- 10 Ağustos 2022
- 579
- 944
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu doktorun mu verdi? Benim bildiğim bu vitamin emzirirken kullanılıyorArkadaşlar ocean mummy multivitamin kullanan var mı? Folik asit olarak ne kullanıyorsunuz?
Masallah cok tatli bana kiz gibi geldiMerhaba teyzoşlarr 12. Haftadaydık ama 4 gün önden gidiyormuşuz 13. Haftadayız. Ve tabiki cinsiyet tahmini yapmadı ikili testi de verdim bakalım hayırlısı, inş hepimizinki sağlıkla gelir.
Eki Görüntüle 3265200
Çok teşekkür ederim. Hayırlısı bakalımMasallah cok tatli bana kiz gibi geldi
Bana kemik yapısından kız gibi geldi tabiki öyle olacak diye bir şey yok sağlıkla doğsun minnoşMerhaba teyzoşlarr 12. Haftadaydık ama 4 gün önden gidiyormuşuz 13. Haftadayız. Ve tabiki cinsiyet tahmini yapmadı ikili testi de verdim bakalım hayırlısı, inş hepimizinki sağlıkla gelir.
Eki Görüntüle 3265200
Amin aminnn iki kaybım var sağlık istiyorum Allah'tan kıza da erkeğe de bayılırımBana kemik yapısından kız gibi geldi tabiki öyle olacak diye bir şey yok sağlıkla doğsun minnoş
Valla aklı olan kıza bayılır ama işte insan ikisinden de istiyorAmin aminnn iki kaybım var sağlık istiyorum Allah'tan kıza da erkeğe de bayılırım
bulantının şiddetine göre değişir kızımda prilam kullanıyordum bana mısın demiyordu altı aya kadar kustum hiç yiyemedim ama bu hamğleliğimde evet prilam kullanmayınca kusuyorum ama alınca durdururyor demekki bu seferki diğeri gibi şiddetli değilYukarda bir arkadaşa daha yazmışım prilam fayda eden de var ben etmeyenlerdenim sizinle aynı gündeyiz ben bir gün gerideyimmdunden beri benimde bulantiyla ek mide ağrısı karın ağrısı başladı
Bana kemik yapısından kız gibi geldi tabiki öyle olacak diye bir şey yok sağlıkla doğsun minnoş
Masallah cok tatli bana kiz gibi geldi
Ultrason çok İyi değil canım sadece içimden kız geçti sen sata göre yapıyordun ne çıkıyor sendeTeyzeler bizde geldik hadi biz de bi tahmin yapın
Ramziye göre erkek tabi %100 tutacak diye de bir şey yokMerhaba benimkini de yorumlar mısınız 5. Ve 7. Haftaya ait karından ultrason görüntüleri miniğimin :)Eki Görüntüle 3265390 Eki Görüntüle 3265391 Eki Görüntüle 3265392
Kız çıkıyor kız ağzın bal yesin yediklerin evladına löp löp et olsunUltrason çok İyi değil canım sadece içimden kız geçti sen sata göre yapıyordun ne çıkıyor sende
cümlemizinki löp löp et olsun sağlıklaKız çıkıyor kız ağzın bal yesin yediklerin evladına löp löp et olsun
merhaba, testi hangi firmada yaptırdınız acabaEvet, cinsiyetimiz erkek