Parlak alabalık göre bakılıyor normalde ama sendeki parlak alan çok ortada kalmış hani tam bir şey diyemiyorum. İlla bir tahmin yapacak olsam onu da şuna göre yapayım, kese yuvarlak gibiyse erkek oluyormuş, fasulye gibiyse kız diyorlar. Tabii doğrululuk payını bilemem burada gördüm, benim kesimde fasulye gibi ama daha cinsiyeti belli değil. 16+5 gündeyiz ayrıntılı ultrasonda belli olacak nasip olursa. Benim bıraktığım ultrasonda parlak alan bir yerde bakınca dizde göreceksiniz hatta tam sol kısımda ve karından çekildi. Karından olduğu için ayna görevi görüyormuş diyorlar. Yani karından ultrasonda sol kısımdaysa aslında parlaklık sağda oluyormuş vs. Bu da erkek bebek demekmiş. Vajinalda ise direk düz gözüktüğü için parlak alan soldaysa kız, sağdaysa erkek. Sonuçlarımız çıkınca bu kese yapısını konuşuruz yine. Kese yapısına göre sizin erkek gözüküyor ama ramziyi anlamadım parlak alan ortada kalmış. Benim için keseye göre kız, ramziye göre erkek. Nub için 11 hafta 13 hafta arası olması lazım ama onda da belli değil bende. Sizinde 11 haftanızda belli olmazsa ultrasonu atarsınız ona da bakarız.