Evet ideal zaman aralığını tercih etmişsiniz, tebrik ederim sağlıkli hayırlı evlatlar olsunlar inşallahÇok sevindim sizin adınızainşallah benim de yükselir bir an önce sabırsızlıkla bekliyorum. On gün sonra ölçüme giderim diye düşündüm kanamam veya ağrım yok her gün kan vermek istemedim
Tsh sonucunuz nasıl çıkmış peki. Ben şimdi e nabızdan gördüm de 4.915 yazıyor biraz yüksek çıkmış galiba sıkıntılı birşey değildir umarımDevlet hastanesi acilinde yaptırdım sonuç >1000 olarak verilmiş. Makine çok hassas değil demek ki diye düşündüm
Hatırlamıyorum tam ama değer aralığındaydı. Ona rağmen yüksek demişti doktor. Mutlakaaaa hemen git onun için ilaç başlarlar.Tsh sonucunuz nasıl çıkmış peki. Ben şimdi e nabızdan gördüm de 4.915 yazıyor biraz yüksek çıkmış galiba sıkıntılı birşey değildir umarım
Teşekkür ederim canım 2 Nisan son adet. Doktora gttikten 1 gün sonra 4400 çıktı beta önceki gün muhtemelen 3 binlerdeydi diye düşünüyorum
Peki ultrasyonla mi yoksa alttan muayene ile mi gördünüzTeşekkür ederim canım 2 Nisan son adet. Doktora gttikten 1 gün sonra 4400 çıktı beta önceki gün muhtemelen 3 binlerdeydi diye düşünüyorum
Muhtemelen öyle olacak dahiliyeye randevu aldım aile hekimine gitmekten daha mantıklı geldi en azından düzgün ilaç başlarlar. Hamilelik öncesi tiroid rahatsızlığımda yoktu hormonlardan heralde gideyimde içim rahat etsin. Çok teşekkürler cevabınız içinHatırlamıyorum tam ama değer aralığındaydı. Ona rağmen yüksek demişti doktor. Mutlakaaaa hemen git onun için ilaç başlarlar.
Maşallah senin bebek daha küçükmüş benim oğlum 12 kızım 9 yaşında bende 30 yaşındayım buda daha yeni benimkiler çok istiyorBenim de 3. çocuğum olacakşaşkınım ama çok çabuk kabullendim, içten içe istiyormuşum herhalde 36 yaşındayım, 9 aylık da bebeğim var
Böyle bir şey yaşayacağımı söyleseler güler geçerdim herhalde
Bu saatten sonra hayırlısı olsun diyeceğük ne edeceğük
Amiiin Allahım hepimizin evlatlarını sağlıklı ve hayırlı eylesin çok teşekkürler :)Evet ideal zaman aralığını tercih etmişsiniz, tebrik ederim sağlıkli hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
Ordaki kız tamamen soyun dedi sonra dr içeri girdi üstten bakıcaktık neyse dedi alttan baktı canmPeki ultrasyonla mi yoksa alttan muayene ile mi gördünüz
Anladım tamam canımOrdaki kız tamamen soyun dedi sonra dr içeri girdi üstten bakıcaktık neyse dedi alttan baktı canm
Alttan bakmak riskli mi acaba ya ben de çok tereddüt ediyorumOrdaki kız tamamen soyun dedi sonra dr içeri girdi üstten bakıcaktık neyse dedi alttan baktı canm
Kuzenimin 3,50 çıktı ilaç kullanıyor doktor yüksek dedi. Sizin baya yüksek bir an önce doktora gidip ilaç alın lütfenTsh sonucunuz nasıl çıkmış peki. Ben şimdi e nabızdan gördüm de 4.915 yazıyor biraz yüksek çıkmış galiba sıkıntılı birşey değildir umarım
Çok iyi canım.Kizlaaar kan sonucum çıktı da persembe verdiğim 143tu dun verdim 1065 olmusss normal bir yukselme dimii
Ayyy cok sevindimmmÇok iyi canım.
Yok canm riskli olsa zaten bakmazlar içini rahat tutAlttan bakmak riskli mi acaba ya ben de çok tereddüt ediyorum
Annem falanda baktırma çocuk düşer falan dedi iyice korkuttu ama ben de diyorum riskli bir durum yok sonuçta eğer bir zararı olsa sadece riskli durumlarda bakarlardı heraldeYok canm riskli olsa zaten bakmazlar içini rahat tut
Yok canm öyle olsa o riske girmez doktor da. Betan kaç şuanAnnem falanda baktırma çocuk düşer falan dedi iyice korkuttu ama ben de diyorum riskli bir durum yok sonuçta eğer bir zararı olsa sadece riskli durumlarda bakarlardı heralde