- 18 Kasım 2015
- 13.531
- 16.961
- 35
Zofer al o biraz iyi geliyor günde 2 tane içiyorum benBana da hic fayda etmedi prilam
Sadece uyku yapiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zofer al o biraz iyi geliyor günde 2 tane içiyorum benBana da hic fayda etmedi prilam
Sadece uyku yapiyor
Hayır daha değil bakalım merakla bekliyorum acaba kızlarda mi bulantım olmuyor yoksa sağlıksız diye mi olmadı kızımda görcez, doktorum 14 hafta civarı söylüyor daha varKaybettiginiz bebeğiniz için başınız sağolsun, diğer bebekleriniz icin gözünüz aydın olsun diyeyim prilam bana da hiç fayda etmedi şimdi belli mi cinsiyetiniz
Sağlıkla gelsin inşallahHayır daha değil bakalım merakla bekliyorum acaba kızlarda mi bulantım olmuyor yoksa sağlıksız diye mi olmadı kızımda görcez, doktorum 14 hafta civarı söylüyor daha var
Doktor onermeden içilmemeli benim doktorum şiddetli kusmam olmasına rağmen kullandirmiyor meselaZofer al o biraz iyi geliyor günde 2 tane içiyorum ben
Doktorum doçent hiç bi zararı olmaz diyor, kullanan arkadaşım var günde 16 mg hiç bi sıkıntı yaşamadı sağlıkla kavuştu bebeğineDoktor onermeden içilmemeli benim doktorum şiddetli kusmam olmasına rağmen kullandirmiyor mesela
Teşekkür ederim tabii haberdar ederimmAy benim ultraosn goruntum de buna benziyor sanki ilk fotografa netlesince bizi de haberdar edin gözünüz aydın
Kimisi diyor 3 aydan sonra gecer hap kullanma vsZofer al o biraz iyi geliyor günde 2 tane içiyorum ben
Bana 2 kere kullandiriyor doktorumDoktor onermeden içilmemeli benim doktorum şiddetli kusmam olmasına rağmen kullandirmiyor mesela
Doktoruna sor ama veriyor genelde doktorlar, herkesin 3 ayda geçmiyor malesef oğlumda 5 aya kadar çektim kimisi doğuma kadar yaşıyor, ınsallah bizimki 3 aylık olunca geçerKimisi diyor 3 aydan sonra gecer hap kullanma vs
Bilemiyorum ya napsam ki
Grubumuzda kesinleşenlerin hepsi erkek maşallah, erkek ağırlıklı bir grup olacak sanırım sağlıkla gelsin inşallahKızlar bebişimin cinsiyeti belli oldu :) erkek
Bende yaptırdım ve öğrendim cinsiyeti 11. HaftadaBen 2li 3lü yerine direkt fetal dna yaptırmayı düşünüyorum hep de cinsiyeti öğrenmiş oluruz dedik
Amin canım hepimizin ki sağlıkla gelsin inşallahGrubumuzda kesinleşenlerin hepsi erkek maşallah, erkek ağırlıklı bir grup olacak sanırım sağlıkla gelsin inşallah
Oh cok sukur sevindimBen de izmirde yer ariyorum normalde almanyada yasiyorum ama tatile gelince 11. Haftama girecegim icin orda yaptirmam lazim. Nerede yaptirdin ve fiyat bilgisi paylasabilir misin canimMerhaba evet evet, yaptırdım geçen hafta salı günü, bugün sonuç geldi çok şükür bir sıkıntı yok
Fiyat bilgisi verebilir misin canim acibadem cok yuksek fiyat verdi almanyada 250 euroya yapiyorlar acibadem 330 euroya geliyor inanilmaz yaniGüvençer kliniğe gidiyorum burası yapıyor genetik testi bende yaptırdım. Dokuzuncu günde geldik sonuç yarın almaya gidicem.
Evett7+0 da görebildi mi canım
Benim bulantı hala aynı şekilde devam ediyo. Ancak mide ağrım hafifledi. 58 kiloyla hamile kalmıştım. Şu an 54.5 olmuşum.Yukarda bir arkadaşa daha yazmışım prilam fayda eden de var ben etmeyenlerdenim sizinle aynı gündeyiz ben bir gün gerideyimmdunden beri benimde bulantiyla ek mide ağrısı karın ağrısı başladı
Bide uyku baş agirisi eklendi azalmak yerine her gün bir şeyler eklenerek devam mı edicek diye korkmaya başladımBenim bulantı hala aynı şekilde devam ediyo. Ancak mide ağrım hafifledi. 58 kiloyla hamile kalmıştım. Şu an 54.5 olmuşum.
Ocean folat kullanıyorum. Folik asitte kullanmanızı önermiyorum. Folat, folik asidin ham hali işlenmemiş haliArkadaşlar ocean mummy multivitamin kullanan var mı? Folik asit olarak ne kullanıyorsunuz?