Sana kalp atışı için ne zaman gel dedi kiİnşallah canm benim 12 gün var nasl sabretcem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana kalp atışı için ne zaman gel dedi kiİnşallah canm benim 12 gün var nasl sabretcem
Duyabilirsin bence diğer gruplara baktım kalp atışını duyduğu tarihlere baktım en erken 5+6 seninde oluyor ozamana kadar duyarsın inşallah2 ser kati artarsa 30 binlerde olmuş olcak inşallah duyulabilir demi öyle olursa canım
İnşallah canımmDuyabilirsin bence diğer gruplara baktım kalp atışını duyduğu tarihlere baktım en erken 5+6 seninde oluyor ozamana kadar duyarsın inşallah
Ay çok teşekkür ederim canım, eşim bugün bir daha bakacak bulamazsam yazarım sana herşeyini karşılarım gerçekten agzımdan hep yara çıktı çok değişik birşey isteyipte yiyememekAy kıyamam ya özelden adres at göndereyim ben sana biraz acımıştır ama
Tamam tatlım bulursunuz inşallah ya.Ay çok teşekkür ederim canım, eşim bugün bir daha bakacak bulamazsam yazarım sana herşeyini karşılarım gerçekten agzımdan hep yara çıktı çok değişik birşey isteyipte yiyememek
Hep olmuş kayısı var burda eşim iş yerindeki ağaca bir bakayım dedi baksın eğer bulamazsak ocagına düştümTamam tatlım bulursunuz inşallah ya.
3 hafta sonra dedi nasl dayancam dedim o zaman 2 hafta sonra gel dediSana kalp atışı için ne zaman gel dedi ki
Görünür canım bence benim bile göründüyseKızlar günaydınnn 2 de doktora gidicez. Cumartesi 3500 civarı çıktı betam şimdi biraz daha artmıştır inşallah kese görünür demi? Bat 1 mayıstı
Ya çok çok cokkk sevindim canım benim hadi hayırlı olsun inşallahKozlar şimdi doktordan çıktım kesem oluşmuş dış gebelik falan değil herşey sağlıklıymış testler istedi benden onun için kan ve idrar verdim. Perşembe günü tekrar gidicem daha net görürüz dedi 4 haftalıkmışım
Betan en son kaçtı senin canımKozlar şimdi doktordan çıktım kesem oluşmuş dış gebelik falan değil herşey sağlıklıymış testler istedi benden onun için kan ve idrar verdim. Perşembe günü tekrar gidicem daha net görürüz dedi 4 haftalıkmışım
Ay canım çok sevindim maşallahh bat ne zamandı seninKozlar şimdi doktordan çıktım kesem oluşmuş dış gebelik falan değil herşey sağlıklıymış testler istedi benden onun için kan ve idrar verdim. Perşembe günü tekrar gidicem daha net görürüz dedi 4 haftalıkmışım
Harika bir haber . Ay bende 4 haftalığım acaba benimki de görünür müKozlar şimdi doktordan çıktım kesem oluşmuş dış gebelik falan değil herşey sağlıklıymış testler istedi benden onun için kan ve idrar verdim. Perşembe günü tekrar gidicem daha net görürüz dedi 4 haftalıkmışım
Maşallah erken görünmüş valla bende 4+4 bugünKozlar şimdi doktordan çıktım kesem oluşmuş dış gebelik falan değil herşey sağlıklıymış testler istedi benden onun için kan ve idrar verdim. Perşembe günü tekrar gidicem daha net görürüz dedi 4 haftalıkmışım
Hayırlı olsun canım çok sevindim betan kaçtı acaba birde hangi hastaneye gittin acaba bende bagcilar medipole gitmistim doktorum 4 haftalıkken keseyi gördü geçen pazartesi ama acaba 5 haftalık mıydı diye dusunuyorumKozlar şimdi doktordan çıktım kesem oluşmuş dış gebelik falan değil herşey sağlıklıymış testler istedi benden onun için kan ve idrar verdim. Perşembe günü tekrar gidicem daha net görürüz dedi 4 haftalıkmışım
Cünkü betam 10000 di ve 4 haftalık beta araligina uymuyordu kafam karıştıHayırlı olsun canım çok sevindim betan kaçtı acaba birde hangi hastaneye gittin acaba bende bagcilar medipole gitmistim doktorum 4 haftalıkken keseyi gördü geçen pazartesi ama acaba 5 haftalık mıydı diye dusunuyorum