İlk önce böyle artıp sonra katlanabilir sıkıntı yapmayın zararı olabilirYa biz ilçedeyiz burdaki kadın doğum salı günü gel demişti bakalım yarın ne diyecek. Özelde gitmek istediğim doktora attım sonuçları anlattım durumu o da normal değer pazartesi gel kontrole demiş
Benim 10 Mayıs ben erken gebelik testiyle öğrendim o yüzden erken erken canım sıkıldı biraz4 mayıstı 4 gün geçti battan bir gün önce vermiştim en son
İnşallah öyle olur hepimiz için katlana katlama gider. Siz ne zaman gideceksiniz bir daha. İyi sabretmişsiniz ben iki günü zor geçirdim vallaİlk önce böyle artıp sonra katlanabilir sıkıntı yapmayın zararı olabilir
Bende zor geçirdim zamanı ama en az 10 tane test yapmışımdır koyulaşmauı görmek için yarın kızımı götürecem hastaneye alabilirsem sıra alacagım alamazsam çarşambaya randevum varİnşallah öyle olur hepimiz için katlana katlama gider. Siz ne zaman gideceksiniz bir daha. İyi sabretmişsiniz ben iki günü zor geçirdim valla
Ay hadi hayırlısı olsun inşallah ya . Hayırlı haberler alırsınız inşallahBende zor geçirdim zamanı ama en az 10 tane test yapmışımdır koyulaşmauı görmek için yarın kızımı götürecem hastaneye alabilirsem sıra alacagım alamazsam çarşambaya randevum var
İnşallah canım valla keseleri görüp kalp atışlarını duysaydık rahatlayacakdıkAy hadi hayırlısı olsun inşallah ya . Hayırlı haberler alırsınız inşallah
Öyle valla ya çok sıkıntılıymış bu süreçİnşallah canım valla keseleri görüp kalp atışlarını duysaydık rahatlayacakdık
Merhaba M mucizemgelartk hayırlı olsun, betanız kaçken gördünüz acaba keseyi bir de sat neydiBen de bugün doktora gittim 4+6 dediRabbim hayrlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım benimNe güzel haber…
sağlıkla gelsin kuzu
HoşgeldinizSelam kızlar, ben de sürpriz bir bebekle şuralarda yerimi alayımbugün 4+3le uyumlu kese gördüm. Planlamıyorduk, ani oldu Sağlıkla gelsin, hosgelmiş annesine
Benim de kese göründüEki Görüntüle 3244748
Çok sevindim sizin adınıza daMerhaba kızlar, uzun zamandır bebek tedavisi görüyorduk.Aşılama, tüp bebek denedik olmamıştı.Yumurta rezervim çok azdı.FSH yüksekti.Umudumu kaybettiğim anda bu ay hamile olduğumu öğrendim.Hala çok şaşkınım.SAT 3 Nisan.3 Mayıs'ta kan testi vermiştim hafif lekelenme olduğu için çıkmayacağını düşünüyordum.Sonucu bile almaya gitmedim.E-nabızda Beta hcg 1137 görünce inanamadım.Cumartesi günü kese çok küçük göründü.Yarin kontrolüm var.Insallah hepimiz sağlıklı bir gebelik dönemi geçiririz.Hepinize hayırlı olsun.Rabbim sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almak nasip eder inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Hoşgeldiniz…Kızlar beni de alın2. Gebeliğim bi oğlum var
İnşallah sağlıklı Saliha bi yer kızlarımız olsun inşallahHoşgeldiniz…
Benim de bir oğlum var, 2. gebeliğim ve sürpriz oldu bize
Benimde iki tane var cocugım bu 3. Gebeliğim 30 yaşındayım ama doktor erken menopoz dedi olmaz diye beklerken hamile olduğumu öğrendimHoşgeldiniz…
Amin inşallahÇok sevindim sizin adınıza da
Amin inşallah, kolay bir hamilelik süreci olsun hepimiz için.
sağlıkla da kucaklarımuza alalım dilerim
Rabbimin mucizesiBenimde iki tane var cocugım bu 3. Gebeliğim 30 yaşındayım ama doktor erken menopoz dedi olmaz diye beklerken hamile olduğumu öğrendim
Ayİnşallah sağlıklı Saliha bi yer kızlarımız olsun inşallah
Hoşgeldiniz…
Benim de 3. çocuğum olacakBenimde iki tane var cocugım bu 3. Gebeliğim 30 yaşındayım ama doktor erken menopoz dedi olmaz diye beklerken hamile olduğumu öğrendim
Oo, ne güzel. Hayırla gelsin bebislerimiz.Benim de 3. çocuğum olacakşaşkınım ama çok çabuk kabullendim, içten içe istiyormuşum herhalde 36 yaşındayım, 9 aylık da bebeğim var
Böyle bir şey yaşayacağımı söyleseler güler geçerdim herhalde
Bu saatten sonra hayırlısı olsun diyeceğük ne edeceğük