi. Sizin baya yüksek bir an önce doktora gidip ilaç alın lütfenbenim bile 2,14 ve sınırda takip edeceğim
Ya ne zaman çıktı bilmiyorum ama bende de var şu anda o dediğiniz şeyden . Hatta korktum kötü bir şey mi diyeKızlar bugün ilk defa meme ucunda kahverengi bölgede küçük pıtırcık gibi şeyler çıktıı daha regl 8-9 gün var buda belirtimi acaba sizler de oldu muu
Geçen cuma sabah 1078di en son 4 gün önce işteYok canm öyle olsa o riske girmez doktor da. Betan kaç şuan
Bugün randevu var. Bakmak isterse eğer olmaz diyim diyordum ben deBenim ilk gebeliğimde de bunda da alttan vajinal ultrasonla bakıldı ben aksine bir sorun varsa daha çabuk göründüğünü erken müdahele şansını artırdığını düşünüyorum
Elbette siz bilirsiniz ama ben söylediğim şekilde düşünüyorumBugün randevu var. Bakmak isterse eğer olmaz diyim diyordum ben de
Çok teşekkür ederim biraz içim rahatladıElbette siz bilirsiniz ama ben söylediğim şekilde düşünüyorum
Tüp bebek gebeliklerinde de genelde muayeneler alttan olur
Ben kullanıyordum geçen hafta cumartesi günü öğrendiğimden andan beri içmiyorum. Perşembe günü bir kriz geldi çok fena ama içmedim. Bir kez bir yaktım, iki fırt çekip attım hemen, kıyamadım çok rahatsız hissettimKızlar aranızda sigara kullanan var mı napiyosunuz şu an
Gönlünüzce olsun inşallahÇok teşekkür ederim biraz içim rahatladıumarım karından gözükür kese de hiç gerek kalmaz.
Sizde benim gibi korkuyor musunuz ya hani kese sağlıklı mi vs diye bana bazen korku geliyo sonra kendimi rahatlatıyorumÇok teşekkür ederim biraz içim rahatladıumarım karından gözükür kese de hiç gerek kalmaz.
MalesefKızlar aranızda sigara kullanan var mı napiyosunuz şu an
Ben 5+4 te gittim ilk, hiç bir şey yoktu bebeğe dair. Keseyi gördük sadece. İkinci muaynemi bekliyorum, 6.haftanin sonunda olacağız ikinciye gittiğimdeKizlar bugün ilk defa kontrole gittim 5+4 gözüktü ultrasonda. Sat 3 nisandi.
Kese gözüktü ama bebek gözükmedi doktor daha erken olabilir dedi bı hafta sonra tekrar çağırdı. Kızımda bu haftada da bebekte gozukmustu. Bu haftalarda bebek gözüken var mi
Aile hekimim 4 küsürde bana da normal demişti. Kadın doğum doktorum gebelik planlayan biri için yuksek bir değer demiştiAynen randevu aldım birazdan görüneceğim. Aile hekimi normal ilaca gerek yok dedi ama ben güvenemedim randevu aldım hemen
Anladım.. bı hafta sonra tekrar gidicem bakalimBen 5+4 te gittim ilk, hiç bir şey yoktu bebeğe dair. Keseyi gördük sadece. İkinci muaynemi bekliyorum, 6.haftanin sonunda olacağız ikinciye gittiğimde
Hayırlı haberlerle döneriz inşallah hepimizAnladım.. bı hafta sonra tekrar gidicem bakalim
Duruma göre değişir aslında, mesela benim hamile kaldığım menstrual döngüm yaklaşık 50 gün falan sürecekmiş. Bu durumda son adet tarihine göre hesaplayinca bebek büyükmüş gibi oluyor.Kızlar bir şey sorcam,
Mesela bebişler bizim satımıza göre hesaplanıyor ya ama hamile kaldığımız günü biz biliyorsak ona göre hesap yapmamız gerekiyor aslında demi
Evet hep bi aksilik çıkacak gibi düşünüyorum kendimi kötüye hazırlıyım modundayımSizde benim gibi korkuyor musunuz ya hani kese sağlıklı mi vs diye bana bazen korku geliyo sonra kendimi rahatlatıyorum
İstersen bu cuma veya cumartesi git görürsün keseyiGeçen cuma sabah 1078di en son 4 gün önce işte